פעוטה בת שנתיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוטה בת שנתיים וחצי
    ניקי
    15/03/2011

שלום רב,

אני ובן זוגי נפרדנו לפני כחודש וחצי וכל אחד מאיתנו מתגורר בנפרד כאשר ביתי נמצאת בחזקתי. בשבת האחרונה היא הייתה אצלו כחלק מנסדרי הראיה ביננו. לאחרונה היא שואלת אותנו הרבה פעמים אם אנחנו אוהבים אותה אך אתמול כאשר חיבקתי אותה היא אמרה לי "אמא את לא אוהבת אותי" כמובן שאמרתי לה שאני אוהבת אותה הכי בעולם ושהיא אהבת חיי ושאני אמא שלה אבל היא חזרה על זה שוב ושאלתי אותה מי אמר לך והיא ענתה שאבא אמר לה את זה כמובן שאני שללתי את זה והסברתי לה עד כמה אני אוהבת אותה אבל למחרת בבוקר היא חזרה על כך שוב. האם להיות מודאגת מכך? האם היא ממציאה? כי ממה שאני יודעת בגיל הזה לא יודעים לשקר. מה אני אמורה לעשות?
    אודה לכם על תשובתכם.
    ניקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוטה בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• פעוטה בת שנתיים וחצי - תגובה

16/03/2011

ניקי שלום,
    זו בהחלט יכולה להיות תגובה של הילדה למשבר הפרידה שסביבה. היא איבדה בטחון, משום שהרבה דברים בחייה השתנו, והיא בוחנת אותך, מבחינת היכולת שלה לסמוך עלייך. היא צריכה שתגידי לה שוב ושוב שאת באמת אוהבת אותה.
    אני מניחה שהיא תסתגל וזה יחלוף.
    כל טוב והרבה כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו