מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בהתנהגות -ילד בן שנה ו 9 חודשילירון21/07/2010
שלום רב ,
רקע : בני בן שנה ו 9 חודשים החל ללכת לגן בחודש מרץ האחרון
עדיין לא מדבר מילים ברורות ( מטופל אצל קלינאית התפתחות לסגירת הפערים החברתיים ) מבין כמעט הכל , אוהב מאד לשחק .
יש לי אתגר שאני לא מצליחה לפתור אותו : כל פעם שאני לוקחת אותו מחוץ לבית לפארק או מתחם פעילות והגיע הזמן ללכת זה נגמר בבכי נוראי , נפילה יזומה על הריצפה והשתוללות כנ"ל גם ביציאה מהאמבטיה אותה התנהגות ממש קיצונית עד כדי צורך בהפעלת כוח שלא יבעט וישתולל מידיי .
כלומר שמסתיימת פעילות וצריכים ללכת הביתה או שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה יש התנהגות קיצונית של בכי ,נפילות לריצפה , בעיטות ,עצבים של ממש :-( זו מלחמת הטשה בכל מובן המילה אני יודעת שזה מגוחח שילד בן שנתיים כבר "גובר" בהתנהגות כזו על כוחותי .
אני ממש מתוסכלת זה יוצר חוסר חשק ללכת איתו למקומות ולפעילויות כי אני יודעת אך הסיפור יסתיים .
מה עושים אך מתמודדים עם התנהגות מסוג זה
חשוב לי לאמר שאני תמיד מפעילה סמכותיות כשהוא מתחיל בהתנהגות מסוג זה ,לא מרבה בהסברים אלא במילים כמו אסור ואמא לא מסכימה להתנהגות כזו ועוד ועוד...
המון תודה מראש על עזרתכם !!!
לירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהתנהגות
24/07/2010לירון שלום,
את נוהגת נכון, ואין דרך אחרת : המשיכי להיות תקיפה ועקבית. זה יירגע בעוד כמה חדשים.
כשילמד לדבר - יהיה קל יותר, גם לך וגם לו.
השתדלי להיות סבלנית.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)