חוסר הקשבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הקשבה
    שגית
    04/06/2011

לד"ר יוכי שלום רב :
    יש לי ילד בן שלוש וחצי ,וילד נוסף שהינו בן חודשיים בדיוק .
    בני הבכור {בן השלוש וחצי }הוא ילד מאוד נבון אך הוא לא מקשיב למה שאומרים לו ,לדו"ג הוא ישב על השולחן שבסלון כאשר אומרים לו לרדת מהשולחן הוא ימשיך עם מה שהוא עושה עד שאני מרימה את קולי ואז יש לו תירוץ שהוא לא שם לב או לא שמע ,כך הוא עושה לגבי כל דבר שאני או בעלי אומרים לו או מבקשים ממנו .
    אני מניחה שהדבר קשור לאח שלו שנולד ,למרות שהוא מקבל את מלא תשומת הלב מאיתנו ומהקרובים שלו .
    אודה לך אם תוכלי לומר לי כיצד עלי לנהוג כאשר אני נתקלת במקרה של חוסר הקשבה מצד בני .
    תודה מראש
    שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הקשבה

הוספת תגובה

• חוסר הקשבה - תגובה

05/06/2011

שגית שלום,
    בהחלט ייתכן שבגיל זה מדובר ב"מרדנות", כדי למשוך תשומת לב, לבחון את גבולות הסובלנות שלך, וכד'.
    הדרך הנכונה ביותר בעיני היא לגשת לילד, לקחת אותו בידך, לא בגסות, אך בתקיפות, ולגרום לו לעשות את מה שנאמר לו.
    בדרך כלל, אחרי מספר ארועים, כשלילד ברור שאתם תקיפים ועומדים על שלכם, הוא משנה את דרכו.
    כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו