תינוק בן חצי שנה תופעה מוזרה ומדאיג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חצי שנה תופעה מוזרה ומדאיג
    עירית
    10/05/2010

שלום רב, בני בן חצי שנה אחד מתאומים נולד בשבוע 36 +4, הוא ילד קצת פסיבי, עושה הכל אבל לאט, אני קצת מודאגת לגביו, הייתי אצל נוירולוגית שחושבת שיש לו אחור התפתחותי מה שנקרא בשפה המקצועית LATE BLUMER, לאחרונה שמתי לב כי כאשר אני קוראת בשמו הוא אינו מסיט את מבטו אלי, אולם אם אני שרה לו שיר הוא ישר מסיט את מבטו אלי לא משנה היכן אני נמצאת.. האם עלי לדאוג באישה גיל תינוק אמור להכיר את שמו ולהסתובב אליו, האם העובדה כי הוא מסתובב אלי כאשר אני שרה שיר ולא כאשר אני קוראת בשמו מעידה על משהו, אני ממש ממש לחוצה, אשמח לשמוע תגובה בהקדם
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן חצי שנה

11/05/2010

אמא יקרה שלום,
    דאגתך מובנת. לידת תאומים, ועוד בגיל הריון שהוא גבולי לפגות, יש בו טיפה סיכון לאיחור התפתחותי, ובהחלט ייתכן שהוא תינוק איטי. מאידך, אני מניחה שאם היית אצל נוירולוגית טובה ואחראית, ולא נמצא דבר, אין כאן בעייה, לפחות לא לפי מה שנראה כרגע.
    החיים אינם פשוטים, וכפי שאומרים לנו, אינם "חברת ביטוח". אנו שולטים במה שידוע לנו היום, העתיד לפעמים אינו וודאי.
    צריך להמשיך לעקוב אחר ההתפתחות, ונקווה שהכל ימשיך להיות בסדר.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו