בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה
    שירה
    26/04/2010

שלום ביתי בת חצי שנה שלא מתהפכת מגב לבטן הבאתי הביתה מדריכת התפתחות תינוקות שהראתה לי כמה תרגילים על מנת לחזק את חגורת הכתפיים כלומר היא לא פזיוטרפיסית עובדת בשיטה שונה. ואני לאחר יומיים רואה שיפור קטן שהיא מנסה להתהפך מגב לצד מה שלא היה קודם שאלתי האם יש ממה לדאוג שאני עושה את התרגילים זה לא יכול להזיק ? אולי לקחת בכל זאת להתפתחות הילד לעשות פיזיוטרפיה?
    שאלה נוספת לאחרונה שמתי לב שהיא מנענעת את ראשה מצד לצד יש ממה לדואג ? אולי זה קשור לשיניים ? כי יש לי הרגשה שזה כואב לה
    חוץ מזה היא תינוקת חייכנית צוחקת עוקבת במבט מסתובבת שקוראים בשמה טו למקור קול , שהיא על הבטן מסתובבת , מנסה לקחת חפצים
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה

הוספת תגובה

• בת חצי שנה

27/04/2010

סיגל שלום,
    לגבי מדריכת תינוקות - אינני יודעת מה זה, מה ההשכלה של אשה כזו, מה הנסיון שלה וכד'. אני אישית נזהרת בדברים אלה, ומוכנה לקבל רק אדם בעל מקצוע שהוא בעל רשיון של משרד הבריאות.
    לגבי תנועות הראש - חכי עוד כמה ימים, ייתכן שזה יחלוף. אם לא - פני לרופא הילדים.
    כל טוב והרבה בריאות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו