אמא לילד בן שנה ו9 חודשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לילד בן שנה ו9 חודשים.
    זינה
    13/04/2011

שלום רב!

אני מאוד מודאגת מעניין הזה שהילד שלי לא מדבר בגיל כזה,
    אני מדברת איתו בשתי ספות (רוסית,ועברית).

הוא לא נימצא במסגרת הגן הוא נימצא בבית אני רוב הזמן מטפלת בו ביום ובערב בעלי.
    אני חושבת להכניס אותו לגן כבר בחודש 9/04 .

הילד אוהב מאוד לשחק במשחקים בכדור, בבלון, במכוניות,וכו' אוהב לקשקש (לצייר)
    אוהב לטייל, כשאנחנו מטיילים איתו הוא מראה לנו עץ אומר עץ' ואם רואים חתול הוא אומר קיס קיס ועושה אם היד בואי ואותו הדבר אם הכלב הוא קורא לכלב אהו אהו .

אני מדבר אליו הרבה שואלת אותו הרבה שאלות למשל: הוא מצביע על בקבוק שלו אז אני שואלת אותו מה אתה רוצה את הבקבוק אתה רוצה לשתות אתה צמא כן ואז הוא עושה לי אם הראש כן.
    או שאני אומרת לו לך תביא לי כדור אז הווא רץ ומביא לי .
    הילד התחיל לזחול בגיל 9 חודשים וללכת הוא החיל בגיל שנה ו4 חודשים היינו איתו בהתפתחות הילד ואצל הרופא בהתפתחות הילד אמרו שהכל בסדר פשוט הוא מתפתח לעט.
    השאלה האם הילדצריך את הזמן שלו?

השמח אם תחזרו אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לילד בן שנה ו9 חודשים.

הוספת תגובה

• אמא לילד בן שנה ו9 חודשים. - תגובה

איריס ברנט
    13/04/2011

דינה שלום רב, ילדים שגדלים עם שתי שפות יכולים, לא תמיד, להראות האטה או בילבול משתי השפות וזה יעכב את הדיבור שלהם. את יכולה להמשיך לדבר אליו בשתי השפות . זה יקל עליו את ההתאקלמות בגן שיהייה דובר עברית. כמו כן, כדאי גם עכשיו להפגיש אותו עם סביבת ילדים דוברת עברית כמו בגני שעשועים או פעלתונים (ג'ימבורי וכאלה). מתיאורך נראה שהוא מבין הרבה יותר ממה שהוא מבטא כרגע. הייתי מחכה עד כמה חודשים לאחר כניסתו לגן לראות אם הוא מתקדם בדיבור ואם לא אז לגשת לקלינאית תקשורת.

בברכה,
    איריס ברנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו