מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעיםמשה29/12/2011
שלום,
רציתי לדעת האם פצע שאינו מדמם (למשל, כזה שכבר החל להגליד) יכול לשמש נקודת כניסה של וירוסים למחזור הדם ?
תודה,
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/01/2012תיאורטית כן אך השאלה כללית מדי. נסה לפרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
משה04/01/2012הכוונה למחלות המועברות במגע מיני, כגון צהבת C ואיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/01/2012כן. פצע כזה מקל על חדירתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר ללקיחת רואוקוטןנדב29/12/2011
הגיוני שחצי שנה ו3 ימים עברו ועדיין גודלים פצעים אומנם לא בתדירות שהיו גודלים פעם עבל עדין יוצאים פצעים ואפילו מוגלות
נ.ב
אני לוקח 40 מיליגרם ל8 חודשים נישארו לי 2 חודשים ו27 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר ללקיחת רואוקוטן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/01/2012פנה לרופא העור לשקול ביצוע תרבית מתוכן אחד הפצעים.
לצערי לעיתים רחוקות אנו נתקלים במטופלים שעבורם נדרש זמן טיפול רב עד שמפסיקה פעילות המחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערווהעידן28/12/2011
לפני כמה זמן הבחנתי בגירוד חזק ומציק בשיער הערווה,
אחרי זה התחיל לעלות לכיוון השיערות של הבטן התחתונה..
אחרי זה לשיערות בחזה..
ועכשיו לשיערות בגב..
אני לא יודע מה לעשות היום הלכתי לסופר פארם ושאלתי אם יש איזה משחה לכיני ערווה אבל היה לו רק לכינים רגילים וקראתי שזה לא עוזר..
אין לי אפילו שם של איזה משחה או משהו שאני יוכל לחפש..
מישהו יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/12/2011טיפול בשמפו זהו זה או Nok New עוזר גם לכיני ערווה:
לסבן מקו הצואר התחתון עד קו הברכיים, להשאיר כ 20 דקות ולשטוף. לחזור על הטיפול כעבור שבועיים. רצוי לטפל בבני\בנות הזוג ובשאר בני הבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכדור הרואקוטןטל28/12/2011
האם טיפול בכדור הרואקוטן ניתן למי שסבל בעבר מאנורקסיה נרבוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכדור הרואקוטן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ29/12/2011אנורקסיה, למיטב ידיעתי, אינה התווית נגד לטיפול ברואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בשק האשכיםע.28/12/2011
שלום רב.
אני סובל מזה שבועיים מגירוד טורדני בשק האשכים. המופיע ונעלם כל יום בזמנים שונים.
עד כה חיכיתי שיעבור אך אתמול הגירוד העיר אותי בלילה.
אודה על סיוע.
בברכה
ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה מנסיון
גיא28/12/2011תנסה קרם סבורם שמיועד לטיפול בסבוריאה
תחפש בגוגל - קרם סבורם
ובכל מקרה לעולם אל תמרח משחה סטירואידית שתקבל במקרה כזה מרופא העור
המשחה תיצור מעגל קסמים חמור של החמרה שממנו לא תצא.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בשק האשכים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ29/12/2011פנה לבדיקת רופא עור בשאלת כינמת הבושת או סיבה אחרת לגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה באיבר המיןאורן28/12/2011
שלום רב,
הבחנתי בנקודה חומה כמו נמש קטן בקצה איבר המין. האם ייתכן שתהיה נקודת חן "בעייתית" באיבר המין? לפני שבועיים הייתי אצל רופא עור שבדק את כל חלקי גופי..למעט איבר המין.
בכבוד רב,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה באיבר המין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ29/12/2011המלצתי: פנה שנית לרופא העור שלך והצג לבדיקתו את השומה על איבר מינך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות דחופות בקשר לליכן סקלרוזיסעלי מרווה27/12/2011
לד"ר אריה ליפשיץ, שלום,
1,האם מחלת ליכן סקלרוזיס נחשבת למחלה מסכנת חיים? באיזו מידה?
2.האם קרם דרמובט עוזר במשהו גם מעבר להרגעת הגירוד?
3.האם מחלת ליכן סקלרוזיס מוגדרת כמחלה אוטואימונית?
4. האם מומלץ להשתמש בקרם דרמובט גם אם אין גירוד? אם כן, באיזו תדירות ומהו המינון הנכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות דחופות בקשר לליכן סקלרוזיס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ29/12/2011שלום,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1,
שאלתך: האם מחלת ליכן סקלרוזיס נחשבת למחלה מסכנת חיים? באיזו מידה?
תשובתי: במקרים נדירים בם היא גורמת לכיבים ממושכים - בעיקר בגבול בין ריריות איבר המין הנשי ובין העור הרגיל, תיתכן הופעת סרטני עור בעלי פונטציאל מסכן חיים.
2.
שאלתך: האם קרם דרמובט עוזר במשהו גם מעבר להרגעת הגירוד?
תשובתי: כן. לרוב מאוד.
3.
שאלתך: האם מחלת ליכן סקלרוזיס מוגדרת כמחלה אוטואימונית?
תשובתי: כן (של מע' החיסון התאי)
4.
שאלתך: האם מומלץ להשתמש בקרם דרמובט גם אם אין גירוד? אם כן, באיזו תדירות ומהו המינון הנכון?
תשובתי: ההתוויה לשימוש בדרמובט מלבד הקלת הגרד הנה הפחתת נוקשות רקמת העור הנגוע. בכל מקרה, עדיף להשתמש במשחת דרמובט (שמנונית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהזהר מדרמובט כמו מאש ורעל
ענת29/12/2011אחרי שהדרמובט יגרום לך לתלות - לעולם ועד לא תצליחי להרגיע את הגרד
שיופיע אחר כך ואז אם את חושבת שאם דר' אריה ליפשיץ כתב לעשות בו שימוש
אז הדבר מהווה תעודת ביטוח - את טועה בגדול.
הקורבנות של הדרמובט הם הקורבנות של רופאי העור
שאת לא יכולה לתבוע אותם כי הדרמובט רשום בסל התרופות
וכי הם עובדים בקופת חולים שתתן להם הגנה משפטית.
את תתפסי על קירות אם העור שלך יתרגל לדרמובט.
אל תאמיני לאריה ליפשיץ ולאף רופא עור שנותן לך סטירואידים שהם נזק נדוע מראש ולא ריפוי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הזהרותיך, אולם אני
בבב30/12/2011ניסיתי יותר משנה להמנע מן המשחה לקחת צמיחי מרפא ומשחות נטורופטיות ושמנים שונים - לצערי דבר לא עזר. אולי הקל לפרקים אך בעקרון, הפצעים דגלו ורבו והאזורים הנגועים התרבו אף הם, עד מצב בלתי ניסבל בתפקוד היומיומי. החלטתי לצערי שעלי לחזור לדרמובט, משום שעדיף התמכרות למשחות מאשר לחיות עם פצעים כואבים ומרדים שרק מתרבים, ואף עלולים להיות מסכנים ככיבים ממושכים ואוזרים מודלקים, שעלוליים להפוך לסרטניים. גם אני ממש נגד המשחות אך מסקנתי הנכחית, היא שאין כל ברירה אחרת. רק כך אני שומרת על עצמי ויכולה לתפקד ביומיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכנסקלירו שאלות חשובותבבב25/12/2011
1. המחלה נוטה להתפתח באזורים אקטודרמלים - מה הכוונה-האם זה גם פנימי?
2. האם זה עלול לדבק את יתר בני המשפחה דרך אמבטיה, מגבות וכד'?
3. האם משחות סטרואידיות אשר הופכות את העור לעדין ודק הופכות אותו גם לניווני/אטרופי? - ולכן גם חסר יכולת התמודדות עם חזרתה של המחלה ללא משחות?
