בן 2.10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 2.10
    גלית
    22/03/2011

בני קרוב לגיל 3 איננו מדבר עדיין, מטופל אצל קלינאית ומרפא בעיסוק, ההתקדמות הינה איטית מאוד, האם יש עוד איזשהו פעילות שאני יכולה לעשות בכדי לקדם את השפה, ילד מאוד מופנם, ביישן שלא יוזם, שמעתי על רכיבה על סוסים אבל המרפא בעיסוק לא המליצה בטענה שהבן שלי לא צריך, מה עוד אני יכולה לעשות איתו? תודה אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 2.10

הוספת תגובה

• בן 2.10 - תגובה

איריס ברנט
    23/03/2011

גלית שלום, אני מציעה שבנך יעבור איבחון התפתחותי מלא ע"י רופא התפתחותי ופסיכולוגית התפתחותית כך שתעשה הערכה מקיפה לגבי הצרכים ההתפתחותיים, הרגשיים והחינוכיים שלו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 2.10

גלית
    23/03/2011

שלום רב, בני אכן עבר איבחון של פסיכולוגית ואבחון של המטפלים בהתפתחות הילד כולל רופאת הילדים, כרגע מטופל בקלינאית וריפוי בעיסוק שאלתי היא האם יש עוד דברים מעבר לכך? כי הזמן עובר ונוצר תיסכול רב שהוא לא יודע להביע את עצמו , יוצא לו קולות כאלה שהוא רוצה לדבר -אודה להתיחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו