מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהחוה26/05/2010
השיער שלי מאד התדלדל אחרי הלידות. האם כדאי לשקול השתלת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
ד''ר שלום שאלתיאל26/05/2010שלום חוה,
אפשר לבצע השתלת שיער אם המקום הקירח מספיק דליל
ואם המקום התורם מאחורה מספיק צפוף.
אצל נשים בהרבה מיקרים התנאים לא תקפים,
צריך לפגוש רופא משתיל שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיריב24/05/2010
שלום התחילה לי נשירה לפני כשנה שהייתי בן 17 מגורם לא ידוע התחלתי להשתמש בספריי מינוקסי
עכשיו כשאני בן 18 רציתי לדעת אם אנייכול לעבור לפרופסיה והאם השיער שמינוקסי הצמיח ינשור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר שלום שאלתיאל24/05/2010שלום יריב
אפשר לעבור לפרופסיה.
אומנם הטיפול בפרופסיה לא יעבוד מיד ויכול להיות שהשיער
שצמח על ידי מינוקסי ינשור.
כדי שזה לא יקרה מומלץ לקחת שניהם עד שהפרופסיה יתחיל
לפעול (כמה חודשים).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לבחור רופא להשתלת שיער ?שלומי16/05/2010
שבוע טוב,
ברצוני לציין שאני בן 23 ואני מקווה שניתן לבצע את התהליך כבר בגילי.
ברשותי כמה שאלות - בראשיתן היא איך לבחור קליניקה או רופא ?
הבנתי שיש צורך לודא שהוא בעל תעודה של "כירוג פלסטי" , הבנתי גם שצריך לבדוק תמונות של עבודות שלו (שאגב לא באמת הוכחת חותכת) או לדבר עם מטופליו.
העניין הוא שיש הרבה מרפאות - בהרבה ערים - ולא הייתי רוצה לבלות חודש שלם בביקור בכל מרפאה שיש.
השאלה השנייה היא - ראיתי לפני כמה שנים בטלויזיה את פרי המחקר של חומר שמצמיח זקיקים חדשים בעזרת זריקה בקרקפת - והם ציינו שבעוד כמה שנים לאחר שמחקרים יראו מה הכמות שבה ניתן להשתמש מבלי לגרום לסרטן - המוצר יהיה ניתן לשימוש - אז השאלה היא - יש התקדמות ?
השאלה השלישית - האם כדי למנוע טיפול כושל (שהרי זה ממש לאבד נכס) - ניתן לעשות השתלה באיזור קטן ובהתאם לקבוע תור להשתלה נוספת ?
(כמו שעושים איזור של טסט בהסרת שיער)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לבחור רופא
ד''ר שלום שאלתיאל16/05/2010שלום לשלומי
אין כירורג פלסטי שעוסק בהשתלת שיער.
יש 3 רופאים שעוסקים בהשתלת שיער : דר פינקל,דר גינזבורג ואני.
צריך לראות תמונות לדבר עם פצינטים.
לראות עם מי יש לך קשר וכימיה כדי לסמוך על הסברים.
השתלת שיער הוא טיפול שמצליח:השיער המושתל צומח אחרי כמה חודשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער סינטטי והשתלה של FUE
ירון04/06/2010למען ההגינות כדאי היה לציין שבמרכז אקסודרם עושים השתלות שיער וגם שיער סינטטי יחודי ,
אני מכיר מספר מושתלים שמאוד מרוצים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית החפיפהאבי14/05/2010
בס"ד
שלום רב!
האם אני יכול לשלב טיפול במינוקסי ופרופסיה יחד? והאם אני חייב לחפוף או לשטוף את השיער אחרי או לפני כל טיפול ?או שאם נניח מרחתי ב23:00 והלכתי לישון אחרי שעתיים ולא חפפתי/שטפתי האם בבוקר אני יכול למרוח שוב מבלי שחפפתי לפני ואם אני לא חייב לחפוף אז האם אני יכול למרוח 3-4 פעמיים מבלי לחפוף כלל? האם זה נורמלי שיש לי נשירה גם בזמן הטיפול(אני מורח בערך כחודש ועדיין נושר השיער).?אני חובש כיפה האם זה מפריע לטיפול? והאם זה משנה אם אני מורח בשעות הקטנות של הלילה ולמחרת לאחר 12 שעות שוב מורח אבל זה יוצא כבר בצהריים אבל יש הפרש של 12 שעות בין טיפול לטיפול?? תודה מראש על הסבלנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית החפיפה
ד''ר שלום שאלתיאל15/05/2010שלום אבי
אפשר לשלב מינוקסי ופרופסיה.
אפשר לשים מינוקסי כמה פעמים בלי חפיפה.
צריך לשים מינוקסי פעמיים ביום ואני לא חושב שיש שעות מיוחדות.
צריך זמן עד שהתרופה תעצור הנשירה.
הכיפה לא מפריע לטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת גבות-ד"ר פינקלאור10/05/2010
שלום,
נכנסתי לאתר שלך בכדי לראות תמונות של השתלות שיער בגבות-
ואני מאוכזבת נורא,השערות נראות מסולסלות ועקומות וזה בכלל לא נראה כמו גבות נורמליות.
מדוע זה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת גבות - ד"ר פינקל
ד``ר ברנרדו פינקל15/05/2010שלום T,
אני מופתע מתגובתך. השיער אינו מסולסל או עקום ובוודאי אינו נראה כך. נהפוך הוא, בהשתלת גבות ניתן אפילו עם שיער מקורזל במקור לעצב גבות שתראנה טבעיות. בנוסף, לידע כללי, יש לדעת כי לאחר השתלת גבות יש צורך לקצר את הגבות מדי תקופה, מכיוון והשיער המושתל הינו שיער צומח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופרסיהויקטור10/05/2010
שלום..
לאחר שנתיים שאני נוטל את התרופה,וראיתי שהתרופה עצרה לי את הנשירת שיער,ואף הצמיחה לי שיער חדש,כרגע הראש שלי מלא ללא אף קרחת..
מנגד-הזרע שלי ניהיה דליל מאוד כמו מים
-וחלה לי ירידה בחשק המיני,זיקפה יש,אבל לא כמו שהייתה לפני תחילת התרופה
ואני חושש משתי הבעיות האלה
שתי שאלות: 1) אם הפסיק את התרופה לאחר שנתיים ויעבור למינוקסי 5,זה יפגע לי בשיער?
2)אם הפסיק את התרופה ויעבור למינוקסי,הזיקפה אמורה לחזור לי,והזרע יחזור להיות כפי שהיה בוודאות או שגם אם אני יפסיק אם התרופה התפועות לווי אמורות להמשיך לי??
תודה..אני בן 23..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
ד``ר ברנרדו פינקל15/05/2010שלום ויקטור,
לשאלותיך:
1. מינוקסי 5% ופרופסיה הינן תרופות הפועלות באופן שונה. יש אפשרות כי גם מינוקסי תשפיע לחיוב על מצבך, אולם לא ניתן לדעת זאת בוודאות, אלא, רק לאחר התנסות של מספר חודשים.
2. תופעות הלוואי שציינת לגבי הפרופסיה: ירידה בנפח הזרע, ירידה בתשוקה המינית וליקוי בזקפה הינן תופעות לוואי מוכרות מאד של התרופה המאפיינות בין 1.2%-1.8% מהגברים הנוטלים אותה. המחקר מעלה כי עם הפסקת נטילת התרופה, תופעות הלוואי נעלמות והמצב חוזר לקדמותו. עם זאת התרופה אושרה לשימוש לפני כ 12 שנה ולפיכך לא קיים מחקר אורך מעבר לכך. כלומר, כיום לא ניתן לדעת את תופעות הלוואי בשימוש של פרופסיה לטווח ארוך רב שנים (מעבר ל 12 שנה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לא ברור לי משהו ..
ויקטור17/05/20101) כיום המצב שלי מצויין ואין לי שום חשש להתקרחות..
אם אני מפסיק בשימוש פרופרסיה ועובר למינוקסי יכול להיות לי נשירת שיער ישר?זתומרת שכל
מה שצמח לי בשנתיים האחרונות עלול לחזור לקדמותו?..
2)תופעות הלוואי אמורות להפסיק,עם הפסקת השימוש בתרופה.(מובן לי)
"עם זאת התרופה אושרה לשימוש לפני כ 12 שנה ולפיכך לא קיים מחקר אורך מעבר לכך. כלומר, כיום לא ניתן לדעת את תופעות הלוואי בשימוש של פרופסיה לטווח ארוך רב שנים (מעבר ל 12 שנה). " ????????לא ברור לי
לא הבנתי כלום ממה שרשמתה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ויקטור17/05/2010עוד שאלה חשובה
פרופרסיה יכולה לפגוע בזרע ולגרום לבנאדם להיות עקר ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לעצירה של נשירת השיערניסן05/05/2010
ד"ר שלום. אתמול ראיתי כתבה בתוכנית חיסכון בערוץ 2 על התקרחות אצל גברים ודיברו שם על תרופה שנקראת פרופסיה שהבנתי שהיא מאוד יעילה, דיבר שם רוקח שסיפר שהוא משתמש בה כבר הרבה מאוד שנים והיא עצרה לו את הנשירה. האם תוכל לתת לי קצת מידע על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לעצירת נשירה
ד''ר שלום שאלתיאל05/05/2010שלום ניסן
הפרופסיה מוריד גורם לנשירה שקוראים DHT
הורדת ה-DHT מיצב או עוצר לגמברי הנשירה.
לפי מחקרים רפואיים הפרופסיה יכולה גם לגרום לצמיחת שיער
במיוחד בפדחת.
זה טיפול לשנים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לעצירת נשירה
ליאור06/05/2010כמה זמן לוקח לתרופה לפעול ולהשפיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לעצירת נשירה
ד''ר שלום שאלתיאל06/05/2010שלום ליאור
זה יכול לקחת כמה חודשים.
מומלץ לקחת צילום של ההתקרחות קודם התחלת הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על נשירת שיעריעקב03/05/2010
לאחרונה כשאני קם בבוקר אני מוצא קצת שיערות על הכרית. האם זה אומר שנושר לי השיער? איך ניתן לאבחן אם אני מקריח וזקוק לטיפול תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל03/05/2010שלום יעקב,
נשירת שיער בכמות של עד 100 שיערות ליום נחשבת לתקינה ואיננה מעידה על בעיה. במידה והינך מעוניין באבחון יש לגשת לרופא עור או למומחה לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיובל28/04/2010
התחלתי להשתמש בתכשיר שמורחים למניעת נשירה אבל זה מאוד לא נוח כי זה נשאר בשיער, רואים את זה ומריחים את זה. איזה עוד אופציות יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר שלום שאלתיאל28/04/2010שלום יובל
כטיפול מקומי אפשר להשתמש במינוקסי פעמיים ביום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק
יובל02/05/2010זה בדיוק מה שיש לי כבר אבל הטיפול בו לא נוח
אני שואל על אפשרויות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבידיוק
ד''ר שלום שאלתיאל03/05/2010שלום יובל
לא מכיר טיפול מקומי אחר שעבר מחקרי רפואי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא אורךאסתי27/04/2010
מזה שנתיים ששערי אינו אורך כלל, באופן כללי מדובר על שיער דק מאוד, נשירה מעטה, נוטלת ג'נטל איירון קבוע, אשמח לקבל המלצות לטיפול/בדיקות וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער לא אורך
ד``ר ברנרדו פינקל03/05/2010שלום עירית,
חסר מידע, אני ממליץ לך לגשת לדיאטיקנית ולרופא עור או מומחה לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ברננדו פינקלנקודות חן22/04/2010
שלום!
מביקור באתר שלך אני מבינה שאתה מבצע הסרת נקודות חן ללא צלקות וכל זכר לנקודות.
יש לי בגוף מעל 100 נקודות חן קטנות שמפריעות לי ואני רוצה להסיר אותן.
היתי אצל ד"ר אילן זמיר שביקש 200 ש"ח לנקודה אחת.זה מטורף.
(מה שגם החומר שהוא משתמש בו לא מאושר)
האם אפשר להגיע לסכום כולל לכל נקודות החן?בסביבות ה2000?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר ברננדו פינקל
ד``ר ברנרדו פינקל24/04/2010שלום "נקודות חן",
אכן אני מבצע הסרת נקודות חן ללא צלקות. חשוב שתדעי כי יש צורך לבדוק את נקודות החן. המחיר שהוצע לך הינו סביר מאד ברפואה פרטית ויתכן כי ניתן במקומות אחרים להוזילו מעט, אך בוודאי לא בסכומים שאת מציעה. לפיכך, הייתי מציע לך לפנות לקופת החולים אליה את שייכת. סביר כי המחיר שם יהיה גם זול יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת ואחרונה
אור25/04/2010בקופות החולים לא משתמשים בחומרים כלשהם להסרה,
אלא בניתוח שמותיר צלקת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת ואחרונה
ד``ר ברנרדו פינקל03/05/2010שלום נלי,
יש לברר זאת בקופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אשכנזי נקודוצ=ת חן
זרובבל04/05/2010הוא לוקח 74.5 שקלים לנקודה אבל רופא קצת עצבני נובח כמו כלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...
אור04/05/2010תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל את עזרתכם במספר שאלות.גלעד21/04/2010
שלום רב,
שמי גלעד ואני בן 20.
יש לי מספר שאלות, הודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי:
1. לפני כשנה נחבלתי בראשי כחלק משירותי הצבאי. הראש נפתח והופניתי למיון. במיון הדקו לי סיכות לראש (אני חושב ש-2), ואמרו לי אחרי 10 ימים לחזור על מנת להוריד את הסיכות. כעבור 10 ימים הורידו לי את הסיכות. לצערי נותר לי חלק קטן, שבו לא צומח שיער. הדבר מאוד מפריע לי, שיש לי סימן של קרחת קטנה בחלק האחורי של ראשי (כשרואים כשהשיער קצוץ) שבה לא צומחות שיערות. הייתי רוצה לדעת האם יש טיפול שיכול לעודד את צמיחת השיער בחזרה באיזור שבו פתחתי את הראש.
2. לצערי יש לי קרחת בזקן באיזור של החיבור בין השפם לזקן תיש (מה שמונע חיבור לזקן צרפתי), וגם קצת מצד לזקן תיש. יש לציין שיש לי שם שיער, אבל הוא לא ארוך, והוא לא מספיק בולט... כלומר רואים שיערות קטנות אם ממש מתקרבים. למרות ששאר הזקן צומח בצורה מהירה וטובה. רציתי לדעת אם יש דרך לעודד את צמיחת השיער במקומות החסרים בכדי ליצור זקן מלא. כמו כן, אני יכול להגיד שככל שהשנים עוברות צומח במקומות החסרים יותר זקן, אבל אני לא יודע אם בסופו של דבר הוא יהיה מספיק ארוך ובולט וישלים לי זקן מלא.
3. עלה בראשי לעשות קרחת, ממש על 0 (עם סכין), באופן חד פעמי. לצערי, אמרו לי שיכול להיות שהשיער לא יצמח כמו שצמח בעבר, אלה תהיה לו צמיחה שונה. מצד שני, יש כאלה שטענו שזה רק מחזק את השיער וזה בריא כי צומח בעצם שיער חדש חזק ובריא יותר. רציתי לדעת אם אחת מהטענות הללו נכונה.
תודה מראש,
גלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זר במספר שאלות
ד''ר שלום שאלתיאל21/04/2010שלום גלד
1.אפשר לנסות לשים מינוקסי 5% שאולי יגרום לזירוז צמיחת השיער.
2. יש פחות סיכוים שאפשר לעזור לאיזה צמיחה במקום הזה היות ונראה
שזה הצורה של הזקן שלך.
3. זה לא יעזור וגם לא ההפך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גלעד21/04/2010תודה רבה על התגובה המהירה.
רק אם תוכל להסביר לי מה זה ה"מינוקסי 5%" הזה, והאם יכול להיות שהשורשים עדיין יכולים להצמיח שיער במקום שבו הראש נפתח. זה הגיוני?
ולגבי הזקן... אני מבין שאם זאת צורת הזקן שלי, אז אין שום דרך לפתור את זה. הבנתי נכון? והאם יכול להיות שעדיין לא קיבלתי את צורת הזקן המלאה שלי למרות היותי בן 20.
תודה מראש,
גלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר שלום שאלתיאל21/04/2010שלום גלעד
המינוקסי מרחיב נימי דם בקרקפת ועוזר לשורשים חלשים להצמיח שיער.
אומנם אם מדובר בצלקת עצמה בדרך כלל השיער הטיבעי לא צומח
בתוך צלקת.אבל מסביב לצלקת אפשר לנסות.
לפי דעתי בגילך יש כבר צורה של הזקן
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה.
גלעד21/04/2010תודה רבה. רק אני לא מבין מה זה ה"מינוקסי" הזה. זה תרופה שקונים? כדורים? צריך מרשם?
אשמח לקבל עוד פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
גלעד21/04/2010אם אני לא רואה צלקת, אז בעצם יכול להיות שכן יצמח שיער באיזור שנפתח?
ושוב תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
ד''ר שלום שאלתיאל22/04/2010שלום גלעד
אם המקום היה פתוח אז כן יש צלקת.
אבל אם חסר שיער מסביב ולא במקום הצלקת עצמה יכול להיות צמיחה.
בברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
ד''ר שלום שאלתיאל22/04/2010שלום גלעד
זה תרסיס ולא צריך מכשם.
מגביר זרימת דם בקרקפת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' פינקל ושאלתיאלא'17/04/2010
כתוב שמותר לעשות השתלת שיער מעל גיל 25.
יש לי מצח גבוה ולא סימטרי כלל ואני בת 16 וכמובן שיש לי אישור משתי ההורים
והם מוכנים לעזור לי.האם אוכל לעבור השתלה?
הדבר גורם לי לדימוי עצמי נמוך מאוד ואני מקוה שיש פתרון גם בשבילי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר' פינקל ושאלתיאל
ד``ר ברנרדו פינקל18/04/2010שלום א',
ישנם מקרים יוצאי דופן, בהם ניתן לנתח מתחת לגיל 25. במקרה של קטינים, חובה להגיע בליווי ההורים לייעוץ. לאחר הבדיקה ולאחר שיחה מקיפה נשקלת המועמדות להשתלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דק ושרוףדני16/04/2010
ד"ר פינקל שלום!
בעבר עברתי השתלת שיער במיפרצים,לפני כשנה שמתי לב שבאחד הצדדים חלק מהשיערות נהיו שרופות ודקות מאוד בחלק הקידמי ביותר של המיפרץ...
האם זה יכול להיות מתספורת קצוצה או גילוח ראש?
גם הצבע שלהן הוא נהיה יותר כהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק ושרוף
ד``ר ברנרדו פינקל18/04/2010שלום דני,
אין קשר בין סוג התספורת או הגילוח לבין המצב המתואר. אנא, פנה למנתח לבדיקת הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערדנה14/04/2010
שלום,
ריציתי לשאול מהן הגבלת הגילאים לניתוח ואם בעצם יש עוד הגבלות מסוימות?
ועוד שאלה, האם בעבר ביצעת השתלת שיער במצח למישהי? אם כן מה היתה התוצאה??
אני אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל15/04/2010שלום דנה
רצוי לבצע השתלת שיער מעל גיל 25.
ביצעתי השתלות שיער רבות לנשים באיזור המצח. זהו ניתוח נפוץ באיזור זה עם תוצאות טובות מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)