מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבליאור05/02/2011
רוצה לדעת הם השפעת הפרופסיה והצמחת שיער יכולה גם להיות מספר חודשים בלבד מיום התחלת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל05/02/2011שלום רב
בדרך השפעת הפרופסיה העיקרית היא ירידת הנשירה ושמירה על השיער הקיים.
יש מקרים שהטיפול יכול ליגרום לצמיחת השיער בפדחת (במפרצים כמעט ולא).
בדרך כלל צריך משהוא כשנה לראות התחלת האפקט של הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
ליאור05/02/2011למה בעצם ההשפעה של הפרופסיה היא כל כך איטית ולוקח המון זמן עד שרואים תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל08/02/2011שלום רב
כנראה לא כל כך קל להוריד את ה-DHT והשפעתו על השיער.
צריך גם להבין שפרופסיה משפיע על אחד מהפרמטרים של הנשירה (הורמונים גבריים)
ולא על הפרמטר השני (גנטי).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע שיטה זו?רועי04/02/2011
היי ד''ר פינקל.
אשמח בבקשה לשאול מדוע הינך משתמש עדיין בשיטת הfut ולא הfue שאומרים שהיא יותר טובה ומוצלחת יש סיבה לכך כי אני מאוד בעניין של השתלה וברצוני לבצע זאת והומלץ לבצע זאת אצלך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FUE-STRIP
ד``ר ברנרדו פינקל05/02/2011שלום רועי
במרפאתי מבצעים את כל השיטות בהתאם למטופל.
שיטת STRIP: שיטת השתלת שיער זו היא יחסית זולה, וותיקה, מוכרת ונפוצה.
נשארים עם צלקת עדינה על העורף לאחר השתלת השיער, והיא תבלוט אם מגלחים את הקרקפת או שהולכים עם תספורת מאד קצוצה.
שיטה F.U.E היא שיטה שעלותה מאוד יקרה ( בדרך כלל כפול 2.5 מ-strip)
יש דילול של השיער באזור התורם וצלקות קטנטנות שגם הם תבלוטנה אם מגלחים את הקרקפת .
השתלה מסוג זה לוקחת מס' ימים , מה שבהשתלה רגילה בSTRIP יכולה לקחת 4-5 שעות. לעומת שיטת F.U.T, בה אין צורך בגילוח השיער, בשיטת F.U.E על המטופל להגיע ביום הניתוח לאחר שגילח את שיערו לאורך של 1 מ"מ, על מנת שהוצאת הזקיקים תיעשה בקלות.
לפני ההחלטה על ביצוע הניתוח יש לבצע בדיקה, על מנת לדעת אם המטופל המיועד מתאים לשיטת ה-F.U.E. קיימים מקרים בודדים בהם חלקו הפנימי של השיער, אינו נמצא באותו כיוון של השיער הצומח, דבר המקשה על הוצאתו בשלמות; כמות השיער שניתן ליטול בפעולה זו אינה גדולה ונעה בין 600-800 זקיקים. לצורך השוואה, בהשתלה רגילה בשיטת strip. מוציאים בדרך כלל 4,500-6,000 זקיקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע שיטה זו?
רועי05/02/2011תודה רבה על תשובתך הכנה והמהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבדוי03/02/2011
שלום רציתי לשאול מאיזה גיל אפשר לעשות השתלת גבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ברנרדו פינקל04/02/2011שלום בדוי
אין הגבלת גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער במרפאתךאסף02/02/2011
שלום ד"ר פינקל
האם אתה מבצע בעצמך את כל ההשתלה וגם מכניס את השתלים או שצוות האחיות מכניס את השתלים?
אני שואל זאת כי עברתי בעבר השתלת שיער שבה צוות האחיות הכניס את השתלים ורציתי לדעת האם זה מקובל
תודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער במרפאתך
ד``ר ברנרדו פינקל03/02/2011שלום אסף
אני אישית מבצע את ההשתלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מושתלשי31/01/2011
ד"ר שלום האם השיער המושתל הוא באותו איכות כמו שאר השיער בראש?
כלומר אם יש לי שיער חלק אז גם השיער המושתל יהיה חלק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מושתל
ד``ר ברנרדו פינקל02/02/2011שלום שי
התשובה הינה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן נטילת פרופסיהליאור30/01/2011
רציתי לדעת זמן לקיחת פרופסיה הוא משנה.
אם עדיף לקחת אותה לפני אימון ספורט או לפני שינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן נטילת פרופסיה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל30/01/2011שלום רב
אין זמן מיוחד ללקיחת פרופסיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיכפול זקיקיםנחמן שרעבי28/01/2011
שלום ד"ר פינקל,
האם ניתן במרפאתך לבצע השתלה בשיטת שיכפול זקיקים?
תודה ושבת שלום
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיכפול זקיקים
ד``ר ברנרדו פינקל29/01/2011שלום
נחמן שרעבי
הכפלת (duplication) זקיקים, כפי שציינתי בעבר, מתבססת על רעיון חיתוך הזקיקים לשני חלקים. ישנן שיטות חיתוך שונות, אך כולן מבוססות על רעיון זה. לא כל חיתוך מצליח. אחוזי הצלחת החיתוך נעים בין 50%-70%. מעבר לכך, יש לחכות כשנה כדי לראות את התוצאות הסופיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיכפול זקיקים
נחמן שרעבי30/01/2011שלום ד"ר פינקל
האם השיטה שאתה משתמש בה דומה לשיטה של ד"ר GHO ?
הוא טוען שהוא משכפל זקיקים מבלי לפגוע באיזור התורם וכך למעשה ניתן להשתיל כמה שיער שרוצים..
אשמח לתגובתך המלומדת
תודה מראש
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמן שרעבי
ד"ר פינקל03/02/2011למה מוחקים את ההודעות שלי ? למה אני לא מקבל תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמן שרעבי
ד``ר ברנרדו פינקל04/02/2011שלום שרעבי
אין לי מוסג איזה שיטה משתמש דר GHO
כל מנתח והשיטה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש של שנה בפרופסיה ללא שינויגיא27/01/2011
אני בן 24 וחצי ,לוקח פרופסיה כבר שנה ואין שינוי משמעותי בכלל..
התחלתי לקחת כשכבר ההתקרחות הייתה בשלב מתקדם אבל עדיין היה שיער דליל על הראש.
יכול להיות שזה לא משפיע עליי?אני שוקל להפסיק אבל מפחד להקריח לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש של שנה בפרופסיה ללא שינוי
ד``ר ברנרדו פינקל29/01/2011שלום אייל,
פרופרסיה היא תרופה המאוששת זקיקים פגועים ומאפשרת לשיער שיכול היה לנשור, להמשיך ולהתפתח. עם זאת, לא לכל משתמש הפרופורסיה יעילה. יעילותהמוכחת אצל כ 70% מהמטופלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגהסשייןנדב פלדמן24/01/2011
שלום ד"ר פינקל
ראיתי באתר של חסון וונג שהם משתילים בשיטת המגה-סשיין ומגיעים לכמות זקיקים של כ-6000 זקיקים בפרוצדורה אחת.
מה דעתך על השיטה והאם ניתן לבצע השתלה כזאת גם במרפאתך?
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגהסשיין - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל25/01/2011שלום נדב
התשובה היא חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגהסשיין
נדב פלדמן25/01/2011ד"ר פינקל
תודה לך על תשובתך.חשוב לי להבין שאתה אומר 6000 זקיקים אתה מתכוון לשערות או לGRAFTS ?,כי יש הבדל משמעותי.
כמו כן ,ראיתי שאתה כותב שאתה גם משתמש בשיטת שיכפול זקיקים ,מהם אחוזי ההצלחה בשיטה זו והאם אתה מיישם אותה בכל השתלה או לפי הצורך?
תודה
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגהסשיין
ד``ר ברנרדו פינקל26/01/2011זקיקים לא שתלים
אתא מוזמן ליעוץ ללא היתחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער לאחר טיפול כימוטרפיאמה24/01/2011
יש לי צמיחת שיער לאחר שסיימתי טיפול כימוטרפי לפני כחודשיים.
האם כדאי לגלח את כל הצמיחה כדי שיצמח שיער חזק ובריא יותר? או שאין לזה משמעות ולהניח לשיער לצמוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער לאחר טיפול כימוטרפי - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל25/01/2011שלום רב
להניח לשיער לצמוח כי גילוח לא משפיע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת פרופסיה על השיערליאור23/01/2011
אני בן 24 ובשנים האחרונות חלה נשירת שיער מסיבית ודילול באיזור הקדמי.
לאחר בדיקת דם ויעוץ אצל רופא עור וביקור אצל דר' פינקל, הומלץ לי לקחת את הפרופסיה.
אני לוקח את התרופה כבר חודש וחצי והשאלה שלי היא האם חוץ מעצירת הנשירה הפרופסיה תגרום גם לשיער הפלומתי והחלש שיש לי בקדמת הראש להיות יותר בריא מלא וחזק כמו השיער במקומות הבריאים אצלי בקרקפת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשאלה שלי בבקשה
ליאור28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת פרופסיה על השיער
ד``ר ברנרדו פינקל29/01/2011שלום ליאור,
כפי שכבר הסברתי במרפאתי - התשובה חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Please answerAsem23/01/2011
Dear Doctor, im a 30 years old man with no facial hair, do you do facial hair transplant? thanks in advance.
Kind regards
Asem* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Please answer - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל25/01/2011I'm doing beard hair transplant
best regards* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנשירת שערדנה22/01/2011
שלום
אילו טיפולים ותכשירים יש היום שיכולים להצמיח שער אצל נשים ששערן דליל מאוד או שהיתה להן נשירה רצינית חוץ מאלה המכילים מינוקסידיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנשירת שער
ד``ר ברנרדו פינקל23/01/2011שלום דנה,
כפי שציינתי בפורום זה פעמים רבות, הסיבות לנשירת שיער או שיער דליל מגוונות ביותר ורבות ובדיקת סיבת הנשירה צריכה לכלול היבטים מערכתיים תזונתים, נפשיים ופיזיולוגים. בדיקות הדם צריכות לכלול פרופיל הורמונלי המותאם לבדיקת סיבות אפשריות לנשירת שיער. האם התזונה שלך תקינה? האם יש גורמים נפשיים אפשריים המשפיעים על המצב? וכו'. אני ממליץ לך לחזור לרופאה שטיפלה בך עם שאלות אלה לפני כל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופקסי ושיעור יתרדנה15/01/2011
שלום
יש לי פסוראזיס בקרקפת. בגלל נשירת שער רצינית התחלתי להשתמש באלופקסי 5% לפני 4 חודשים. הנשירה פסקה ושער חדש התחיל לצמוח. הצרה שהתחיל לצמוח לי שער גם על הפנים. רופא עור אמר לי לעבור לאלופקסי 2%.
אני רוצה להפסיק להשתמש באלופקסי בגלל השיעור בפנים ויחד עם זאת רוצה לשמור על מצב השער שלי שכיום הוא טוב.
האם יש תחליף לאלופקסי? אילו אפשרויות יש לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופקסי ושיעור יתר - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל15/01/2011שלום רב
להפסיק החומר יכול לגרום לאיבוד שיער על הראש.
בשבילך אין אלטרנטיבה לחומר הזה.
יש 2 אפשרויות : את ממשיכה עם ה-2% ולאט לאט השיער על הפנים יורד
בגלל הורדת האחוז בחומר
או את רואה שהשיער הפנים לא זז אז אולי את יכולה לבדוק אפשרות להוריד
אותו עם לייזר או כל טיפול אפילציה אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז צמיחת שיערשם06/01/2011
שלום
איזה תכשיר מעודד ומזרז צמיחת שיער? ובכמה זמן מדובר? והיכן ניתן לרכוש?
אנא מדובר במקרה חירום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז צמיחת שיער -
ד``ר ברנרדו פינקל06/01/2011א שלום,
פרופסיה עוזרת לכ 70% מהמטופלים, כולל אלה שיש להם סיבה גנטית להקרחה. מעבר לפרופסיה, נפוץ היום תרסיס בשם מינוקסידיל כטיפול בנשירת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים??? תודה
אנונימית06/01/2011האם זה מוגבל לאנשים מסויימים?
אני בת 20 ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי על מינוקסידיל
אנונימית06/01/2011והבנתי שבהתחלה היא עלולה לגרום לנשירה, ואחר כך זה מתחיל להשפיע, אחרי 4 חודשים בממוצע.
וכשמפסיקים- הנשירה תחזור.
עברתי דילול שיער, וזאת היתה טעות נוראית. אין לי נשירה חריפה, אלא רגילה. הבעיה היא הדילול שעברתי בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי על מינוקסידיל
ד``ר ברנרדו פינקל07/01/2011שלום רחל.
דילול שיער לא משפיע כלל על איכות הצמיחה שכן שורשי השיער חיים בשכבות העמוקות של העור.
ישנן דרכים רבות לחזק את שורשי השיער לעבות ולשפר את צמיחת השיער בטכניקת טיפול מקצועית ותכשירים המותאמים לכל אחד באבחון.
הכתובת הנכונה להמשך בירור ומעקב של נשירת השיער הינה רופא/ת עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)