מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעונייןשרון21/03/2011
שלום ד"ר
רציתי לדעת מה המחיר של השתלת שיער של אמצע הראש מהמצח עד סוף הקרקפת
והאם זה בטוח שגודל שיער אחרי הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין - עלות ההשתלה
ד``ר ברנרדו פינקל21/03/2011שלום שרון,
עלות ההשתלה נקבעת בהתאם למצב ההתקרחות ובייעוץ אישי בלבד. הנך מוזמן להגיע למרפאתי. השיער המושתל גודל טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלשי20/03/2011
מה אתה אומר עלטיפוליםשל המדען שמואל גונן לנשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטתו של שמואל גונן
ד``ר ברנרדו פינקל20/03/2011שלום שי,
התרופות, המוכחות מדעית כיום, היכולות לעצור נשירת שיער לגברים הינן מינוקסי 5% ופרופסיה. ידוע כי הן אינן מועילות לכולם וכי יש לבדוק את יעילותן במהלך שימוש של כחצי שנה. אינני מכיר את שיטתו של שמואל גונן, לפי דבריו השיטה יעילה למחלה האוטואימונית (אלופסיה הראתה) לא הוכחה מדעית ועד היום לא שמעתי מאנשים שהשתמשו בשיטה כי זה עזר להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוקיי-מישהי18/03/2011
אוקי. אז אני מניחה שאין אפשרות לקחת שיער מחלק אחר בגוף? רק מהראש? אני יודעת שזה נשמע פחות מתאים, חשבתי שאולי זה יכול לפתור את בעיית ההלבנה (ואולי גם צמיחה איטית יותר של השערות לעומת שיער ראש).
יש אפשרות לדבר עם לקוחות שלך שכבר עברו את הניתוח וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקיי-גבות
ד``ר ברנרדו פינקל19/03/2011שלום מישהי
את מניחה לא נכון, יש אפשרות לבצע השתלת שיער בגבות עם שיער הנילקח מחלקים שונים בגוף, לא רק מהקרקפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. לאחר השתלת גבות..מישהי13/03/2011
היות והשיער להשתלה בגבות נלקח משיער הראש, נוסף לכך שהוא צומח מהר יותר, שזה כביכול החיסרון בשיטה, הוא כנראה אף ילבין מוקדם יותר (כשלוקחים בחשבון את הטווח הרחוק), הרי לרוב שיער ראש מלבין הרבה יותר מהר מהגבות המקוריות.. לא? מה לגבי עניין זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. לאחר השתלת גבות
ד``ר ברנרדו פינקל15/03/2011שלום מישהי
הכל נכון, אז מה השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער עקב מצח גבוההרפי13/03/2011
אני בן 16 ונולדתי עם מצח מאוד גבוהה,הבעיה הזאת מציקה לי אני תמיד עם פוני ואת האמת שנמאס ל,הייתי רוצה לדעת מתי אני אוכל לעשות השתלת שיער להקטנת המצח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער עקב מצח גבוהה
ד``ר ברנרדו פינקל15/03/2011שלום רפי
הגיל המומלץ הינו 25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בגבה עקב צלקתהדס12/03/2011
ד"ר שלום!
האם ניתן לבצע השתלת שיער בגבה במקום שבו אין צמיחה של שיער כתוצאה מצלקת של אבעבועות רוח, אם אפשר, מהיכן לוקחים את השיער שייראה טבעי בגוון של הגבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בגבה עקב צלקת
ד``ר ברנרדו פינקל15/03/2011שלום הדס
השתלת שיער בגבות היא פרוצדורה שכיחה והינה מתבצעת כדי למלא שיער חסר בגבות. התוצאה מעניקה מראה של גבות מלאות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי השתלת גבותחיפאי08/03/2011
שלום,
האם ניתן לעשות השתלת גבות מעל קו הגבות המקורי?
אני שואל משום שהפנים שלי ממש קטנות המצח גבוה מאוד והמרחק בין העיניים לגבות קטן מדי, כשאני מעלה גבות יש יותר פרופורציה בין הפנים לראש
האם השתלה כזאת אפשרית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי השתלת גבות
ד``ר ברנרדו פינקל09/03/2011שלום חייפאי
ניתן לבצע השתלת שיער בגבות.
להרמת גבות יש מספר טיפולי.
מוזמן לבדיקה ויעוץ ללא התחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה ונפילת עור הפניםיריב06/03/2011
אני לוקח פרופסיה 4 חודשים בערך ולפני כשלושה שבועות התחיל "ליפול" ולהתנפח לי העור בצידי הפה . למה? והאם יש מה לעשות . האם העור יחזור לקדמותו אם אפסיק את הטיפול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה ונפילת עור הפנים
ד``ר ברנרדו פינקל09/03/2011שלום יריב
אנא, פנה לרופא/ת עור לבדיקה ולבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתשיר05/03/2011
שלום רב,
בקדמת הקרקפת קרוב לשביל יש אזור קטן מאוד שלא צומח לי בו שיער. רופא עור אמר שיש שם צלקת ולכן אין טעם לתרסיס כמו מינוקסי. זה קצת מפריע לי למרות שמדובר בשטח קטן מאוד. מה האופציות העומדות בפניי? האם אכן לא יכול לצמוח שיער באופן טבעי?
האם ניתן להשתיל שיער במקום שיש בו צלקת?
אינני יודעת מאיפה הצלקת ו/או אם נולדתי כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד``ר ברנרדו פינקל05/03/2011שלום שיר,
יש לבדוק את הצלקת תחילה. ניתן לבצע כריתה או השתלת שיער. כדאי להעלים את הצלקת רק במידה והיא מפריעה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה צלקת אלא אזור
שיר05/03/2011קטן מאוד שאין בו שיער. רופא עור הסתכל בזכוכית מגדלת וטען שזו צלקת.
מה זה אומר להעלים צלקת? האם אח"כ השיער יצמח באופן טבעי או שעדיין צריך תרסיסים לעידוד צמיחת שיער? והאם יש זיכוי שלא יצמח שיער למרות הסרת הצלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה צלקת אלא אזור
ד``ר ברנרדו פינקל05/03/2011שלום שיר
אם צריך זכוכית מגדלת כדאי לראות את הצלקת או איזור שחסר 2-3 שיערות הפרוש שלא צריך לגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אזור בשטח של
שיר05/03/20111.5 ס"מ על 1.5 ס"מ בערך, זה הרבה יותר משתיים, שלוש שיערות. מה דעתך?
האם אין כל אפשרות להצמיח שם שיער באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים שטח קטן עגול שאין בו שיער
שיר23/04/2011מסתבר שיש שם צלקת. מפריע לי שלא צומח שם שיער, במיוחד מאחר והשיער שלי כולו בריא. האם כריתה של צלקת היא תהליך מסובך? האם בהכרח יצמח שם שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים שטח קטן עגול שאין בו שיער
ד``ר ברנרדו פינקל25/04/2011שיר שלום
אתה מוזמן לבדיקה ויעוץ ללא היתחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור בקרקפתלביא01/03/2011
שלום.
יש לי מן חור בקרקפת, אבל זה חור שתמיד היה לי, עוד מגיל קטן. בנוסף לא נושרות לי שיערות. יכול להיות שזו הצמיחה של השיער? אפשר לעשות באזור הזה השתלת שיער?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור בקרקפת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל01/03/2011שלום רב
יכול להיות בגלל איה טראומה מסוים.
עשיתי הרבה טיפולי השתלת שיער דומים וכולם יצליחו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגבי22/02/2011
אני שוקל לעשות השתלת שיער. במידה ואעשה השתלת שיער האם השיער המושתל יכול להיהרס בגלל השמש, בגלל חפיפה וכו'? האם אצטרך לעשות השתלה מחודשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל22/02/2011שלום גבי
השיערות המושתלות מתנהגות כשיער טבעי לכל דבר, כולל אורך וצמיחה נורמאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לדוקטור ..דניאל16/02/2011
שלום דוקטור אני קודם רוצה לתאר לך את המראה שלי כדי שתוכל טיפה לדמיין את המצב ואז תענה לי על מספר שאלות חשובות מבחינתי ..
אני בן 21 ותווי הפנים שלי רזות .. המרחק בין הגבות לשיער הוא 5-6 ס"מ {אורך המצח } אני רוצה לקצר את זה בחצי זאת אומרת שאני רוצה עוד 3 ס"מ שיער באיזור המצח כאשר הוא נפרש לכל רוחב המצח..
השאלות הן :
א- האם זה אפשרי ?
ב- אם כן , אני רוצה לעשות זאת בשיטה של לקחת שיעור מהגוף ולשתול אותן במצח האם זה אפשרי ?
ג- מהו הסכום הערכתי מבחינתך ?
בתודה , דניאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לדוקטור .. - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל16/02/2011שלום רב
אפשר להוריד קו השיער אומנם 3 ס"מ זה נראה הרבה צריך לראות אם זה מתאים
עם קמטי המצח.
השיער המושתל פחות צפוף מהשיער טיבעי ויכול להיות שיהיה צורך בשתי פעולות אם
מתרחקים הרבה מהקו השיער.
השיער בגוף שונה מהשיער של הקרקפת וזה יכול לגרום לתוצאות לא אסטתיות
במיוחד אם מדובר בקו השיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לזקיקי השיערעמית10/02/2011
שלום רב למנהלים.
האם יתכן שיש באיזור קירח בקרקפת זקיקים חיים שלא מצמיחים שיער שאפשר להציל?
אני מדבר על זקיקים שכבר לא מצמיחים שיער, היתכן שיש כאלה שעדיין חיים?
והאם ישנה בדיקה שיכולה לבדוק זקיקים כאלו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לזקיקי השיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/02/2011שלום רב
יכול להיות שיש עוד זקיקים שלא מצמיחים שיער בגלל שהם חלשים.
לא קיימת בדיקה .
אפשר רק לנסות טיפולים כמו מינוקסי כדי לבדוק אם יש תגובה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפינקלקירח08/02/2011
שלום ד"ר פינקל,
באיזה ימים אתה משתיל במרפאתך? האם גם בימי שישי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפינקל
ד``ר ברנרדו פינקל08/02/2011שלום קירח
כל יום פרט לששי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה במפרצים..הגר07/02/2011
שלום,
לפני כשנה ביצעתי החלקה יפנית, מאז יש לי נשירה מוגברת וזקיקים מתים בקדמת הראש,
מה שנוצר כעת זה מפרצים עבים ושיער דליל,
שאלתי אליך, ניתן לעשות השתלה איפה שהזקיקים מתים, בין השיערות הקיימות מבלי לפגוע בהם? במידה ולא.. יש פתרון אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
ד``ר ברנרדו פינקל07/02/2011שלום הגר
החלקה יפנית מערבת שימוש בחומרים כימיים חזקים המובילים פעמים רבות לנשירת שיער. הנזק הינו הפיך. פרופסיה יכולה לעזור במקרים מסויימים גם לעצירת הנשירה במפרצים, זאת בתנאי שקיימים זקיקי שיער באזור זה. ניתן לבצע השתלת שיער בין שיער קיים מבלי לפגוע בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)