גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    אביבית לטין
    03/07/2010

צהריים טובים,

יש לי ילדה כבת שנתיים ושבעה חודשים, התחלתי בתהליך גמילה איתה , בתחילה שיתפה פעולה , כמובן שיש פיספוסים, אך כעת לא מוכנה לשבת בכלל לא בשירותים ועל סיר אין על מה לדבר בכלל... אני ואבי הילדה התגרשנו והוא אינו משתף פעולה בנושא ולכן זה מבלבל לדעתי את הילדה, וייתכן אף שזה רגשי אצלה כביכול סוג של "פרידה" הייתי רוצה המלצתכם איך לעזור לה, היא ילדה מקסימה ובוגרת , יש לה אחות כבת 7 שמנסה אף היא להראות לה ולתת דוגמא, אך מאמצינו לא מועילים כלל וחבל!!! היא ילדה אסמתית בעור ובנשימה וזה יכול להועיל לה מאוד!!!

אני לא רוצה לעשות לה נזק ובטח שגמילה לא עושים בכוח....

אודה על עצתכם
    בברכת שבת שלום
    אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה

03/07/2010

אביבית שלום,
    תהליכי התפתחות רבים מתקדמים ב"זיגזג" : צעד קדימה וצעד אחורה. ייתכן שאת צודקת, והסיבה אצלכם היא ההבדל שהילדה חשה בין בית אמא לבית אבא.
    אם הילדה מסרבת לשבת על סיר או אסלה, ולא ניתן "לפתות" אותה בשום פרס, אני מציעה להניח לה לשבועיים-שלושה, ושוב לנסות. בסופו של דבר - כולם נגמלים.
    כרגע, חשוב לא ללחוץ.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו