שאילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה
    אוקסנה
    27/08/2010

שלום. ילד בן 4 שנים. בבית לומד יותר מאשר בגן (אולי בגלל חוסר ביטחון). שאילה: מה ילד עד גיל 5 צריך לדעת גם מבחינת הידע וגם ביכולת (זאות אומרת צורת משחק)?
    לדוגמה: אם זה מדובר על חישבון, אם זה מדובר על צורות, אם זה מדובר על אותיות, ו....?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

• למידה

27/08/2010

אוקסנה שלום,
    לא בטוח שהילד לומד בבית יותר מאשר בגן. בדרך כלל זה להיפך.
    אני גם מציעה לך לא לשים דגש כל כך חזק על למידה.
    בגיל הזה חשוב לתת לילד לשחק באופן חפשי, לפתח את הדמיון שלו, את הרגשות שלו, את היצירה שלו.
    חשוב שהילד יהיה עם חברים, וילמד להיות אינטרקטיבי, איך להתנהג בחברה, איך לשחק עם חברים.
    חשוב שהילד ילמד לפתח את הגוף שלו : לעשות פעילות פיזית, לשחק על מתקנים, לטפס, להתגלש, לרכב על אופניים.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    07/09/2010

שלום. ילד בבית יכול לשבת איתי יותר זמן על שולחן וללמוד. בגן הוא אוהב יותר לרוץ ולא לשבת ולשחק עם ילדים. בגלל זה אני רוצה ללמוד עם ילד יותר בבית, כדי שבגן היטפלו בנושא אחר כמו: תקשורת עם ילדים (לעזור לגן).  חשוב לי שגן יעזור בנושא תקשורת עם ילדים, אבל בשביל זה אני צריכה לעזור לגן לשבת וללמוד דברים אחרים עם ילד בבית. השאילה היא מה ילד בגיל 4 -5 צריך לדעת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימוד

09/09/2010

אוקסנה שלום,
    תשאלי את הגננת מה היא מלמדת את הילדים, הם לומדים הרבה בגן. יש תכנית לימודים של משרד החינוך, והיא מתאימה לגיל של הילד.
    אם את רוצה, את יכולה לקנות ספר על התפתחות ילדים ולקרוא מה ילד יודע בכל גיל.
    אני מאד ממליצה לא להיכנס לאובססיה בעניין הזה. הרבה פעמים הורים מצטערים אחר-כך, כשהילד מפסיק להיות מעוניין, ולא מוכן ללמוד.
    שנה טובה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו