מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 10 חודשיםשירה08/08/2010
שלום ביתי בת 10 חודשים היום. לפני שבוע וחצי התחילה זחילת גחון אבל זוחלת לאט מתגלגלת בבית אני מנסה לגרות אותה ביחפצים שתזחל אבל ברגע שהגיעה לחפץ מתהפכת לגב בטיפת חלב שהיינו בגיל 9 חודשים ציינו התפתחות איטית מוטורית אני מאוד מודאגת חוץ מזה ממלמלת המון אומרת באבא אמה ,משתמשת ב אצבע המורה מגיל 9 חודשים ,מעדיפה רק אותי על פני כולם עושה פרצופים שאנחנו צוחקים עושה שוב וצוחקת מחייכת המון מושיטה ידיים לעבור מיד ליד עושה כפיים אומרת ביי ביי ועושה עם היד שאני מושיבה אותה יושבת כמה דקות ,לא מתיישבת לבד, לא נעמדת וזחילה איטית רק גחון , אני ממש לחוצה זאת ילדה שלישית ושיני הילדים שלי היו בסדר אחד בנורמה והשניה הקדימה תמיד וזאת בעיכוב בהתחלה פחדתי מאוטיזים למה היא בעיכוב? מז אומר ? לפי התיאור עליה זה משהו שיסתדר או עלי לטפל בהקדם ממה זה נובע ? אודה לתשובה יש לציין שהיא שמנמונת יחסית כמו שיני ילדיי והיא ממש אוהבת לאכול ,זורקת חפצים ומתסכלת עלהם שנחתו .מחבקת בובה או מנסה להאכיל את עצמה בכפית . עוד משהו שמפחיד אותי שהיא נגשת כל הזמן לקיר ומשחקת עם הרגלים שלה כמו אופניים במהירות מזה ? זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 10 חודשים
שירה08/08/2010רופא ילדים ציין טונוס נמוך מעט בחגורת כתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 10 ח' - התפתחות מוטורית איטית
10/08/2010אמא יקרה שלום,
בסך הכל את מתארת ילדה נורמלית לחלוטין. את גם מציינת, שהרופא מצא טונוס נמוך, וזה בהחלט מסביר את האיטיות הקלה בהתפתחות.
אולי כדאי לך להתייעץ, ולקבל תרגילים כדי לחזק את הילדה בחלק הגוף העליון. אבל אין לך סיבה לדאגה.
תהני ממנה !
כל טוב לכל המשפחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)