תגובות רגשיות קיצוניות לביקורת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות רגשיות קיצוניות לביקורת...
    רונן
    04/04/2011

הבן שלי בן 13 ואובחן עם add+odd הבעיה היא שלפעמים הוא מאבד שליטה והתגובות הרגשיות שלו מאוד קיצוניות {צועק כמו משוגע על כל ביקורת הכי קטנה} ועושה רושם שיש לו: 'הפרעה במצבי רוח'
    העניין הוא שזה מכוון רק אלי {האבא} ולטענתו אני צריך למות...כשאחד ממצבי הרוח שלו מתחיל הוא יכול לדקלם את זה מבוקר עד ערב שאני צריך למות...יועצת ביה"ס אמרה שאני צריך להתעלם וכל עוד הוא לא אלים או שובר דברים בבית אז פשוט להבליג מפני שזו הדרך היחידה לעזור לו...היום אמרתי לו שעד שהוא לא יכיר בעובדה שיש לו בעייה של הפרעה במצבי רוח לא ניתן יהיה לעזור לו....הוא מקבל קונצרטה 36 מ"ג אבל בחודשיים האחרונים הוא הפסיק לקחת בטענה שזה מרדים אותו והוא מסרב ללכת לרופא בכדי להחליף את הכדורים...!
    אחת לשבוע הוא מושעה מביה"ס בגלל התחצפויות למורים מקצועיים...הוא מסרב ללכת לפסיכולוג ולא ניתן לקחת אותו בכוח!
    השאלה שלי היא האם באמצעות ההבלגה שלי זה יעבור לו? כמו-כן הוא עושה את זה רק לי ולא לאימו או לאחיותיו אותן הוא מאוד אוהב...{אני מאמין שגם אותי בדרך שלו}
    אני רוצה לציין שהייתי בטיפול משפחתי לבד במשך שנתיים מפני שהוא ואימו לא רצו לבוא-אני גדלתי במשפחה מאוד פתולוגית עם הפרעות אישיות של שני ההורים ולכן כילד הייתי מאוד אומלל ולכן הלכתי לטיפול...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובות רגשיות קיצוניות לביקורת... - תגובה

05/04/2011

אבא יקר שלום,
    בנך נמצא בגיל ההתבגרות, והרבה פעמים בגיל זה, הילדים מתנגדים לקבל תרופות, מכל סוג ובכל מחלה, וגם - התגובות הרגשיות שלהם מתחזקות מאד.
    בוודאי שקשה לך להתמודד עם כעסיו של הילד, כאשר הם מופנים כלפיך.
    לפי תיאורך, גם בבית-ספר המצב קשה.
    לכן, הייתי מציעה לך ללכת עם הילד לייעוץ, דווקא אצל פסיכיאטר, ואולי הוא ימצא דרך לשכנע אותו לקבלת טיפול תרופתי שירגיע את ההתפרצויות הרגשיות הקיצוניות.
    כינתיים, הדרך היחידה היא להתאזר בסבלנות.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו