ילד בן 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7
    שירה
    08/05/2010

שלום בני מסיים כיתה א הייתי השבוע באסיפת הורים שהמורה ציינה שהילד מקסים יודע מה נעשה בכיתה משתתף מבצע את כל מה שהיא מבקשת והציונים שלו מעולים אך יש לו קוצים בתחת ושהתלמידה שיושבת לידו לפעמים מסכנה ממנו שאלתי את המורה אם זה הפרעה קשב וריכוז והיא אמרה לא שהציונים שלו מעולים זה לא מפריע לו בלמידה יש לו תנועתיות יתר ניצוצת של היפר וצריך לעבוד איתו . יש לציין שגם בבית הוא לא יושב ישיבה נורמלית שמכין שעורים אך באמת כמו שהמורה אמרה מספר מה קרה בכיתה יודע הכל ותלמיד טוב אבל לא ממהר להכין שעורים ואוהב מאוד להציק לאחיותיו האם זה נחשב היפראקטיביות האם לקחת לאיבחון? המורה אמרה שהלואי ועל כולם ילד כזה רגיש עדין טוב לב מקבל סמכות תלמיד טוב ושצריך לדבר איתו ולעבוד איתו על זה אך לא המליצה אבחון ואמרה לי בסיום חמסה על הילד מה לעשות אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7

הוספת תגובה

• ילד בן 7

שירה
    08/05/2010

יש לציין שבגן רק צינו שהוא ילד טוב מקסים רק מילים טובות חכם גנטלמן אמרה הגננת , כולם אוהבים אותו ילד שמודע לעצמו לרצונות שלו לפני חודש הועד הזמין גרפולוגית לציורי ילדים שאמרה לי שלילד הזה אין מה לדאוג בעיניו הוא בסדר העדיפות משנכנס לכיתה א עושה לי בעיות עד שמכין שיעורים ואוהב להציק זה מה שאני רואה. אוהב חברה , כל ההורים של הילדים בכיתה אומרים שהוא מדהים שרואה טלויזיה הוא מאוד שקוע וגם מחשב אוהב חוגים אוהב להיות פעיל מה עושים? לוקחים בכל זאת לאיבחון כי שוב המורה לא צינה זזאת ויחסית היא מורה 30 שנה אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד עם קוצים

ד''ר יהודה ברק
    08/05/2010

זו תופעה ידועה. ילד תנועתי שלומד באופן תקין ואין לו בעיות התנהגות חריגות. בכול זאת תלמידה שיושבת לידו סובלת וההאחיות סובלות ממנו. כיוון שציוניו טובים ואין בעיות התנהגות חריגות,אין טעם לטפל בו כילד הסובל מבעיות של תנועתיות יתר וזאת כיוון שהטיפול הוא טיפול תרופתי בריטלין וילדך אינו זקוק לכך. יתכן ובעתיד הוא יתמתן ולעומת זאת יתכן שבעתיד תתעורר בעיה גם בלימודים אשר תחייב לשקול מחדש אם יש צורך לתת לו טיפול נוסף. אין צורך לעשות כעת אבחון נוסף כיוון שברור שיש לו קושי לשבת זמן רב וממילא אין, כאמור, צורך בטיפול תרופתי. בינתים אפשר לנסות להציב לו גבולות בנוגע להכנת שעורים והצקה לאחיותיו. אפשר להתיעץ על כך עם פסיכולוגית ילדים. ספק אם טיפול חליפי כגון טיפול בביופידבק יעזור כיוון שהוא צעיר מידי לטיפול כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו