מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגיית עיצוריםאביטל30/05/2011
שלום רב,
אשמח לדעת באיזה גיל צפויים תינוקות להגות עיצורים כמו :דה, נה, גה. לבד וברצף.
בתי בת חצי שנה עדיין לא הוגה עיצורים אלו. כן משמיעה קולות רבים כולל צחוק. מאד פעילה ומבחינה מוטורית מתקדמת מאד. החלה להתהפך לשני הכיוונים בגיל 4 חודשים, כעת כבר זוחלת על שש ומתיישבת ומרימה את עצמה על ארבע. הנושא השפתי מטריד אותי. האם יש מקום ללכת למכון להתפתחות הילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיית עיצורים - תגובה
איריס ברנט30/05/2011הי אביטל, יש לביתך עוד מספר שבועות עד שנצפה ממנה לאמר בה-בה או דה-דה או קה. האם היא משמיעה קולות גבוהים ונמוכים לא מובחנים? האם היא יוצרת קשר עין? אם את רגועה מהבחינה הזו, אז חכי וסביר להניח שזה יקרה בקרוב, אם את לא רגועה לגבי הקשר שהיא יוצרת כדאי להתיעץ עם התפתחות הילד או קודם עם אחות טיפת חלב.
איריס ברנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
אביטל31/05/2011הי איריס,
תודה רבה על תשובתך.
לא הבנתי את השאלה לגבי קולות גבוהים ונמוכים לא מובחנים?
היא ממלמלת המון, יוצרת קשר עין, מגיבה בחיוך כל הזמן לכל הסובבים אותה (מוכרים וזרים), צוחקת בקול רם.
בטיפת חלב האחות כבר מגיל 4 חודשים אמרה לי שצריך לשמוע עיצורים והיא זו שהסבה את תשומת ליבי לעניין והמליצה לי כבר לגשת למכון להתפתחות הילד.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס - תגובה
איריס ברנט03/06/2011אביטל הי, סליחה שלקח לי זמן לחזור אליך.אם אחות טיפת חלב שמכירה את הילדה הציעה שתגשי למכון להתפתחות הילד , נראה לי שכדאי לעשות זאת, רק לפחות בשביל שתיהיי רגועה ותדעי האם יש בעיה או לא.
איריס ברנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)