מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחוות שנאיםאינת10/12/2013
שלום אני עובדת בקרית עתידים,
לאחרונה שמתי לב כי בסוף רחוב הברזל ישנה חוות שנאים המספקת חשמל לאזור תל אביב.
באיזה מרחק מירום המשרד לא נמצא בסכנת קרינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מחוות שנאים - תגובה
רם דישון11/12/2013קשה לדעת ללא נתונים נוספים.
הטוב ביותר הוא למדוד.
סביר שבמרחק 40 מטר אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקו מתחאהרון10/12/2013
שלום
ישנו קו מתח 12 אלף וולט שנמצא במרחק של 5-6 מטרים מדירתי שנמצאת בקומה השניה מתוך 4 האם ישנה קרינה מקו מתח זה ( מצ"ב קובץ 1)
כמו כן במרחק של כ-90 מטר ישנו קו מתח נוסף (גבוה) האם הוא נמצא בטווח שיכול להשפיע עליי? (קובץ 2)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מקו מתח - תגובה
ד``ר דני וולף11/12/2013קרוב לודאי שלא אבל כדאי מאוד למדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקו מתח 12אלך וולטאהרון10/12/2013
שלום
ישנו קו מתח 12 אלף וולט שנמצא במרחק של 5-6 מטרים מדירתי שנמצאת בקומה השניה מתוך 4 האם ישנה קרינה מקו מתח זה ( מצ"ב קובץ 1)
כמו כן במרחק של כ-90 מטר ישנו קו מתח נוסף (גבוה) האם הוא נמצא בטווח שיכול להשפיע עליי? (קובץ 2)
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מקו מתח 12אלך וולט - תגובה
ד``ר דני וולף11/12/2013קרוב לודאי שלא אולם כדאי למדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מאנטנה סלולרית בתוך משרדליאור10/12/2013
אני עובד בבניין שמבחוץ בערך במרחק של 100 מטר, יש אנטנה סלולרית בגובה על בניין אחר, האם המרחק הזה מספיק בטוח?
וגם האם יש הבדל אם נמצאים במשרד במקום שצמוד לחלון או במרחק של חמישה מטרים מהחלון של המשרד ( החלון נמצה בצד הקרוב יותר לאנטנה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק מאנטנה סלולרית בתוך משרד - תגובה
ד``ר דני וולף11/12/2013כדאי למדוד. ראינו שאפילו במרחק 150 מטרים מאנטנה הייתה קרינה. אם לא רואים בעין את האנטנה זה הרבה יותר בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממקלטאסף10/12/2013
שלום רב,
אני מחפשת לרשום את בני לגן ילדים(יהיה בן חצי שנה).
ראיתי מקום נחמד אבל יש לי שאלה לגבי בטיחותו.
ליד הכניסה לחדר המשפחתון ישנן מספר מדרגות ובסופן מקלט.
האם יש סכנה של שאיפת גזים רעילים מהמקלט? האם זה משנה אם דלת המקלט תהיה פתוחה או סגורה?
והאם זה משנה אם חדר הילדים בגן בנוי מעל תקרת המקלט?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
אפרת12/12/2013שלום רב,
כנראה שהשאלה שלי התפספסה...
אשמח לתשובה - אני מחכה לתשובה כדי לדעת האם המקום בטוח לרשום את בני לגן.
תודה רבה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לתשובה - הנושא דחוף לי...
אפרת15/12/2013שלום רב,
האם השאלה שלי מתפספסת בטעות או שלדעתכם היא לא שייכת לפורום(פשוט ראיתי שאלות אחרות בנושא ראדון ומקלטים ולכן רשמתי כאן..)?
אשמח לתגובה - בין אם זו תשובה ובין אם תיידעו אותי שאין בכוונתכם לענות כי הנושא לא שייך..
אני מחכה עם החלטתי על הגן כתלות בתשובה זו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקלט - תגובה
ד``ר דני וולף17/12/2013האלה לא כל כך ברורה. אםאני מבין נכון, המקלט רק נמצא ליד הכניסה לגן, ואין לו קשר לגן? בנוסף אני מניח שהמדרגות למקלט מובילות מטה ולא מעלה, ושהגן נמצא גבוהה יותר. אם כך אין שום בעיה, כי הרדון שוקע מטה, ולא יטפס ויכנס דרך הדלת שלהגן לתוך הגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר..
אפרת18/12/2013תודה על התשובה.
הכניסה למקלט היא מתוך הבית .
יש קומה שיש בה את חלל הגן וחדרי השינה של הגן ומקומה זו יש מדרגות (חצי קומה אם אני לא טועה) אשר יורדות למקלט.
האם זה התיאור מאשר שהמצב בסדר?
האם זה משנה אם הדלת של המלקט סגורה או פתוחה?
תוודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר.. - תגובה
ד``ר דני וולף19/12/2013זה בדיוק מה שתיארתי. הרדון שוקע למטה, למקלט, ואין בעיה של רדון בקומה שמעליו, בתנאי, כמובן שקומת הגן היא על עמודים ולא צמודת קרקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת קרינהליאור10/12/2013
שלום
האם מישהו יודע היכן ניתן להשכיר מד קרינה באיזור אשקלון?
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב דווקא באיזור אשקלון
ליאור10/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא חייב דווקא באיזור אשקלון - תגובה
רם דישון11/12/2013הפורום אינו עוסק בנושאים מסחריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של 1.2 מיליגאוס בבית- מסוכנת?ירון10/12/2013
מדדתי לאחרונה את הקרינה בביתי ומצאתי בממוצע כ 1.2-1.3 מיליגאוס. (יש לציין שאין ילדים בבית). לעומת בתים אחרים שיש בהם 0.5-0.6. האם יש ממה לחשוש?
בנוסף גיליתי שיש אנטנה סלולרית במרחק 140 מטר מביתי,
בעוצמה 0.265 (מיקרו ואט לסמ"ר) האם מסוכן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה של 1.2 מיליגאוס בבית- מסוכנת? - תגובה
ד``ר דני וולף10/12/20131.3 מיליגאוס, לא מסוכן. חשוב כמה מיליגאוס יש במיטה שלך עצמה ולא בדירה כולה, ואם זה פחות מ- 2 אחלה.
אני מניח שהמדידה של 0.265 (מיקרו ואט לסמ"ר) מדברת על הקרינה בביתך, ואז גם כן לא מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מעל הראש במקום העבודהמיכל09/12/2013
שלום!
אני עובדת בבניין רב קומות, שבו בכל קומה (או ברב הקומות) יש מספר אנטנות סלולאריות.
ידוע לי שמעל הראש שלי, מרחק של 1.5 מטר בתקרה קיימת אנטנה עם עוצמה 2.
האם זה מסוכן עבורי ?
איך זה משפיע עלי ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה מעל הראש במקום העבודה - תגובה
ד``ר דני וולף10/12/2013האנטנות המיקרו בתוך הבתים חלשות מאוד מצד אחד ומן הצד האחר הן לא כל כך ממוקדות. אני מניח שאין סיכון, אולם מי יודע עוד כמה אנטנות מוסתרות שם, ולכן עדיף למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת לילהיובל07/12/2013
האם יש ממש באזהרה לא לשיון עם מנורת לילה מחשש לקרינה?
כידוע ילדים רבים רוצים לכל נפחות להירדם עם מנורת לילה?
קראתי במקום מסויים שעובדים שעבדו בלילה בחשיפה לאור במשך זמן רב חלו בסרטן. מתוך כך אני מבין שיש שהסיקו שלא טוב לישון בלילה עם מנורת לילה, האם כך הוא הדבר?
והאם גם רצוי להגיף תריסים אם יש פנס רחוב בקרבה לחלון וקצת "מאיר" את החדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנורת לילה - תגובה
רם דישון08/12/2013את מגזימה בצורה פראית.
אור חלש לא משפיע על איכות השינה, ובוודאי אינו גורם למחלות.
אם פנס הרחוב אינו מפריע- ניתן להשאיר את התריס פתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולרית כתורןאורי07/12/2013
שלום
ברצוני לדעת האם אנטנה סלולרית הממוקמת כתורן בגג בניין מגורים מזיקה לבריאות הדיירים.
ותודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה סלולרית כתורן - תגובה
רם דישון07/12/2013לא ניתן לענות ללא נתונים נוספים. ראה בשאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתורן יותר מעין פטריה?
אורי07/12/2013שלום
הבנתי כי אנטנה הממוקמת על גג אינה משפיעה על מי שנמצא מתחת.
האם באופן זה כללי זה נכון?
ועוד דבר, ייתכן שהמשרד להגנת הסביבה דורש תשלום אגרה בגין מסירת מידע לציבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תורן יותר מעין פטריה? - תגובה
רם דישון08/12/20131. באופן כללי זה נכון.
2. לא ניתקלתי עדיין בדרישה של המשרד לתשלום עבור מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך אתר המשרד להגנת הסביבה
אורי08/12/2013ראשית תודה על התייחסותך.
ציטוט מתוך האתר -
"אגרות:
בהתאם לתקנות חוק חופש המידע (אגרות, התשל"ט- 1999), הגשת בקשה לקבלת מידע כרוכה בתשלום אגרה.
אמצעי התשלום:
שובר לתשלום בדואר שישלח לפונה על ידי הממונה על חוק חופש המידע
תשלום באמצעות שרת התשלומים הממשלתי "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתוך אתר המשרד להגנת הסביבה - תגובה
רם דישון08/12/2013אכן כך רשום באתר, אך כפי שכתבתי, טרם נתקלתי בדרישה לתשלום בפועל. אם תידרש לשלם, אנא עדכן את קוראי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מוצא פרטים בשאלות הנפוצות
אורי08/12/2013אף על פי שלפני כמה ימים מצאתי פרטים אודות פנייה לאתר להגנת הסביבה דרך מאגר שאלות נפוצות, כרגע נראה כאילו מחקו את השאלה מתוך המאגר.
איזה מידע עליי לדרוש מן המשרד להגנת הסביבה אודות האנטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי- נמצאה האבידה
אורי08/12/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת קרינה שאלה לד"ר וולףיעל06/12/2013
שלום רב
ברצוני לשאול שאלה בקשר לקרינה אלקטרומגנטית
במידה וילד או אדם מבוגר נחשף לקרינה אלקטרומגנטית במשך שנים רבות
אחרי כמה זמן מהחשיפה מתגלה המחלה במידה וחלה.
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת קרינה שאלה לד"ר וולף - תגובה
רם דישון08/12/2013בשלב זה רק השוכן במרומים יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת קרינה שאלה לד"ר וולף - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף09/12/2013אני מצטרף לדעתו של ידידי המלומד המהנדס רם דישון, ואוכל להרחיב קצת, מה שכבר נכתב על ידי לעייפה בפורום זה.
בשלב זה המידע שבידנו מבוסס על עבודות סטטיסטיות בלבד, והעובדות הן שבמגורים ליד כבלי מתח גבוהה, כשהשטף המגנטי היה מעל 4 מיליגאוס נמצאו פי 3 ילדים שלקו בלויקמיה (סרטן הדם) מבשאר האוכלוסיה, ועבודה זו נעשתה כמובן "במבט לאחור" אחרי שנים רבות.
ידע זה מספיק בהחלט כדי לקבל החלטות על נקיטת אמצעי זהירות מרביים, אבל מציאותיים" אבל אינו מספיק כדי לשאוב ממנו נתונים מדויקים יותר, או לסווג את הקרינה האלקטרומגנטית לדרגה גבוהה יותר של סיכון מאשר אפשרית מסרטנת.
בקיצור, בשלב זה כפי שאמר ידידי המלומד, השוכן במרומים יודע, ולמען האמת, עדיף שכך, שכן הידע הזה לא יוסיף לאף אחד איכות חיים או שקט נפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב ומסך מחשבלילך03/12/2013
האם למחשב עצמו ( לא למסך) יש קרינה? ואם כן,אילו אמצעי זהירות ניתן לנקוט?
בנוסף, הבנתי שלמסך עצמו יש קרינה, שמעתי בסופר פארם שכדאי אפילו למרוח קרם הגנה נגד השמש כאשר עובדים מול מסך מחשב, לי זה נשמע מוזר....מה אתה חושב?