4. האם מריחת אלוקום פעם או פעמיים ביום באיבר המין הנגוע אינה מומלצת לאישה מניקה? (עלול לעבור לתינוק היונק ולהזיק לו?)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכנסקלירו שאלות חשובות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ29/12/2011שלום,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1.
שאלתך: המחלה נוטה להתפתח באזורים אקטודרמלים - מה הכוונה-האם זה גם פנימי?
תשובתי: הכוונה הנה שהמחלה מופיעה על העור הרגיל ועל הריריות בגבול עם העור
2.
שאלתך: האם זה עלול לדבק את יתר בני המשפחה דרך אמבטיה, מגבות וכד'?
תשובתי: לא
3.
שאלתך: האם משחות סטרואידיות אשר הופכות את העור לעדין ודק הופכות אותו גם לניווני/אטרופי? - ולכן גם חסר יכולת התמודדות עם חזרתה של המחלה ללא משחות?
תשובתי: לא. גם המחלה גורמת לאטרופייה של העור באזורי הנגיעות. המשחות הסטרואידיות עשויות להפחית את נטיית המחלה לעבות את שכבת הסיבים של העור
4.
שאלתך: האם מריחת אלוקום פעם או פעמיים ביום באיבר המין הנגוע אינה מומלצת לאישה מניקה? (עלול לעבור לתינוק היונק ולהזיק לו?).
תשובתי: לדעתי הסיכון לתינוק היונק במקרה כזה הנו אפסי. בכל מקרה רצוי לשקול לגופו של עניין ולהתייעץ עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך
בבב30/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמרו לי שקרם הגנה מעלים כתמיםנדב25/12/2011
אני לוקח רואקוטן כבר חצי שנה וזה הוריד לי את הפצעים אבל כתמים אדומים כמו נקודות כאלה אמרו לי להשים קרם הגנה ללא שומן האם להשים אותו גם לפני שינה הוא עדיף ליקנות מישחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמרו לי שקרם הגנה מעלים כתמים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/01/2012אם מדובר על כתמים אדומים באזור החלמת נגעי אקנה אזי התרופה הטובה ביותר להעלמתם הנה הזמן החולף לאחר סיום הטויפול ברואקוטן.
הכתמים האדומים נגרמים ע"י כלי דם מורחבים באזור החלמת הנגעים.
ניתן לשקול האצת השיפור ע"י צריבת כלי הדם בלייזר צבע הבזקי או בעזרת מכשירים אחרים המטפלים בכלי דם נימיים מורחבים באמצעות אנרגיית אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפוסקופיה אחרי לידהשיר25/12/2011
אני במעקב קולפוסקופי 3 שנים בגלל שהתחילו לי קונדילומות ובעקבותיהם נמצא CIN1 שבביקורות שלאחר מכן נעלם. מאז אני בביקורת שנתית. פעם אחרונה עשיתי קולפוסקופיה במאי 2011 בזמן ההריון והיה תקין - ונאמר לי להגיע שלושה חודשים לאחר לידה.
עשיתי פאפס לפני חודש ויצא תקין.
אני צריכה להגיע השבוע לביקורת אבל מאוד חוששת כי כל בדיקה גניקולוגית לאחר לידה(הכנסת ספקולום) הייתה מלווה בכאב גדול (בבדיקה ידנית וUS וגינלי לא כאב).
האם זה קריטי להגיע בעוד חודשיים(5 חודש אחרי לידה)? גם ככה לא נראה לי שיצליחו לעשות לי את הבדיקה בגלל הכאב....
מציינת בנוסף שאני נשואה ובעלי הוא הראשון איתו קיימתי יחסים.
האם יש בעיה עם קיום יחסים עד הבדיקה? בינתיים טרם קיימנו יחסים מהלידה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה אחרי לידה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/01/2012לדעתי עקרוני להתמיד במעקב קפדני ותכוף אך אני מציע שתתייעצי עם רופא נשים בפורום הגינקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וקונדילוקסיוסי24/12/2011
לפני כמה חודשים הייתי אצל רופאת עור שאיבחנה לי קונדליומה וצרבה את הנגעים עם חנקן נוזלי.
