חשיפה לשפות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לשפות שונות
    deniz
    09/11/2010

שלום רב
    בתי בת 4 חודשים. אנחנו גרים בבולגריה. בבית מדברים איתה עברית, אך יש לה מטפלת 4 פעמים בשבוע שמדברת איתה באנגלית ובולגרית. כמו כן, הטלויזיה בבית בבולגרית/אנגלית, וזה מה שהיא שומעת ברקע. אנחנו נהיה בבולגריה עד גיל שנה וחצי. מה זה אומר לגבי התפתחות השפה שלה? אני לא רוצה שהעברית שלה תיפגע בשום צורה. לא אכפת לי שהיא תבין קצת בולגרית, אבל יותר חשוב לי שהעברית שלה לא תיפגע.
    מה צריך לעשות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לשפות שונות

הוספת תגובה

• חשיפה לשפות שונות - תגובה

10/11/2010

שלום,
    כדי שהילדה תלמד עברית בצורה נכונה ובקצב תקין (כלומר: שלא יהיה איחור בהתפתחות השפה) צריך ליצור לילד סביבה שבה ברוב הגדול של הזמן הוא שומע רק עברית. אם זה לא קורה, עלול להיות עיכוב בלמידת השפה אצל הילד, או שלמידת השפה משובשת.
    אולי תוכלי למצוא מטפלת דוברת עברית.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• thank u

deniz
    10/11/2010

I cant find a nanny that speaks hebrew but when I'm with the baby i will put only Hebrew in the background.
    thank u

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו