הפרעת התפתחות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת התפתחות.
    ליר
    31/05/2011

אני מאוד מקוה שזה קשור לכאן ,כי לא מצאתי פורום שזה יכול להתקשר..
    אני בן 17 וכל החיים היו לי בעיות קורדינציה ומוטוריקה,גרוע בכל מה שקשור לשימוש בידיים וברגליים..לפעמים פעולות כה בסיסיות אצלי עדיין מבוצעות ברשלנות מוחלטת.
    לפני כמה ימים אובחנתי כילד בעל קשיי קשב וריכוז ,שבעצם היה לי את זה מאז שאני זוכר את עצמי וסבלתי מהזנחה בקטע הזה..על כל זה יש לי הפרעת אישיות וכל הקומפלקס הזה מצתבר להזנחה שגם את הפרעת האישיות אבחנתי לפני כמה ימים שגם ממנה סבלתי כל החיים..
    הנקודה פה היא שאני רוצה לדעת עם יש משהו לעשות בקשר לבעיית מוטוריקה.אני יודע ב100% שיש לי את הבעיה הזו..עברתי טסט שביעי על אופנוע!אופנוע סה"כ מצריך חצי מכמות השיעורים לאוטו ונחשב הרבה יותר קל.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת התפתחות.

הוספת תגובה

• הפרעת התפתחות. - תגובה

03/06/2011

לירון שלום,
    מצטערת שיש לך כל כך הרבה תחומים של קשיים, שעלייך להתמודד איתם.
    אני מקווה שתצליח, בעזרת אנשי מקצוע מתאימים, תשתפר ותתגבר.
    בעניין הסרבול המוטורי - נסה לפני למאמן כושר, מישהו בוגר ווינגייט, שיוכל לבנות לך תכנית אימונים שתעזור לך. זה גם עוזר מאד בהרבה מקרים לפיתוח הריכוז והקשב.
    כל טוב ובהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי נוכל לעזור

ענת
    14/06/2011

הי לירון,
    אם אתה מאזור רחובות, אנו יכולים לעזור לך.יש לנו מרכז לחוגי ספורט וספורט טיפולי , קיימת אפשרות לאימונים אישיים וזה יכול לקדם אותך
    אשמח לתת פרטים נוספים
    בהצלחה :)
    ענת
    octagon center

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    15/06/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_נוירולוגיה_ילדים' id=link]נוירולוגיה ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו