פעוט בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט בן שנתיים
    רינת
    10/02/2011

שלום רב,

(סליחה מראש על אורך ההודעה)
    הבן שלי בן שנתיים, סובל מרפלוקס ושטי חמור מהרגע שנולד ואף היה בתת משקל בעקבות ההקאות המרובות.כיום ברוך השם כבר יותר טוב.
    אושפז מס' פעמים בבית חולים לבירור, והאשפוז הארוך ביותר היה לכמעט חודשיים כשהוא מחובר לזונדה ונוזלים בעקבות ההקאות, דבר אשר עיכב את ההתפתחות שלו-החל ללכת בגיל שנה ו 8 חודשים.
    כמו כן נבדק מס' פעמים אצל נוירולוג אשר תודה לאל לא מצא דבר, אך המליץ ללכת למכון להתפתחות הילד על מנת לקדם את הילד.
    אין לו מספיק אוצר מילים, אומר אמא, אבא , הנה, אנה(בננה) ועוד מס' מילים אך לא מצרף מילים, יש לציין כי מאוד תקשורתי ויודע להביע את עצמו על ידי הצבעה על דברים, על ידי כך שמושך אותי במידה ורוצה משהו/להראות לי מה רוצה. כמו כן מחפס חברת ילדים. כרגע נמצא איתי בבית מאחר ויש לו צינורית בקיבה שדרכה מוזן בלילה ,יש לציין
    כי אוכל הכל ורגיל במהלך היום ומוזן בלילה על מנת להשלים חוסרים, הצינור זמני ועוד מס' חודשים יוציאו לו אותו.
    התור להתפתחות הילד עוד ארוך ואני מפחדת שאני מפספסת זמן יקר איתו.
    אשמח לקבל חוות דעת
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט בן שנתיים

הוספת תגובה

• פעוט בן שנתיים - תגובה

11/02/2011

רינת שלום,
    אני בהחלט חושבת שאתם צריכים להגיע למכון להתפתחות הילד, ולהכנס למסגרת של טיפול וגם מעקב, עד שהכל יהיה תקין.
    נכון שהתורים ארוכים מעט, אבל לא מדובר במצב קריטי, ויש יתרון גדול להיות בטיפול צוות רב-מקצועי, שאין לו אינטרס כספי. את יכולה להיות יותר רגועה שאתם בידיים טובות ומסורות.
    לדעתי - עדיף להמתין מעט.
    כל טוב, הרבה בריאות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו