מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיכפול שיערבן 2312/07/2010
מתי תגיע לארץ תכניקת שיכפול שיער? כבר משתמשים בא בארץ?
האם שיטה זו תיהיה יותר יקרה למרות העובדה שלמנתח תיהיה פחות עבודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיכפול שיער
ד``ר ברנרדו פינקל16/07/2010שלום בן 23,
שכפול זקיקים הינו החידוש האחרון בתחום השתלות השיער. עם זאת טכניקה זו נמצאת עדיין בשלב הניסויי בלבד ואיננה מיושמת לקהל הרחב. ייקח זמן עד שתיושם בעולם, לרבות בישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שער על צלקות כויוהJUDI08/07/2010
שלום רב, האם ניתן לבצע השתלת שיער על צלקות כויוה במצח גבוה? הכויה נוצרה בגיל קטן
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר שלום שאלתיאל08/07/2010שלום JUDI
אפשר לבצע השתלת שיער על צלקת כויה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שער על צלקות כויוה
ד``ר ברנרדו פינקל16/07/2010שלום JUDI,
יש לבדוק את הצלקת תחילה. השיער נלקח מהעורף, אולם בשיטת fue, כלומר, שיערה שיערה ללא צלקת נוספת. הפעולה לא כואבת ונעשית תחת הרדמה מקומית של האזור. כדאי להעלים את הצלקת רק במידה והיא מפריעה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לעשות השתלה
חיים23/11/2010בשיטת FUE עשיתי השתלה כזאת ואשמח לשתף אותך
מספר הטלפון : 0544823664 אבירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי07/07/2010
שלום רב,
האם יש מאכלים שמונעים נשירת שיער?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר שלום שאלתיאל07/07/2010שלום שירלי
במידה ויש נשירת שיער צריך לנסות למצוא סיבה לזה
בעזרת רופא עור ולקחת טיפול בהתאם.
לא ניראה שיש מאכלים שיכולים למנוע נשירת שיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמעיין07/07/2010
האם ניתן לעשות השתלת שיער כאשר השיער דליל (להבדיל ממצב של קרחת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
ד''ר שלום שאלתיאל07/07/2010שלום מעיין
צריך שהשיער יהיה מספיק דליל כדי להיות בטוח
שלא משפיעים (לרעה) על שיער קיים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערכרמית04/07/2010
שלום.
התחיל לי דלדול בשיער בחלק הראש הקדמי.
התתחלתי לקחת ruts ועכשיו הוספתי גם אבץ. האם ניתן לשלב בין השניים?
נשירת השיער קטנה אבל הדלדול בחלק הקדמי מתקדם.
האם יש תרופות/וויטמינים נוספים שכדאי להשתמש בהם?
תתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר שלום שאלתיאל07/07/2010שלום כרמית
כדאי לקבוע פגישה עם רופא עור כדי לבדוק אם יש
סיבה לנשירה ולקחת הטיפול המתאים לפי תוצאות הבדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה על צלקתדורון27/06/2010
שלום רב.
עברתי חבלה בראשי ויש לי צלרת באורך של כ 2 ס"מ באיזור הקודקוד.
1) האם ניתן להשתיל שיער על כל סוג צלקת ?
2) כיוון שהצלחת באיזור הקודקוד, סביר להניח שבעוד 20 שנה כבר לא יישאר שם שיער בכל מקרה. האם ניתן לעשות UNDO להשתלת שיער על מנת שלא יווצר "אי" של שיער כאשר הכל נושר מסביב ?
(אני עוד צעיר ומלא שיער תודה לאל)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה על צלקת
ד''ר שלום שאלתיאל28/06/2010שלום דורון
אפשר להשתיל שיער על צלקת,זה מצליח.
לא מומלץ לבצע השתלת שיער בקודקוד במקרה שהשיער עוד
לא נשר כי זה יכול להזיק לשיער הקיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
דורון28/06/2010תודה על התגובה לשאלה הראשונה.
בקשר לשאלה השנייה - כוונתי הייתה שהצלקת נמצאת ליד הקודקוד (2 ס"מ בערך). נניח ואני עושה השתלה על הצלקת וגודל שם שיער, ובעוד כמה שנים אני ממילא אאבד את השיער באיזור הקודקוד, ואז יישאר אי קטן של שיער באיזור ההשתלה, וכל המסביב יהיה קירח. האם במקרה זה ניתן להסיר את השיער שהושתל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
ד''ר שלום שאלתיאל29/06/2010שלום דורון
קשה להסיר שיער מושתל.
להסיר אותו זה בדרך כלל על ידי ניתוח שמשאיר צלקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
ד``ר ברנרדו פינקל30/06/2010שלום דורון
!.- ניתן להסיר צלקת בגודל 2 ס"מ ללא השתלת שיער
2.-ניתן להסיר את שיער שהושתל ע"י לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW
דורון30/06/2010ניתן להסיר צלקת והשיער יחזור לצמוח באיזור הפגוע כרגיל ? או רק להסיר את הצלקת ?
הצלקת לא ממש ניראית, והיא לא ממש מפריעה לי כי אני עם שיער בכל איזור הפגיעה, כך שהדבר היחיד שרואים הוא שאין גדילה של שיער (כמו חריץ כזה שלא גדל בו שיער, נו אתה בטח יודע על מה אני מדבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער עקב מצח גבוהדוד14/06/2010
שלום דוקטורים,
אני חייל בן 20, יש לי מצח גבוה זה נראה כאילו השיער שלי לא צומח מאיפה שהוא אמור לצמוח ובנוסף לזאת בשני צידי המצח יש לי איזור מסויים שלא צומח בו שיער...
קראתי בחיפוש באינטרנט שניתן לבצע השתלת שיער במצח גבוה ולסדר קו שיער חדש יפה וטבעי, השאלה שלי אם אתה מצבע השתלות מהסוג הזה ומה לרוב התוצאות בהן?
תודה מראש =]
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער מצח
ד''ר שלום שאלתיאל15/06/2010שלום דוד
אפשר לבצע השתלת שיער במקרה כזה.
תוצאות השתלת שיער יפות וטביעות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שיטה פעולה זו מתבצעת?
דוד18/06/2010וגם אתה יכול בבקשה לתת לי טווח מחיר? אני חושב שצריך להשתיל אצלי אצבע וחצי עד 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטה
ד''ר שלום שאלתיאל18/06/2010שלום דוד
מוציאים השיער אחורה עם השורש ומעבירים אותו במקום הקרח.
המחיר בסביבות 9500 ש"ח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער עקב מצח גבוה
ד``ר ברנרדו פינקל20/06/2010שלום דוד
אין לבצע השתלת שיער בגיל 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער עקב מצח גבוה
דוד20/06/2010אפשר לדעת למה?
ובאיזה גיל אני יוכל לבצע השתלה למצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער עקב מצח גבוה
ד``ר ברנרדו פינקל21/06/2010שלום דוד.
בד"כ מומלץ לעבור השתלת שיער מגיל 25 ומעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב 1יאיר14/06/2010
שלום ! רציתי לדעת משהו בעקרון אני שלב 1 בהתקרחות ושאר השיער מלא רציתי לדעת כמה שתלים בערך צריך בהשתלה כזאת של כמה שערות בשביל כיסוי כל הראש פחות או יותר?והאם מומלץ שיטת fut או fue בד'כ במצב כזה של דרג התקרחות 1 ?באלי לחזור למצב של פעם כי בעקרון אצלי זה נעלם בלי שהרגשתי נשירה מסויימת ומה ה עלות פחות או יותר בהתאם לתשובה שתתן(אשמח אם תענה בערך גם בלי שראית אותי)?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב 1
ד''ר שלום שאלתיאל15/06/2010שלום בן 19
מה זה שלב 1
אם השיער לא מספיק דליל אי אפשר לבצע השתלת שיער.
לא ניראה לי כדאי לעבור השתלה ל"כמה שערות".
אף פעם לא חוזרים למצב של פעם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יאיר15/06/2010דרג התקרחות 1 לפי סולם נורד המילטון.. ויש לי איזור תורם שופע אז למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש
ד''ר שלום שאלתיאל15/06/2010שלום רב
התקרחות שלב 1 סולם המילטון זאת אומרת נסיגת קו המפרצים.
אפשר לבצע השתלת שיער ולהחזיר את הקו במקום.
צריך לפגוש רופא להסברים נוספים ולקבוע סופית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יאיר15/06/2010אוקי תודה רגע בשביל השתלה אני צריך הפניה מרופא עור?עכשיו מה עלות בערך של השתלה של סולם נורווד אחד למצב של חזרת קו השיער הרגיל(בערך טווח מחירים)?ובאיזה שיטה מומלץ להשתמש לא ענית לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
יאיר15/06/2010האם יש אפשרות שבשביל השתלה כזאתי ייתנו לי מגיל 19 וחצי או שזה לא אפשרי בכלל?תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
קיימים מקרים שמבצעים השתלה בגיל כזה.
צריך להיפגש ולראות איך זה ניראה כדי להחליט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני עובד בשיטה של סטריפ בגלל שבשיטה FUE אפשר להשתיל עד
600 שתלים דקים שלא כולם צומחים.
לגבי המחיר זה בסביבות 9000 ש"ח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי ומה
יאיר16/06/2010זאת השיטה הזאת של הסטריפים?לא שמעתי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
ד''ר שלום שאלתיאל16/06/2010שלום רב
מוציאים אחורה סטריפ של שיער עם שורשים וסוגרים המקום על ידי תפירה.
נשאר סימן "פס, שהוא מכוסה על ידי השערות קצרות.
מחלקים הסטריפ בשתלים ומשתילים אותם במקום החסר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להתקרחות גברית??עומרי12/06/2010
שלום אני בן 22 ומתחיל לנשור לי השיער אז לאחר תחקירים מעמיקים בנושא הבנתי שהפיתרונות הכי טובים בנושא הם הפרופסיה
או מסרק הלייזר היירמקס - hairmax.
עכשיו רציתי לברר עם מסרק הלייזר באמת עובד וגורם לשינוי והאם בעצם מומלץ להשתמש בו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר להתקרחות גברית??
ד``ר ברנרדו פינקל12/06/2010שלום עומרי,
עד היום, יעילות השימוש במסרק לייזר (מכל החברות) בעידוד צמיחת שיער לא הוכחה בתוצאות מחקרים רציניים וארוכי טווח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקרחות
ד''ר שלום שאלתיאל12/06/2010שלום עומרי
למיטב ידיעתי אין מחקר רפואי על מסרק הלייזר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחת מלאה ושיער דליל מאחוראור10/06/2010
האם יש פתרון למי שיש קרחת מלאה מקדימה ושיער דליל מאחור אשמח מאוד לפתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת מלאה
ד''ר שלום שאלתיאל10/06/2010שלום אור
צריך לבדוק אם אפשר למצוא שערות אחורה אפילו מכמה מקומות.
זה יכול להיות אפשרי גם אם השיער דליל.
טעון בדיקה.
ואם כן אפשר לבצע השתלה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שאלתיאלרון08/06/2010
ד"ר שלום
התחילה לי נשירה במפרצים ועקב כך הלכתי לרופא עור והוא רשם לי פרופסיה
עיינתי בפורומים וראיתי שד"ר אלכס גינזבורג אומר שהסיכוי שהנשירה תעצר במפרצים הוא קטן
ואילו רופאים אחרים אומרים שהסיכוי שהנשירה תעצר במפרצים הוא 80 - 90 אחוז
האם תוכל לבסביר לי בבקשה את הסתירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר שלום שאלתיאל08/06/2010שלום רון
לדעתי יש סיכוים טובים (אולי לא 80-90 % כי זה גם אינדיבידואלי) שהנשירה תעצר.
ניראה לי שד"ר גינזבורג מדבר על צמיחת שיער במקום ויודעים שבמפרצים הסיכוי
קטן מאד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמנחם05/06/2010
בסביבות גיל חטיבה התחיל לנשור לי שיער בעקבות שימוש מסיבי בג'ל לשיער למשך כשנה עד שנה וחצי.
לאחר שראיתי שהשיער מתחיל לנשור הפסקתי ומאז השיער שלי הולך ונהיה דליל בקצב איטי במשך השנים.
כעט, 8 שנים אחרי, השיער שלי במצב רע. אין נשירה מסיבית, מדי פעם שיערה פה ושם אבל רואים דרדור בצפיפות השיער על הקרקפת.
מה הבעיה? ואיך אני עוזר לעצמי?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
ד''ר שלום שאלתיאל05/06/2010שלום מנחם
הבעיה הבסיסי הוא אנדרוגנטי.
אפשר לנסות טיפולים הקיימים כמו מינוקסי או פרופסיה.
לפי התמונה יש אולי עוד אפשרות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילדנה04/06/2010
אפשר לעשות ניתוח להשתלת שיער במצח גבוה בגיל 21 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה-גיל
ד''ר שלום שאלתיאל05/06/2010שלום דנה
זה דבר אפשרי.
צריך לקבוע פגישת יעוץ כדי להחליט סופי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל אצל נשיםמילי03/06/2010
יש לי שיער דליל יחסית ותהיתי אם הפתרון לכך יכול להיות השתלת שיער. האם נהוג לעשות השתלת שיער גם לנשים ובמיוחד במקרים לא של התקרחות אלא של שיער דליל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל אצל נשים
ד''ר שלום שאלתיאל07/06/2010שלום מילי
לוקחים שיער אחורה ומשתילים אותו במקום הקרח.
אצל נשים הדלילות היא כללית.זאת אומרת שהשיער שלוקחים אחורה
יכול ליהות דליל וזה לא המצב האופטימלית ובמקום המקבל נישאר שיער
קיים שבפוטנציאל יכול לסבול מהטיפול.
במילים אחרות נשים מועמדות טובות להשתלת שיער רק במיקרים מסוימים
וצריך בדיקה מדויקת כדי להחליט אם כדאי לעבור הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיםטל01/06/2010
שלום,
אני רוצה שהשיער שלי יצמח בכ5 ס"מ בחודש
אני מוכנה לשלם כמה שצריך על תכשירים שפועלים
אפשר לקבל המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר שלום שאלתיאל07/06/2010שלום טל
אין אפשרןת כזאת לדעתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)