גן ילדים לבן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן ילדים לבן 3
    קיילי
    28/11/2010

שלום,
    בני בן ה3- וחודשיים נמצא איתי בבית ועם אחיו בן 8 חודשים
    בספטמבר הזה הכנסנו אותו לגן בפעם הראשונה בחייו, אך אחרי שבועיים הוצאנו אותו בגלל שלא הינו מרוצים מהגן.
    הוא גם חלה מאוד קשה והדביק את אחיו.
    מאז הוא איתי בבית ואני משתדלת לצאת עם שניהם החוצה גם בבוקר, גם אחה"צ, אבל הוא כמעט ולא משחק עם ילדים אחרים כי בבוקר יש רק תינוקות בפארק.
    אני בעיקרון רוצה להשאיר אותו בבית בעיקר בגלל המחלות, כי מתחיל חורף, ואני לא רוצה שיחלה וידביק גם את התינוק.
    השאלה שלי אם זה לא יזיק לו להישאר בבית עד גיל 4 עד שיכנס לגן העירייה או שהוא חייב מסגרת? אולי אפשר להסתפק בחוג?
    מה דעתך?

תודה מראש
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן ילדים לבן 3

הוספת תגובה

• גן ילדים לבן 3 - תגובה

29/11/2010

אלה שלום,
    זה לא מזיק להישאר עם אמא בבית, אבל זה גם לא מועיל. ילד שהולך לגן , מנסיוננו, מתפתח הרבה יותר טוב, גם מבחינה שכלית, גם מבחינה שפתית, וגם מבחינה חברתית.
    אפילו מבחינה רפואית - נכון שהשנה הראשונה בגן היא תמיד קשה (לא חשוב באיזה גיל!) בגלל המחלות, אבל בסופו של דבר זה מחשל ומחסן.
    בוודאי שכל החלטה היא לפי שיקולך.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו