מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא לילד בן שנה ו9 חודשים.זינה13/04/2011
שלום רב!
אני מאוד מודאגת מעניין הזה שהילד שלי לא מדבר בגיל כזה,
אני מדברת איתו בשתי ספות (רוסית,ועברית).
הוא לא נימצא במסגרת הגן הוא נימצא בבית אני רוב הזמן מטפלת בו ביום ובערב בעלי.
אני חושבת להכניס אותו לגן כבר בחודש 9/04 .
הילד אוהב מאוד לשחק במשחקים בכדור, בבלון, במכוניות,וכו' אוהב לקשקש (לצייר)
אוהב לטייל, כשאנחנו מטיילים איתו הוא מראה לנו עץ אומר עץ' ואם רואים חתול הוא אומר קיס קיס ועושה אם היד בואי ואותו הדבר אם הכלב הוא קורא לכלב אהו אהו .
אני מדבר אליו הרבה שואלת אותו הרבה שאלות למשל: הוא מצביע על בקבוק שלו אז אני שואלת אותו מה אתה רוצה את הבקבוק אתה רוצה לשתות אתה צמא כן ואז הוא עושה לי אם הראש כן.
או שאני אומרת לו לך תביא לי כדור אז הווא רץ ומביא לי .
הילד התחיל לזחול בגיל 9 חודשים וללכת הוא החיל בגיל שנה ו4 חודשים היינו איתו בהתפתחות הילד ואצל הרופא בהתפתחות הילד אמרו שהכל בסדר פשוט הוא מתפתח לעט.
השאלה האם הילדצריך את הזמן שלו?
השמח אם תחזרו אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לילד בן שנה ו9 חודשים. - תגובה
איריס ברנט13/04/2011דינה שלום רב, ילדים שגדלים עם שתי שפות יכולים, לא תמיד, להראות האטה או בילבול משתי השפות וזה יעכב את הדיבור שלהם. את יכולה להמשיך לדבר אליו בשתי השפות . זה יקל עליו את ההתאקלמות בגן שיהייה דובר עברית. כמו כן, כדאי גם עכשיו להפגיש אותו עם סביבת ילדים דוברת עברית כמו בגני שעשועים או פעלתונים (ג'ימבורי וכאלה). מתיאורך נראה שהוא מבין הרבה יותר ממה שהוא מבטא כרגע. הייתי מחכה עד כמה חודשים לאחר כניסתו לגן לראות אם הוא מתקדם בדיבור ואם לא אז לגשת לקלינאית תקשורת.
בברכה,
איריס ברנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)