שינוי קיצוני בהתנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קיצוני בהתנהגות
    נ
    07/06/2010

שלום רב

בני בן 3 ו3 חודשים , לאחרונה חוזר ומתנהג לא יפה בכלל צועק זורק אומר לי אני יכול להרוג אותך וכל מיני דברים לא ברורים , לא השתמשתי כל כך הרבה "בעונשים " כי לא הייתי צריכה אבל אין לו מושג מה זה לשבת ולחשוב פעמים לקחתי אותו לחדר שהוא גם שלו וגם שלנו ואמרתי לו שאני מבקשת שישב ויחשוב הוא התנהג לא יפה גם שם בעט וכו' עד שבסוף בכה וביקש סליחה . איך עליי להתמודד על מנת שיתנהג יפה ובלי משקעים מעונשים וכו' אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי קיצוני בהתנהגות

הוספת תגובה

• שינוי קיצוני בהתנהגות

08/06/2010

נועה שלום,
    ראשית, כדאי לנסות ולהבין מה גרם לשינוי : האם קרה משהו בגן ?? אולי עם חבר ?? איזה תסכול ?? במקרה כזה, חשוב קודם כל לדבר על כך, לברר עם הילד, עם הגננת, ולנסות לעזור לו באופן ספציפי.
    בכל מקרה, אסור לתת לו לגיטימציה להתנהגות פוגעת ותוקפנית, וצריך להעביר לו מסר מאד ברור של כעס ושל איסור, בעיקר כמובן בדיבור. אפשר בהחלט לשלוח אותו לחדר, לשבת ולהרגע. אפשר גם לשלול ממנו משהו שהוא אוהב (לראות טלויזיה, או ממתק), כדי שידע שהוא מקבל עונש על התנהגות לא רצוייה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו