שאלה ליוכי- גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ליוכי- גמילה
    קרן
    24/01/2011

התחלנו תהליך גמילת יום לביתי לפני חודש וחצי, כאשר היתה בת שנתיים וחצי. מיוזמתה שלה, כאשר אני אז הרגשתי שיתכן וזה מוקדם מדי.
    פיפי היא הצליחה מהר למדי, אחרי שבוע וחצי הפסיקה לפספס. אבל בדר"כ עדיין לא מבקשת, אלא הולכת ביוזמה שלנו או של הגננת.
    עם הקקי יש פערים. בבית לרוב מצליחה, יש פיספוס פעם בשבוע. בגן או שלא עושה (ואז עושה בבית באותו היום ) או שמפספסת בתחתונים. אני מתלבטת מה לעשות. התחושה שלי שהפיספוסים בגן מפחיתים לה את המוטיבציה גם בבית, כך שלפעמים מסרבת להצעות שלי ללכת לסיר. חשבתי אולי להחזיר את החיתול, אבל מצד שני יש ה הצלחה מלאה בפיפי וחלקית בקקי, אז אולי חבל. אשמח לשמוע דעתך.
    אגב, בגן היא בדרכ מפספסת סביב אותה השעה (אחרי ארוחת עשר או אחרי שנת הצהריים), זו מסגרת קטנה יחסית (13 ילדים), ביקשתי מהצוות שיעודדו אותה לשבת סביב שעות אלה. הם מושיבים אותה אבל היא קמה ואז מפספסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ליוכי- גמילה

הוספת תגובה

• שאלה ליוכי- גמילה - תגובה

25/01/2011

קרן שלום,
    אני מתרשמת שהילדה נמצאת בתהליך רגיל ומתקדמת, יחד עם הקשיים שיש באופן טבעי.
    אם הפספוס הוא בקימה מהשינה, אולי אפשר לשים לה טיטול כשהיא הולכת לישון בצהריים.
    פרט לכך - רק סבלנות, וגם אם קורה פספוס, חשוב לא לכעוס, ולא לתת לילד תחושה של כשלון.
    כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוכי ועוד שאלה

קרן
    25/01/2011

הפיספוס הוא לא מיד אחרי הקימה של שנת הצהרייים, אלא כמה דקות אחרי. פיפי היא כן עושה בסיר אחרי הקימה. האם בכל זאת להחזיר חיתול ספציפית לשעות אלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוכי ועוד שאלה - תגובה

27/01/2011

לדעתי - כן, כדי למנוע תסכול ממנה וממך. זה לא מזיק. תני לה את הזמן עד שתבשיל. זה יגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו