ילד בן ארבע עם אובססיה לאותיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן ארבע עם אובססיה לאותיות
    אישה
    14/12/2010

שלום בני בן ארבע וחודש ומגיל שנתיים הוא ממש אובססיבי לאותיות ומספרים
    זה מאוד מפריע לי כי כל הפעילות בבית היא סביב כתיבה (כמובן שרק אני כותבת והוא קורא) הוא לא מוכן לכתוב לבד( הגננת העירה את תשומת ליבי שיש בעיית מוטוריקה עדינה וגסה) עם כל זאת הוא ממש דורש לדעת אילו צלילים ואילו אותיות יש לכל מילה.
    שהוא נמצא בחברת ילדים אחרים לרוב הוא מדקלם סיפורים ושר שירים ולא ממש משתתף במשחק .(רק לאחרונה התחיל מעט לשחק במחבואים בבית עם חבר או אחיין.)

1)האם לזרום עמו?
    2)איך לעודד אותו לדברים חדשים אחרים? כמו משחק עם חברים?

תודה רבה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן ארבע עם אובססיה לאותיות - תגובה

15/12/2010

אישה יקרה שלום,
    זנ קצת מטריד, ובהחלט לא רצוי, כיוון שזה מפריע לילד להיות פתוח גם לקשרים חברתיים תואמים לגילו, וגם ללמידה מגוונת.
    לדעתי, כדאי שתתייעצי עם פסיכולוגית התפתחותית או חינוכית, ותשמעי מה היא מייעצת לך.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להצביע על בעייה?

אישה
    15/12/2010

חשוב לי לציין שהוא יוצר קשר עין וקשר מילולי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להצביע על בעייה? - תגובה

15/12/2010

זה חריג, ולא טוב לילד. זה לא אומר שהוא מגלה קווים אוטיסטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו