משחקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים
    אוקסנה
    23/09/2010

שלום. משחק "האוניברסיטה שלי". יש במשחק צורותה להתים לתמונות. לדוגמה: אליפסה=מסגרת לתמונה או מעוין=עפיפון ו.... !!!! הבעיה שאני הראתי לילד מה עושים ואני חושבת שזה לא מספיק. צריך להסביר נכון. איך להסביר לילד כדי שאותה מסימה ילד יוכל להבין מכול אחד? כי מה שקורא שילד מבין אותי ואחרים לא ממש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים

הוספת תגובה

• משחקים

30/09/2010

אוקסנה שלום,
    אינך מציינת על איזה גיל את מדברת.
    אולי לא מבינים אותך, כי את מסבירה לילדים צעירים מדי. כל דבר צריך להתאים לגיל, ונדמה לי שלפעמים את מנסה לרוץ יותר מדי מהר קדימה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    30/09/2010

שלום. מדובר בילד בן 4 שנים. פשוט אני וילד לומדים כל כך הרבה דברים, רק בגן זה לא רואים. אולי בגלל שאני מסבירה לילד לא כמו שצריך? לא כל אחד אחר בגן יכול לראות מה כן ילד יודע. לא יודעת אין לי תשובה לזה. ומה שמפריה לי שהילד לומד בגן גם דברים מה שכבר למד בבית. המשחק שאני עכשיו לומדת זה לגיל שלו "אוניורסיטה לגן" (רמה 2). תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לו קיבלתי תגובה

אוקסנה
    07/10/2010

שלום. אני עוד לא קיבתלי תגובה לשאלה קודמת. נשמח לקבל. ויש עוד שאלה. בחופש הגדול למדתי עם הילד יחיד-רבים: בלון-בלונים, מטריה-מטריות ו....!!! עכשיו מנסה ללמוד עם הילד חרוזי מילים ואני לא מסתדרת. כי אם אני רוצה שהוא יגיד בלון-חלון או מטריה-פטריה, הילד אומר ביחיד ורבים. מה אני עושה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לו קיבלתי תגובה - תגובה

07/10/2010

אוקסנה שלום,
    את מתעקשת להתמקד בנושא המשחקים, ואני לא מורה, וכבר עניתי לך פעם, שאינני הכתובת לשאלות מסוג זה.

באופן כללי כבר כתבתי לך, שאני חושבת שאת מגזימה, ומנסה ללמד את הילד דברים שהם לא לפי הרמה שלו, לא לפי ההבנה שלו, ולא מעניינים אותו בגיל זה.
    לכן את לא מצליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו