מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחצי אינו מדבר ולא עונה לשמונטלי27/01/2011
שלום, יש לי ילד אחד בן שנה וחצי,אינו מדבר בכלל אפילו לא חציי מילים הוא רק משמיע קולות ולפעמים ממלמל,אובחן אצלו בעיית שמיעה קלה בצלילים הנמוכים בלבד אך גם כשאנחנו קוראים לו בקול רם הוא אינו עונה לשמו,ולא מגיש לנו חפצים,הבן שלי הוא מאוד פעיל,חסר מנוחה,התחיל לזחול בגיל 4 חודשים התיישב בגיל שבעה חודשים והתחיל ללכת לבד בלי עזרת חפצים בגיל שנה ושלושה חודשים,נולד עם תת פעילות זמנית בבלוטת התריס,טופל באלטרוקסין עד גיל 7 חודשים,כיום בריא ללא בעיה בבלוטה,הוא יודע להשחיל טבעות ולהרכיב לגו,אוכל לבד אבל רק עם הידיים ולא באמצעות כפית,לא עושה ביי עם היד ולא נותן נשיקות אבל הוא ילד מאוד שמח מחייך וצוחק הרבה,האם יש לי סיבה לדאגה?האם כדאי לי לפנות למכון להתפתחות הילד?
תודה רבה מראש אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחצי אינו מדבר ולא עונה לשמו - תגובה
28/01/2011אמא יקרה שלום,
כאמהות, אנחנו תמיד דואגות, אם צריך ולא צריך. אבל נראה לי שעם הילד שלך בהחלט כדאי להיות במעקב התפתחותי, גם בשל בעיית השמיעה שיש לו, למרות שהיא קלה, וגם בשל בלוטת התריס, וגם בשל חוסר המנוחה שאת מתארת.
לדעתי, כדאי שתבקשי מהרופא שלו הפנייה למכון להתפתחות הילד. כדאי שיראה אותו רופא התפתחותי, וייתכן שאפשר לעזור.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד" יוכי תודה רבה
נטלי28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)