מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר פינקלדן27/02/2013
ד"ר פינקל שלום רב
לפני שלוש שנים עברתי אצלך השתלת שיער , התוצאה יפה מאוד.
קיימת צלקת מאחור שאותה אני מעוניין להסתיר ע"י השתלת שיערות בודדת במרפאתך.
אני חייב לציין שאני בעל שיער ארוך ולא רוצה להסתפר לצורך הוצאת זקיקי השיערות במהלך ההשתלה . מה שגם מדובר בהוצאת כמות לא גדולה של שיערות מפני שאני מעוניין רק לטשטש את הצלקת ,
לשאלתי : 1) האם זה אפשרי ?
2) מה הפרוצדורה בהשתלה זו ?, כמה זמן זה עורך? , מהו תהליך ההחלמה?, תהליך גדילת השיער ?, מאין נלקח השיער המיועד להשתלה?
3) האם באותה הזדמנות ניתן להשתיל מעט שיערות בודדות באיזור הקדמי של המפרצים .
4) אני יודע שאינך נוהג לנקוט במחירים , אך בכל זאות האם תוכל להגיד לי בערך עלות של הליך זה (רק טשטוש צלקת) מאחר שאפילו לא מדובר בהשתלה רגילה?
תודה רבה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - המלצות להשתלת שיעררוני27/02/2013
אני סובל מהתקרחות תורשתית ואני משתמש יחסית הרבה ב-TOPPIK,אני כבר די הרבה זמן שוקל לבצע השתלה. הבעיה היא שיש לי כמה חברים שעברו השתלת שיער, והאמת זה נראה מוזר, האם ישנה אפשרות לבצע השתלה שלא תראה כל כך כמו השתלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות להשתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל04/03/2013עם שערות בודדות ההשתלה נראת תבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן הכי כדאי לבצע השתלהבן2323/02/2013
אני יודע שהרופאים כאן עוסקים גם הם בהשתלת שיער אז זה קצת חוצפה לשאול אבל אני מטבעי מעדיף כשאני עושה משהו לעשות אותו בצורה הטובה ביותר וקשה לי להאמין שהקליניקה הטובה ביותר והטכנולוגיה הטובה ביותר נמצאות כאן בארץ
אז השאלה שלי פשוט איפה המקום הכי טוב הכי אמין הכי איכותי והכי מתקדם בעולם לטוס ולבצע השתלת שיער ... ?
עדיין לא התייעצתי עם שום רופא שעוסק בתחום אבל כל האנשים שמסתובבים ברחובות עם הצלקחת הנוראה הזאת מאחורה וקרחת עדיין.. מדברים בעד עצמם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן הכי כדאי לבצע השתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל25/02/2013הרפואה בארץ היא מאוד מתקדמת, אין צורך לחפס רופא משתיל שיער בחול, פרט לכך אינני ממליץ בגיל 23 לעבור השתלת שיער. רק במקרים מאוד מיוחדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבירין18/02/2013
האם השתלת שיער כואבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל19/02/2013שלום ירון
הפעולה בהרדמה מקומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקל השתלת שיערדניאל06/02/2013
אני בן 35 והתחילו לי 'מפרצים' די גדולים, אני שוקל למלא אותם עם השתלת שיער. אני סובל מפסוריאזיס בקרקפת- יש לי פעם בכמה זמן כתמים מגרדים אדומים שמלווים בקשקשת, והרופא עור שלי רושם לי שמפו מיוחד וטיפות כאלה למריחה על הקרקפת. האם הדברים האלה ימנעו ממני את האפשרות לעשות השתלת שיער בשיטה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקל השתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל07/02/2013שלום דניאל
בזמן נסיגה אפשרי לבצע השתלת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואקסדור28/01/2013
אם אני משתמש בווקס בדירות גבוהה-5 פעמים בשבוע, שם הרבה אך מקפיד לשטוף, מעבר לנזק בשיער, זה עלול לפגוע בקרקפת או בשורשים ולגרום לנזק בלתי הפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואקס - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל30/01/2013שלום רב
לא קיים שום מחקר לגבי נזקים על השיער או על הקרקפת שווקס יכול לגרום.
לדעתי זה לא אמור לגרום לבעיות גדולות בשיער היות וקיבלו אישורים למכור חומר
כזה לצרכנים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להאריך שיערשושנה12/01/2013
היי האם כאשר חופפים יום יום השיער מתארך יותר מהר?
האם יש דרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להאריך שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל12/01/2013שלום
אין קשר בין חפיפה לאורך השיער.
לא מוכר דרך אחר כדי לגרום לשיער לארך יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נשרדניאל08/01/2013
היי, עברתי השתלת שיער לפני חודש, לפחות חצי מהשיער המושתל לא נשר האם זה בסדר? יכול להיות שהשיער יגדל ככה בלי לנשור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשר - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל08/01/2013שלום דניאל
למה אתה לא שואל את המנתח שלך?
בדרך כלל השיער המושתל נושר ומתחיל לגדול לאחר 3-4 חודשים
אם לא נשר: זה רק לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
דניאל09/01/2013הרופא שלי כרגע בחו"ל
אז התעניינתי פה בפורום.
עוד שאלה קטנה: למה זה לטובה, שהשיער שהושתל לא נושר? מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/01/2013השיער נקלט וצומח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקי שיער שמשתקמיםליאור02/01/2013
האם זקיקי שיער שנפגעו מהdht ולאחר שימוש בפרופסיה משתקמים וחוזרים למצב תקין, השיער ההרוס בהם ינשור ולאחר מכן יגדל בהם שיער בריא או שהשיער הבריא יצמח באותו מחזור צמיחה עם השיער הפגום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקי שיער שמשתקמים - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל06/01/2013שלום רב
בדרך כלל המחקרים מראים שהורדת DHT משפיע לטובה על שיער בריא שלא הוזק.
אחרי שהשיער נפגע מDHT או גן קשה לדעת האם הורדת DHT יכולה לגרום לשיקום או לא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא
ליאור07/01/2013מחקרים לא מוכיחים שהורדת DHT בקרקפת משקמת זקיקים פגומים, במקרה שלי שהשיער היה דליל ולא צמח אך לאחר תקופה של שנתיים בפרופסיה השיער התמלא והתחזק במקומות שהוא נפגע, אז אפשר להסיק מהמקרה שלי שכן הורדת DHT משקמת זקיקים שנפגמו, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שנשרושאלה30/12/2012
אני בתקופה של כמה חודשים טובים של קרקפת שומנית מלאת קשקשים (כתוצאה מסבוריאה או פסוריאזיס) ולדעתי גם למתח, לאוננות והאי אכילת פירות יש השפעה....נשירת שיער. החלטתי שממחר אני יתקשר וילך לרופא עור להתחיל לטפל בקרקפת... השאלה שלי אם השיער יחזור להיות כמו שהיה ? כי כיום הוא ממש דליל ופעם היה מלא מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שנשר - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל31/12/2012שלום רב
טיפול מועיל לשיער יכול להחזיר מצב הקודם.
כמובן שצריך להתחיל הכי מהר שאפשר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עושים תטיפול .?מה למשל?
ושאלה01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירסטטיקDAVID28/12/2012
שלום אני מקריח ופרופציה ומינוקסי לא מצמיחןת לי שיער אחרי 10 שנות שימוש. ואני נוטה להפסיק. האם זה סוף ההתקרחות? ויותר לא יהיו קרחים, ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל29/12/2012שלום PR
פרופסיה או מינוקסידיל
הם תרופות המשמרות שיער. לא מצמיחות שיער
אין תרופת שמזריקים וצומח שיער.
הפורום אינו לפירסום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות חפיפת השיערליאור24/12/2012
שלום
רציתי לשאול אני גבר עם בעיית נשירת שיער תורשתית שנוטל פרופסיה. רציתי לשאול בקשר לחפיפה וניקיון הקרקפת, האם צריך לחפוף את השיער כל יום או שזה לא משנה ואפשר לחפוף פעם בשלושה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות חפיפת השיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2012אני תמיד ממליץ על כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור29/12/2012אפשר לדעת מה הסיבה שאתה ממליץ לחפוץ כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/12/2012הקרקפת חייבת ליהיות נקיה ללא שומנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראורית22/12/2012
שלום רב, הנני נוטלת ציפרלקס מזה 3 חודשים והחלה לי נשירת שיער מסיבית אולי גם בגלל עונת המעבר. האם ציפרלקס גורמת לנשירה? ואם כן, האם ניתן לעצור הנשירה ע"י לקיחת תוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל23/12/2012שלום אורית
ציפרלקס הינה תרופה פסיכיאטרית בעלת תופעות לוואי קשות.
נשירת שיער ניגרמת עקב תופעה מישנית לתופעות לוואי של התרופה ומצב הנפשי .
ממליץ על המשך מעקב אצל הפסיכיאטר המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית לי להמשך..גיא21/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ענית לי להמשך.. - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל22/12/2012שלום גיא
גיא כתב: מדובר בנזק בלתי הפיך כמו פגיע בזקיקי הקרקפת?
או נזק הפיך כמו פגיעה בשיער שקיים כרגע, שיער יבש או פגון יותר...
מה השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר
גיא24/12/2012כמו שציינתי אני משתמש לצערי כל יום כמעט בדי הרבה ווקס(כי בלי זה השיער שלי נראה פחות טוב לדעתי). במידה ויש לי את גן ההתקרחות או שלא, האם השימוש בווקס לטווח הארוך עלול לגרום לנזק שהוא אינו הפיך כגון פגיעה בקרקפת, בזקיקי השיער שיוביל לקרחות והדללות. או שהנזק המתואר הוא נזק הפיך למשל - השיער יהפוך ליבש ופגום אבל אחרי תספורת וטיפוח יחזור למצבו. מה הנזק לעתיד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2012חשוב לשטוף יום יום את הווקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר
גיא30/12/2012אני מצטער אבל קשה להבין ממך תשובה ברורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל31/12/2012מה קשה !!!!! לחפף את הקרקפת
מה לא מובן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!
ושאלה01/01/2013הבנתי את זה !!! תשובה חד משמעתית אם הנזק יהיה הפיך או בלתי הפיך-קרחות ואי צמיחת שיער חדש !!!!!!????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROPECIADAVID17/12/2012
הי
האם זה נכון שמי שנוטל פרופציה יכול לקבל סרטן אלים יותר של הערמונית.?מה הטיפולים הבאים העתידים בנושא התקרחות ומתי יהיה לזה פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROPECIA - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל21/12/2012פרופסיה במינונים גדולים יותר הינו טיפולי לסרטן הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)