מידע רפואי
פורומים
- אקנה-רוזציאה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- הפרעות שינה ועייפות
- הפרעות שינה תינוקות, הפרעות שינה ילדים
- התפתחות תינוקות
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- קרדיולוגיה ילדים
- פיברומיאלגיה
- מחלות חניכיים
- דיכאון אחרי לידה
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- אוסטאופורוזיס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר פינקלמני18/08/2014
ד"ר פינקל שלום
יש לי צלקת בראש כתוצאה מהשתלת שיער , אני מעוניין לטשטש את הצלקת ע"י השתלת שיער על הצלקת.
גודל הצלקת הוא 13 ס"מ על 3 מ"מ
יש לי מספר שאלות :
1) כמה זקיקי שיער על מנת לטשטש את הצלקת?
2) אני ממש לא רוצה להסתפר לצורך תהליך זה וגם לא לגלח פסים פסים לסרוגין , האם זה אפשרי
3) כמה זמן זה לוקח?
4) האם ניתן לחזור לפעילות שגרתית מיד לאחר הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/08/2014שלום מני
אני צריך לראות את הצלקת בשביל לתת לך תשובה
אתה מוזמן לקליניקה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריטת יתר בגבה ?טל17/08/2014
שלום הייתי רוצה לדעת הייתי אצל מעצבת גבות והיא מרטה לי יותר מידי שערות מגבה שמאלית ורואים קצת קרחת בגבה
האם השיער אמור לחזור לגדול שם ?האם יש משהו לעשות שהשיער יגדל מהר יותר בגבה ?
אודה לעזרתכם
בתודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריטת יתר בגבה ? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל18/08/2014שלום טל
ממליץ על בדיקה לפני שנותנים תשובה
בדרך כלל עם זה היה חד פעמי יהיה צמיחת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי FUT-STRIPמתן25/03/2014
שלום
1) מה ההבדל בסגירת החתך בסטריפ בין שיטות:
trigrowthic closure
trichophytic closure
2) ומה הייתה הדרך לפני שיטות אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי FUT-STRIP - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/04/2014שלום מתן
הסגירה בשטית trichophytic closure היא המקובלת היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואל כי
מתן17/08/2014חבר שלי עבר השתלה אצלך לפני שנתיים בסטריפ ואמרת לו שסגרת הצלקת בשיטת
trichophytic donor closure
אבל זה לא נראה ככה, במקום שתהיה צלקת מינימלית ושיער מועט שגודל דרכה, יש פס לבן חלק וקטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלמני17/08/2014
ד"ר פינקל שלום
יש לי צלקת בראש כתוצאה מהשתלת שיער , אני מעוניין לטשטש את הצלקת ע"י השתלת שיער על הצלקת.
גודל הצלקת הוא 13 ס"מ על 3 מ"מ
יש לי מספר שאלות :
1) כמה זקיקי שיער על מנת לטשטש את הצלקת?
2) אני ממש לא רוצה להסתפר לצורך תהליך זה וגם לא לגלח פסים פסים לסרוגין , האם זה אפשרי
3) כמה זמן זה לוקח?
4) האם ניתן לחזור לפעילות שגרתית מיד לאחר הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קשקשיםרון30/07/2014
שלום,
אני 4 חודשים לאחר השתלה ולאחרונה התחילו לי קצת קשקשים.
הפסקתי לחבוש את הכובע, אולי זה קשור לכך? כי השיער נעשה לי שמנוני.
האם יש לקשקשים השלכות עבור ההשתלה?
אני משתמש ב-2 שמפואים שונים לנשירת שיער.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/07/2014שלום רון
ממליץ להתיעץ עם המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתיל שיער בשיעור דליל ?אלעד20/06/2014
יש לי שיער דליל מקדימה האם ניתן למלא אותו בהשתלה, האם השיער יחזור להיות מלא וצפוף ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להשתיל שיער בשיעור דליל ? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל20/06/2014שלום אלעד
השתלת שיער משפר מצב קיים
לא ניתן למלא אותו כפי שהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה גנריתערן13/06/2014
שלום
מה דעתכם על שימוש בפרופסיה גנרית?
אני יודע שבעולם משתמשים המון בזו של DR REDDYS שקיבלה גם אישור מה-FDA.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה גנרית - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל16/06/2014המקורי טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלות במינוקסיאלמוני11/06/2014
אם השתמשתי 4 שבועות במינוקסי והפסקתי.. הראש שלי כבר פיתח תלות בחומר? או שאני יכול להפסיק להשתמש בו ולהיות שקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלות במינוקסי - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל16/06/2014אין תלות ואתה יכול להפסיק להשתמש ולהיות שקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שתליםרועי24/03/2014
שלום,
1) האם בעולם כבר אפשר לשכפל/להעתיק שיער ? אני יודע שזה בניסויים אבל האם זה כבר פועל?
2) האם במהלך השתלה, אפשר לקחת שתל של 3 שיערות לדוגמא ולחלק אותו ל-3 שתלים של שערה אחת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שתלים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/04/2014שלום רועי
עדיין יש מגבלות בשיטת השכפול
כן אפשר משטת של 3 שערות לחלק ל 3 שטילים של שיערה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FUE ומגבלות לאחר ההשתלהאוהד25/03/2014
שלום
איך בוחרים את הוצאת השתלים ב-FUE בכמות בינונית ומעלה כך שלא יווצרו איזורים ריקים באיזור התורם?
מבחינת מגבלות לאחר השתלה (FUE בפרט), אני מבין שמומלץ לא להרים דברים כבדים ולהמנע מפעילות ספורטיבית/גופנית/חדר כושר בשבועות הקרובים.
האם זה כדי שלא למתוח את העור ולהפריע לתהליך ההחלמה?
האם יש קשר להעלאת לחץ הדם? ולמה זה קשור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FUE ומגבלות לאחר ההשתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/04/2014שלום אוהד
אין הגבלות בשיטת FUE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר פינקלניר03/04/2014
האם בשיטת FUT אתה סוגר את הצלקת בשיטת trichophytic closure ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/04/2014שלום ניר
כן אני משתמש בשיטת trichophytic closure* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר. פינקל בחו"ל עד ל-22 חג שמחד``ר ברנרדו פינקל10/04/2014
חודש ימים בארצות הברית להשתלמויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - VICHY DECROS NEOGENICבת 4122/03/2014
שלום שוב, האם התכשיר מוכר לכם?
האם יש המלצות?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פתרון לשיער דלילבת 4120/03/2014
שלום, יש לי שיער דליל ודק מאוד.
כיום משתמשת בתוספות שיער.
אני מעוניינת בפתרון קבוע - מהם הפתרונות שאתה יכול להמליץ לי?
מהן העלויות והאם יש אחזקה (הגבלה בחפיפות / תרופות שצריך למרוח וכו').
אודה על כל מידע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שיער סינטטיאלון519/02/2014
שלום
מה דעתכם על השתלת שיער סינטטי? הבנתי שהיום זה מתקדם יותר והסיכויים לזיהום וכו' נמוכים משמעותית.
מה שמוזר לי הוא רק מה עושים עם התספורת? אם אני מסתפר קצר, אז השיער גודל באופן לא אחיד על גבי הראש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער סינטטי
ד``ר ברנרדו פינקל20/02/2014שלום אלון
אני אישית לא ממליץ על שיער סינטטי
אינו גודל ולאחר מספר תשרוקות השיער הסינטטי נשבר כמו ברזל שמקופפים אותו מספר פעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות

האם יש לכם ביטחון עצמי?