מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכיין בביתאפרת26/01/2011
שלום,יש לי תינוק בן 10 חודשים שבכל פעם שאני לבד איתו בבית הוא לא מסכים שאני אזוז ממנו. זה מתחיל בבוקר כאשר אנחנו צריכים להתארגן לפני יציאה לגן -אם הוא לא על הידים שלי הוא בוכה ואפשר להגיד צורח וזוחל לכיווני,גם אם אני מניחה אותו בלול או על הריצפה ליידי-הוא עדיין צורח-ורוצה שארים אותו.אחה"צ אם אני יושבת בסלון לידו כשהוא על השטיח זה בסדר והוא משחק עם עצמו יפה אבל אם בטעות קמתי להרים טלפון למרות שהוא רואה אותי הוא מתבכיין וזוחל אליי. יש לציין כי בגן הוא נפרד ממני כמו גדול ואני תמיד אומרת לו להתראות. גם אם אני משאירה אותו אצל הסבתא או עם הדודים הוא נפרד ממני בלי בעיה-אז פסלתי את רעיון חרדת הנטישה.העניין מפריע לי בייחוד בבוקר כאשר אני צריכה גם כמה דקות לארגן את עצמי ומה שיותר מטריד אותי שהעניין הפך לאיזושהי שיגרה מבחינתו, בהתחלה הייתי נותנת לו לבכות בתקווה שזה ייפסק. מה עושים? והאם הדרך היחידה שלי היא לקום לפניו ולארגן את עצמי ואז שהוא קם אני נטו איתו וכך אני לא נותנת לו סיבה לבכות???? אנא עזרתכם- הסיפור שלנו נמשך מעל 4 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכיין בבית - תגובה
27/01/2011אפרת שלום,
עד שהילד לא ידבר, לא נדע בדיוק מדוע הוא בוכה (ועד אז - בוודאי יפסיק לבכות!).
אולי זו בכל זאת חרדת נטישה, מאחר שהוא מבין שהולכים לגן בבוקר, אפילו אם בגן ממש הוא נפרד ממך בקלות. ואולי יש לו צורך בקרבה הפיזית שלך בבוקר, סתם כך.....
מותר לו, בגילו.
אני מבינה שזה מקשה עלייך את ההתארגנות, ולכן בהחלט כדאי שתקומי לפניו, תתארגני, ואז תתחילי לטפל בו.
לא נורא. השתדלי להיות סבלנית. ככל שהילד חש שאת מתוחה, הוא יידבק אלייך יותר.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)