האם מדובר על אותה סוג קרינה? בכל מקרה, אילו אמצעי זהירות ניתן לנקוט כשמדובר בקרינה של מסך מחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממחשב ומסך מחשב - תגובה
ד``ר דני וולף03/12/2013למחשב יש קרינה די חזקה אולם במרחק של מטר - מטר וחצי מהמחשב הקרינה כמעט אפסית. למסך גם כן קרינה, שבמרחק של מטר גם כן זניחה. מדובר בקרינה אלקטרומגנטית בתדירות ביתית. שאר הקרינות, RF של הראוטר או שאר האלחוטיים, וכן קרינת האור זניחות לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מודדים את המרחק מהמחשב?
לילך03/12/2013איך מודדים את המרחק מהמחשב? המרחק מתייחס לראש? כי הבנתי ששם בעיקר סכנת הקרינה. אני פשוט יושבת ליד המחשב, המחשב נמצא לידי, קרוב לרגליים, אין לי כרגע אפשרות לשים אותו במקום אחר, השאלה אם זה באמת מהווה סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מודדים את המרחק מהמחשב? - תגובה
ד``ר דני וולף04/12/2013הסכנה העיקרית היא דווקא לא לראש. אם כבר אז לאברי הבטן והחזה והצוואר. הגפיים לא נחשבות. בקיצור מרחק לטבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם 70 סמ' מהמסך
לילך04/12/2013מספיקים? ניסיתי לשבת כמה שיותר רחוק...לגבי המחשב עצמו האם הוא פולט יותר קרינה מהמסך והמינימום זה מטר?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרעלהיוסי02/12/2013
שלום בטעות שתיתי מם עם עופרת כלומר החליפו את הפילטר קל מכשיר המים בלי
לנקות טוב את הפחם/עופרת שתיתי כוס קפה אחת אחרי זה משהוא מזג כוס מים וראה שהמים שחורים.
רציתי לדעת מה הסיכון ואם יש סיכון מכמות של כוס לקבל הרעלה חמורה???
ועד כמה זה מסוכן בטווח הקצר והרחוק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעלה - תגובה
ד``ר דני וולף03/12/2013אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר אלחוטי וקרינהקרן02/12/2013
שלום רב,
אנחנו משתמשים בביתנו בנתב wireless . רציתי לדעת:
- האם הקרינה בנתב זה מסוכנת לילדים ונשים בהריון? (ומה אם יושבים במרחק כמטר מהנתב? האם יש השפעה למרחק מהנתב? )
- האם הראוטר מסוכן גם כשהוא מכובה?
- האם כמות הקרינה של הראוטר תלויה בכמה מחשבים משתמשים בו?
- מה אפשר לעשות כדי לדאוג לחשיפה מינימלית לקרינה בהינתן שאיננו יכולים להשתמש בנתב קווי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר אלחוטי וקרינה - תגובה
רם דישון02/12/2013יש השפעה למרחק. לילדים ולנשים בהריון אני ממליץ לשמור על מרחק של מטר וחצי מהראוטר.
אין סכנה כשהוא כבוי.
ההשפעה של מספר המחשבים קיימת אבל אינה רבה.
מה לעשות? לשמור על מרחק של מטר וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
קרן02/12/2013אם באחד המחשבים בבית אפשר לעבוד עם אותו ראוטר במצב קוי (הראוטר במצב wireless = off אך כן פועל ) ובמקרה זה מרחק הישיבה מהראוטר יהיה רק 1.20 מטר - האם במקרה זה נשקפת סכנה לנשים הרות ולילדים ? האם זה עדיף על עבודה ממרחק רחוק עם הראוטר אך כשהוא במצב wireless = on ?
תודה,
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלתי - תגובה
רם דישון02/12/2013המצב הזה בטוח ועדיף במפורש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהרותי02/12/2013
בעלי נוהג להיתקלח כל בוקר הוא קיבל לעשות צילום ריאות הלך לעשות ולא היתקלח לאחר מכן האם זה מסוכן להיות על ידו עד שהוא מיעתקלח או אני צריכה להחליף את המצעים בסלון שהוא ישב שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה - תגובה
רם דישון02/12/2013אין שום סכנה. הוא לא הביא אתו מהצילום שום קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)