גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    ליאת
    02/07/2010

הבת שלי בת שנתיים ונמצאת איתי בבית. באוגוסט אנו עוברים דירה ובספטמבר נכנסת לראשונה למעון .מצד אחד אני רוצה שתגיע למעון גמולה כי היא כבר מודיעה כשיש לה פיפי וקקי ומביאה לי חיתול כדי שאחליף לה,מצד שני יש לה הסתגלות לבית חדש ולמעון כך שאינני בטוחה האם זה נכון לגמול אותה לפני השינויים האלה.אני לא יודעת אם כדאי לחכות לחורף כי אז זה יותר קשה וגם אומרים שבנות נגמלות מוקדם יותר והיא די בוגרת,מה עדיף לגמול כעת למרות שהיא לפני שינויים אך היא איתי בבית או לחכות להסתגלות למעון ולגמול בשיתוף עם המעון בחורף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה

03/07/2010

ליאת שלום,
    לפי תיאורך, בתך התחילה את תהליך הגמילה, אבל לא בטוח שהוא שלם, והיא מוכנה לוויתור על הטיטול. לעתים זה לוקח זמן ממושך, במיוחד כאשר מדובר בילדה כה צעירה, רק בת שנתיים.
    אפשר לנסות - להושיב אותה כמה פעמים ביום על האסלה, או על סיר, כדי להרגיל אותה, ולראות אם תוכל, לאחר זמן מה, לבקש ללכת לעשות בסיר כשהיא מרגישה את הצורך להתרוקן, ולא לאחר שכבר עשתה.
    אבל אם תראי שאיננה מוכנה, אין טעם ללחוץ. בוודאי לא כאשר אתם עומדים לפני שינויים בחייכם.
    אני בהחלט מסכימה, שמותר לתת לה לעבור את השינויים וההסתגלות , ואחר-כך לגמול אותה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו