קושי בהתנהגות -ילד בן שנה ו 9 חודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהתנהגות -ילד בן שנה ו 9 חודשי
    לירון
    21/07/2010

שלום רב ,
    רקע : בני בן שנה ו 9 חודשים החל ללכת לגן בחודש מרץ האחרון
    עדיין לא מדבר מילים ברורות ( מטופל אצל קלינאית התפתחות לסגירת הפערים החברתיים ) מבין כמעט הכל , אוהב מאד לשחק .
    יש לי אתגר שאני לא מצליחה לפתור אותו : כל פעם שאני לוקחת אותו מחוץ לבית לפארק או מתחם פעילות והגיע הזמן ללכת זה נגמר בבכי נוראי , נפילה יזומה על הריצפה והשתוללות כנ"ל גם ביציאה מהאמבטיה אותה התנהגות ממש קיצונית עד כדי צורך בהפעלת כוח שלא יבעט וישתולל מידיי .
    כלומר שמסתיימת פעילות וצריכים ללכת הביתה או שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה יש התנהגות קיצונית של בכי ,נפילות לריצפה , בעיטות ,עצבים של ממש :-( זו מלחמת הטשה בכל מובן המילה אני יודעת שזה מגוחח שילד בן שנתיים כבר "גובר" בהתנהגות כזו על כוחותי .
    אני ממש מתוסכלת זה יוצר חוסר חשק ללכת איתו למקומות ולפעילויות כי אני יודעת אך הסיפור יסתיים .
    מה עושים אך מתמודדים עם התנהגות מסוג זה
    חשוב לי לאמר שאני תמיד מפעילה סמכותיות כשהוא מתחיל בהתנהגות מסוג זה ,לא מרבה בהסברים אלא במילים כמו אסור ואמא לא מסכימה להתנהגות כזו ועוד ועוד...
    המון תודה מראש על עזרתכם !!!
    לירון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי בהתנהגות

24/07/2010

לירון שלום,
    את נוהגת נכון, ואין דרך אחרת : המשיכי להיות תקיפה ועקבית. זה יירגע בעוד כמה חדשים.
    כשילמד לדבר - יהיה קל יותר, גם לך וגם לו.
    השתדלי להיות סבלנית.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו