מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "שיפוט חברתי לקוי באופן חלקי" ???רונן06/04/2011
איך מטפלים בבעיה כזו אצל ילד בן 13 שאובחן עם odd ?
יועצת ביה"ס אמרה שההתנהגות שלו באה ממקום של רצון לשליטה בכדי להרים את הדימוי העצמי שלו בעיני הסביבה רק שהוא בחר בדרך רעה לעשות את זה...!
הבעיה שביה"ס לא מסוגל להפעיל עליו סנקסציות על איחורים כרוניים ואי-שיתוף פעולה במהלך הלימודים{סרבנות פאסיבית} מבחינתם כל עוד הוא לא מפריע אז שלא ילמד בכלל...לפעמים כשהוא אומר למורה:"את צריכה למות" אז משעים אותו למחרת...!
כפי שכבר כתבתי הוא לא רוצה ללכת לפסיכיאטר {מלבד האיבחון } והוא לא רוצה ללכת לפסיכולוג או לקחת תרופות...כשאני מבקש ממנו שיבוא לטיפול הוא אומר לי שאני עשיתי אותו משוגע או שטויות אחרות כגון:"ההורים שלך לא אהבו אותך ובגלל זה הם זרקו אותך למוסד..." או :"אני לא מבין למה אימא התחתנה איתך הרי היא בכלל לא אוהבת אותך..." היועצת אמרה שהוא מנסה לערער אותי בכל דרך ולאימא שלו הוא לא עושה את זה כי הוא יודע שזה לא יעזור לו..."{הפסיכיאטר הגדיר אותה "אישה פאסיבית עם קושי להכיל רגשות ילדיה"} אני לא מראה לו שאני נפגע מפני שאני יודע שהוא מדבר שטויות אבל אני רוצה לעזור לו כדי שהוא לא יגיע למצב יותר גרוע...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "שיפוט חברתי לקוי באופן חלקי" ??? - תגובה
07/04/2011שלום,
סיפור עצוב . בוודאי שאתה צריך עזרה מקצועית, גם עבור הילד, וגם עבורך.
אולי בית-הספר יוכל לשכנע את הילד ללכת לטיפול, אם יציבו תנאי להמשך ההשתתפות שלו בלימודים. אולי תוכלו לגייס את אחד החברים הקרובים שלו לשכנע אותו ללכת לטיפול.
אין לנו פתרונות קסם. זה גיל קשה, ןכנראה מצב קשה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)