מאז הופיעו נגעים נוספים וטיפלתי עם קונדילוקס (פעמיים ביום למשך 3 ימים, 4 ימים הפסקה וחוזר חלילה במשך חודש) אבל משום מה לא כל הנגעים נעלמו. יצא לי לחזור על הטיפול בקונדילוקס כבר 3 פעמים עם חלק מהנגעים, האם יתכן שהקונדילוקס איבד את האפקטיביות? האם יש תרופה אחרת בסגנון של קונדילוקס שעשוייה לעזור? האם יש מניעה להמשיך עם הטיפול בקונדילוקס מעבר לתקופה של 4 שבועות?
תודה רבה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה וקונדילוקס - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011הקונדילוקס יכול להיות יעיל בשימושים חוזרים. ניתן לטפל גם במשחת אלדרה. אין להתפלא לגבי נגעים השבים ומופיעים מכיוון שהתופעה היא ויראלית במהותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התפלאתי שהם חוזרים
יוסי25/12/2011יותר מפריע לי שנראה כאילו הקונדילוקס לא משפיע. אנסה להמשיך מעבר לארבעת השבועות ואראה מה קורה.
אני מניח שהמשחה השניה שציינת גם דורשת מרשם, נכון?
האם היא יותר יעילה מהקונדילוקס?
המון תודה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות מומלצות לקונדילומה
גיא25/12/2011יש שתי משחות צמחיות מאד טובות לקונדילומה שמחסלות את הוירוס.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר עם המידע שאתה צריך.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קונדרמה מומלץ ביותר לקונדילומה
אסף05/03/2013מבן כל המשחות לקונדילומה קרם קונדרמה הכי יעיל בחיסול
הוירוס עצמו שזה לא קיים ברפואה קונבציונלית.
כל מי שיש לו נסיון יודע שלייזר וצריבה רק גורמים לצלקות
ולהכפלת כמו הקונדילומות אני מדבר מנסיון אישי שבו הסרתי 3 פעמים
בלייזר את הקונדילומה אצל דר' שרגא וכסלר חלבן הכספים תאב הבצע
גם תחקיר כל בו טק קבע כי הוא מפזר אבחנות שוא וגובה אלפי שקלים ללא הצדקה
ןאחרי הסרת הלייזר אצל שרגע וכסלר הקונדילומה חזרה במקומות חדשים.
לפני חודשיים התחלתי להשתמש בקרם קונדרמה וכיו אין זכר לשום יבלת.
ממליץ בחום למרות שזו הוצאה כספית פרטית זניחה.
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיעות בגוף לילדה בת 13 וחצי תודהאיריס22/12/2011
בביקור אצל רופאת עור היא איבחנה לילדה שלי בת 13 וחצי נגיעות בגוף בשם LICHEN SPINULOSUS אמרה לי לחפש באינטרנט מידע לא מוצאת כלל, ונתנה לנו משחות לטיפול מקומי בגב ובבטן באזורים של הפריחה אבל לא קבלתי הסבר מדויק מה זה? אודה על הסבר תודה רבה חנוכה שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה וכמה דברים חשובים
טל23/12/2011יש משפחה שלימה של מחלות עור על בסיס " ליכן "
המשחות שקבלת הן בוודאות משחות סטירואידיות
שמהם לא תבוא רפואה או החלמה אלא הרעה ( רק תופעות לוואי יש להם )
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר ברמה עולמית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיעות בגוף לילדה בת 13 וחצי תודה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011התופעה היא תופעה עורית של מגעים קוצניים המופיעים בפתחי עור קטנים. התופעה אינה בעיתי מבחינה רפואית וניתן לטפל ולתחזק אותה בעזרת מספר אופציות טיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהר22/12/2011
שלום אני גבר בן 30 +
בזמן האחרון שי לי גירוים ברגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011לא ברורה שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וטליגויעקב21/12/2011
שלום
אבקש לדעת , אחד הטיפולים במחלת הוטליגו הוא שימוש בפותוטרפיה , האם המכונות שיזוף שנמצאות במכוני היופי יתנו את אותו אפקט של המכונות שנמצאות בבתי חולים השונים ? ( השאלה נובעת מהריחוק הגאוגרפי מבתי החולים )
תודה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו כשיבוא המשיח יבוא הריפוי
גיא22/12/2011ויטיליגו היא מחלה בלתי הפיכה
כל טיפול שתקבל לויטיליגו כרוףך בסבל גופני ונפשי קשים.
ברוב המקרים אתה תצטרך לעשות הקרנות משך שנה לפחות וברוב המקומות הפיגמנט לא יחזור למרות ההקרנות.
צר לי לאכזב אותך אך לאחר שתסיים את הפוטותרפיה המצב
יחזור לקדמותו - כל הכתמים שקבלו פיגמנט יחזרו להיות לבנים כחודשיים אחרי הסיום !
לצערינו ויטיליגו היא מחלה בלתי הפיכה והריפוי שלה יהיה רק באחרית הימים כשהמשיח יבוא כי כל הנושא מערב הרבה מאד גנים שהתגלו ולא ניתן לתקן גנים
באמצעות תרופות אלא זה חזון אחרית הימים של הרפואה כמו שאמרתי לך
כ-ש-י-ב-ו-א ה-מ-ש-י-ח .
הבעיה גנטית ולא ניתן לרפא אותה באמצעות תרופה כזו או הקרנות כאלה ואחרות.
אני חולה ויטיליגו ותיק שעבר פוטורפייה גם כן עם שיפור משמעותי וכיום רוב הגוף שלי חזר למצב של חוסר פיגמנט לאחר שהפסקתי את הפוטותרפיה.
אם היית טורח לחפש היית מוצא כבר את התשובה של דר' ליפשיץ
הנה כאן.
לצערי אין טיפול יעיל לויטיליגו....
ד''ר אריה י. ליפשיץ
18:13 10.08.10
...יותר מכך, ויטיליגו של הקצוות (אצבעות וכפות הידיים, אברי המין, מרפקים, ברכיים וסביב הפה והעיניים) עמידה יותר לכל צורות הטיפול. שימוש בסטרואיד חזק למריחה או הקרנת UV מסכנים את הבריאות.
דרמקולור או תכשיר הסתרה אחר דוגמת Lydia O'Lyrie יעילים להסתרת כתמי ויטיליגו על הידיים והפנים אך איני מכיר את יעילותם בשימוש על אברי המין.
תצטרך כנראה להצטייד בכל האסרטיביות שברשותך ולהסביר לבנות זוגך שמדובר בתופעה לא מידבקת.
ד''ר אריה י. ליפשיץ
מומחה למחלות עור ולמחלות מין
ז'בוטינסקי 155 רמת גן-מכבי ומאוחדת. כללית מחוז י-ם 057-2121322
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטליגו - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011ראה תשובתי בפורום השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עור קשהדניאלה21/12/2011
שלום
יש לי מחלת עור שנקראת "פוסטולוזיס פלמו פלנטרית עם תלאים של אריתמה ופוסטלות" ככה רשום ואני צריכה לעבור כ - 30 הקרנות בביה"ח וולפסון.
הכאבים במקום קשים , הפצעים מתפשטים ונראים זוועה.... ועכשו לאחרונה גם בפנים זה מתחיל , אני לא מבינה איך זה נגרם לי והאם אפשר להתפטר מזה לתמיד.
קראתי באינטרנט והבנתי שיש לזה הפוגות אבל החיים שלי הפכו להיות בלתי נסבלים, האם תוכל להסביר לי בשפה פשוטה מה יש לי .
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עור קשה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011התופעות אותן את רואה על כפות הגפיים עשויות לחזור כפי שכבר הבנת וההקלה מושגת בעזרת טיפולים שונים הינה זמנית. חזרות התופעה עשויות להיותבתדירות נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)