מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהתפתחות בן 2.5אוריה17/04/2010
שלום רב , בני ביולי יחגוג 3 , הוא אינו מדבר במשפטים ורק לאחרונה החל לומר משפטים קצרים (לפעמים ולאחר בקשה או בהפתעה : היום למשל הוא נכנס הביתה ואמר לפני הדלת "הבית שלי" , דבר שלא אמר מעולם עם התייחסות. כאשר התחיל לדבר מעט פתאום הביא לאביו ספר שנקרא "בוא אלי פרפר נחמד" ואמר זאת - נראה כי הוא מכיר הרבה הרבה מילים אך לא מבטא אותם במלל ) , אוצר מילים נרחב יש לו , אני יושבת איתו עם ספר והוא מכיר הרבה מאוד מילים ואת משמעותן , הוא מרוכז מאוד ויושב כאשר אני מקריאה לו ספרים ומשחק , מצייר , ואף יודע לספור עד 10 וסופר חפצים ואף כמה אותיות א ב . כאשר הוא לא בבית אלא בגן , בהעברת התכנים לדברי הגננת קשה לו ולא תמיד הוא נשאר בריכוז עד הסוף אלא פורש , הוא משתתף בפעילות אך אין לו חברים שהוא משחק איתם , אולי אחד בקושי ,אני מאמינה שקיימת אינטרקציה מכוון שהוא נלחם כאשר הוא רוצה צעצוע , אך קשה לי מכוון ששאר הילדים הרבה יותר מפותחים (היום היינו ביום הולדת וחוץ מלרוץ , לסגור שערים , לפתוח דלתות ולאכול הוא לא השתתף . הוא נבדק בהתפתחות הילד אך עלינו להמתין עוד כמה חודשים לבדיקה נוספת בינתיים אינו זקוק לתחילת טיפול לטענתם. יש לציין שנולד לו גם אח חדש לפני חודשיים וחצי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בהתפתחות
19/04/2010אוריה שלום,
לפי תיאורך, שאינו מפורט, אני מתרשמת שבנך נמצא בנורמה, אולי קצת נמוך מילדים בני-גילו.
חשוב וטוב שהופניתם למרכז להתפתחות הילד, ושם תוכלי לקבל את התשובה המוסמכת, אם יש לילד קשיים שמצריכים טיפול. לצערנו, מקומות אלה עמוסים, והתורים לפעמים ארוכים. אבל במקרה שלכם, נדמה לי שזה לא נורא.
בינתיים, חשוב לדבר אליו הרבה, להקריא לו סיפורים, תוך שאתם יושבים מולו פנים אל פנים. קראו לכל דבר בשמו, דברו אליו במשפטים ברורים.
כל טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)