מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיית שיער לילדה בת שנה - לאיריסלילך31/03/2011
היי איריס,
קראתי את תגובתך מה- 22.3 וניסיתי לבצע שינויים במהלך הלילה על מנת לשנות את ההרגל של בתי לתפוס את שיערי (או של בעלי) על מנת להרדם (הרדמה ראשונה או במהלך הלילה).
ניסיתי מס' גישות: הגישה הראשונה לתת לילדה לבכות מעט ואז לגשת אליה להרגיע אותה ושוב לצאת ההחדר, וחוזר חלילה. גישה שניה, להיות איתה לדבר אליה להרגיע אותה אך להשאירה במיטה.
בשתי הגישות הילדה אינה מרפה והיא בכתה לנו 3 שעות רצוף, צורחת, מטיחה את עצמה, מכה את עצמה בשלב מסוים כבר מכה אותנו כשאנחנו מגיעים להרגיעה. פשוט לא מוותרת.
הדרך היחידה הייתה פשוט לתת לה קצוות שיער שלנו ורק אז היא נרדמה.
קיבלתה הערה/הארה נוספת שאמרה שהדרך בה אני מרדימה אותה בפעם הראשנה (בלילה) אמורה להיות באותו אופן במקרה שהיא מתעוררת באמצע הלילה. ולכן ניסינו להרדימה באופן דומה וגם זה לא הלך.
אנחנו עכשיו בעיצומן של מס' לילות ללא שינה. ומאוד מאוד מותשים.
שאלת אותי לגבי עמדתי לגבי מציצת אצבע - הבנתי מהר מאוד שאין לי דרך לשלוט בזה ואם הילדה מעוניינת במציצת אצבע על מנת להירדם היא תשים אצבע בפה. (למרות שניסיתי את כל סוגי המוצצים האפשריים ואפילו מוצצים עם מחירים הזויים רק בכדי לגמול אותה מהאצבע ולא הצלחתי). אני מקווה שהיא תהיה גדולה יותר אולי אני אצליח לגמול אותה מהאצבע. חשוב לומר שהיא מוצצת אצבע רק במקרים בהם היא עייפה מאוד ומעוניינת להירדם. לאחר ההירדמות היא מוציאה את האצבע מהפה.
לגבי התנהגותה של בתי, במהלך היום היא מראה סקרנות כללית, חוקרת את סביבתה מאוד אקטיבית ואוהבת חברה.
אשמח לעיצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיית שיער לילדה בת שנה - לאיריס - תגובה
איריס ברנט31/03/2011לילך שלום, אני שומעת את המצוקה ונראה לי שיש צורך בהתיעצות מעמיקה יותר מעיצה התנהגותית. ברור שאתם צריכים לעשות שינוי בהרגלי השינה של ביתכם ולשם כך חשוב לשמור על עקביות. עם זאת, ישנם כאן נושאים רגשיים שצריך להבינם במסגרת טיפולית.
בהצלחה!
איריס ברנט
פסיכולוגית התפתחותית משפחתית
רח' טאגור 3/1 תל-אביב
0546876801* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)