קשיי למידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי למידה
    שרונה
    25/04/2010

בני בן 6.5 עדיין לומד בגן (נשאר שנה נוספת), רק לאחרונה הוא התחיל לזהות מספרים למרות שיש כמה שהוא מתבלבל ואותיות הוא יודע בשליפה טובה אולי 5. יש לו גננת שיח בגן שמנסה ללמד אותו וכמובן שאני מזמן מנסה ללמד אותו אבל זה לא "נתפס" אצלו. בכללי הוא ילד נורמלי, חביב, חברותי, בעל ידע רב בהרבה נושאים. גם בזמן האחרון הוא מתבלבל בצבע ירוק הוא אומר שזה כחול דבר שפעם לא היה. אני חושבת שזה קצת מוגזם בגיל כזה לא לדעת את כל האותיות ולכן אני פונה אליכם לחוות דעתכם כי שנה הבאה הוא צריך ללכת לכיתה א' ואני מודאגת.
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי למידה

הוספת תגובה

• קשיי למידה

25/04/2010

שרונה שלום,
    את מרמזת לקשיי למידה, ובהחלט ייתכן שמדובר בקושי כזה. מאחר שהקושי ממוקד בזיהוי כתוב, ייתכן שמדובר בדסלקסיה-דיסגרפיה. הייתי ממליצה לך לפנות לאבחון לקויי-למידה בגיל הרך.
    זה חשוב מאד לדעתי, על מנת שבמידת הצורך, אפשר יהיה לבקש סיוע של הוראה מתקנת עבורו בכתה א' כבר עכשו.
    מאחלת לכם כל טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו