התפתחות ילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות ילד בן 3
    רינה
    05/09/2010

שלום
    ילדה שלי היא בת 3 החודש. בגן שלה היא נמצאת בקבוצה של ילדים בני 2.4 כלומר בקבוצת ילדים קטנים ממנה ..... שאלה שלי האם יש בזה חיסרון כלשהו לילדה בגיל ההתפתחות שלה? בגן יש קבוצת ילדים יותר גדולים החל מ3.4 ועד 4+ (מה שידוע לי) אני מאוד רוצה שהיא תעלה לקבוצה של גדולים יותר...מנהלת הגן טוענת כי לא ניתן כי יש בקבוצה של הגדולים ילדים בני 4+.
    אני מאוד חוששת שאי העלת ילדה לקבוצה של גדולים יותר שהם יותר מתאימים לגילה אולי יכולה לפגוע בהתפתחות שלה...
    אבקש את ההעצה שלכם.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות ילד בן 3

הוספת תגובה

• שיבוץ בקבוצת גיל מתאימה

05/09/2010

רינה שלום,
    גם השאלה לפנייך היתה כזו.
    זה בהחלט חשוב שילד יהיה בקבוצה מתאימה לו בגיל, עם ילדים בני גילו, כי כך הוא לומד מהם בצורה טובה.
    אבל, לפעמים בגנים, השיבוץ נעשה לפי נוחיות של הגן, כדי שלא יהיו הרבה ילדים בשכבה אחת, ומעט בשכבה אחרת.
    לא צריך לוותר, ומותר לדרוש, שיוסיפו עוד מטפלת אם צריך, על מנת שכל הילדים בגיל דומה יהיו יחד.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו