שני דברים על ילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני דברים על ילד בן 3
    אודליה
    27/07/2010

כתבתי קודם על גמילה אז יש לי דבר נוסף ילדי במשך ארבעה חודשים עושה קקי בשירותי עוד לפני הגמילה מהפיפי והיום כמו שאמרתי הוא חודש לא עושה פיפי בחיתול בשעות היום ופעם או פעמיים ברח לו רק כאשר הוא רואה שאני לא כל כך שמתי לב אליו כאילו לדרוש צומת לב האם הוא גמול סופית דבר שני יש לו מילים כמו ענבים שהוא קורא לזה עננים בהתחלה במקום לקרוא לי אמא הוא קרא לי ביבא ועכשו לפעמים הוא קורא לי בשמי הפרטי הוא לא יודע צבעים אבל אוהב פאזלים ואוהב לחכות טלויזיה ואנשים האם יש לו בעיה כלשהי האמת שהוא התהפך מאוחר אחרי זה הלך מאוחר אחרי זה דיבר מאוחר האם זה טבעי או זה הקצב שלו ועדיף להניח לא?..?. מה שכן הוא לא נירדם אם אני לא שוכבת לידו מה עושים?..?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני דברים על ילד בן 3

הוספת תגובה

• בן 3

27/07/2010

1. לגבי גמילה - אצל ילד קטן, אין 100 אחוז. אבל אם רוב הזמן הוא יבש, נאמר שהוא גמול.
    2. לגבי הדיבור - את מתארת גם שיבושי היגוי, וגם שפה דלה (ילד בן 3 כבר צריך לדעת צבעים, ולדבר במשפטים של 3-4 מלים). כדאי לבדוק את השמיעה שלו, ושתבדוק אותו קלינאית תקשורת.
    3. לגבי השינה - צריך להרגיל אותו להרדם בלעדייך. פשוט תיפרדי ממנו, וצאי מהחדר. יבכה שבוע, עד שיבין, שלא יעזור לו, וילמד להרדם לבד.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו