כיתה בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתה בגן
    נגה
    04/05/2010

שלום

בני יהיה בדצמבר בן שלוש. הוא נמצא בגן בכיתה של בני שנתיים, ובגלל שהוא נולד בדצמבר מתכוונים בגן להשאירו בכיתה של בני השנתיים גם בשנה הבאה.
    אנו נמצאים בחול - בעלי אמריקיא, בני עדיין לא מדבר שוטף אבל מדבר בעברית איתי ובאנגלית עם דוברי אנגלית. מגיל שנה ועשרה חודשים הוא ידע את הצבעים, הוא יודע את הא' ב' ומזהה את כל האותיות, וכך גם לגבי הA B. הוא סופר עד עשרים בשתי השפות עם דילוגים מעל ל 11. בסך הכל הוא מבין הרבה יותר ממה שיש להגן להציע לו.
    מבחינה פיזית הוא לא גדול, הוא ב 50% בערך.
    האם לדעתך אני צריכה לבקש שוב להעביר אותו לכיתה של בני השלוש?
    תיאורטית גם השנה הוא היה אמור להיות בכיתה של הקטנים יותר, ולכן החלוקה נראית לי מלאכותית.
    תודה מראש
    וכל טוב
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתה בגן

הוספת תגובה

• כיתה בגן

04/05/2010

תמר שלום,
    בהחלט ייתכן, שכדאי לך לבקש להעביר את הילד לכתה של הילדים הגדולים יותר. אני מקווה שייענו לבקשתך. האמריקאים קצת נוקשים בעניינים אלה.
    אם לא - נסי לאתגר אותו בבית, בפעילויות שונות. לא נורא.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה את תמיד כל כך עוזרת כל טוב

נגה
    04/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו