מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפת איבר מין גברימשה04/12/2011
שלום, יש לי פצע באיבר מיני,
אני רוצה ללכת לרופא/ת עור ומין, אבל מתבייש.
מרופא גבר אני ממש מתבייש, מרופאה קצת פחות.
הרי צריך לחשוף את איבר המין בפני הרופא/ה, לא?
ועל בטוח ש"יעמוד לי".
פאאאאדיחות.. לא נעים לי זוועות...
מה עושים?
מחכה לעיצה, או לשמוע מישהו שעבר משהו דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפת איבר מין גברי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/12/2011להתגבר על הבושה מהר ככל האפשר ולפנות לבדיקת רופא\ת עור בהקדם אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עיצה?
משה05/12/2011להתגבר על הבושה?
יש בושה מה לעשות, כי אף פעם לא עברתי דבר דומה ,ולא שמעתי ממישהו איך הרגיש בכזו סיטואציה.
אתה יכול לומר:
זה בסדר, להרבה גברים "עומד" בבדיקה כזו... אתה בחברה טובה...
אתה יכול לומר, רופא/ת עור רגיל לכאלו דברים, אין לך מה להתבייש,
לומר להתגבר מהר ולרוץ זו תשובה לא רגישה ומבינה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה היקר
אלון07/12/2011נשמע שאתה כבר יודע את כל התשובות. זה ברור שהרופא כבר ראה הכל. זה ברור שגם אם יעמוד לך הוא יהיה אדיש לזה בערך כמו כלפי כוס תה. מה שהרופא ניסה לומר לך הוא שישנם מצבים בחיים בהם חייבים לשים את הבושה בצד. פיקוח נפש דוחה בושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אלון!
משה11/12/2011יפה, נכון, ומתחשב.
עזרת לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשפה הגדולה בפותגלית04/12/2011
שלום רב,
מזה מספר שבועות, לבתי בת 16 יש כמו גוש קשה בחלק החיצוני של השפה הגדולה בפות והיא מתלוננת שהוא מאד כואב..
ניתן למששו ולהרגישו אך הוא לא בקע ואינו נראה ממבט קרוב.
מה יכול להיות הדבר?
לאן לפנות?
יש לציין שהילדה לא טרם קיימה יחסי מין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשפה הגדולה בפות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/12/2011האפשרויות הנן ציסטה של בלוטת ברתולין, אבסס של חלל בלוטה זו ו"סתם" זיהום של זקיק שערה שם. קיימות גם אפשרויות אחרות.
בכל מקרה - על בתכם להבדק, מוקדם ככל האפשר (!!!) ע"י רופא\ת נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
גלית05/12/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גלית05/12/2011הגוש איננו באזור הנרתיק. הוא על השפה החיצונית בחלקה החיצוני ואינו נראה רק מורגש במישוש.
האם יתכן כי זהו זיהום של זקיק שערה אם מעולם לא הוסרו שערות ולא היה מגע אחר במקום?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום טיפול רואקוטןנדב04/12/2011
שלום אני מסיים עוד שבוע טיפול של 8 חודים ברוקוטן והפנים שלי חלקות לגמרי אבל נישארו כמה צלקות הפנים שלי מחוספסות רציתי לדעת איזה טיפול אפשר לעשות מייד לאחר הטיפול בראוקוטן האם יעזור טיפול פנים רגיל לחיספוס
ושאלה שניה שלי האם אפשר יום לאחר סיום הרואקוטן לחזור לחישפה לשמש ולספורט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום טיפול רואקוטן - תגובה
ד''ר אהוד סופר04/12/2011גיא שלום רב,
לשאלתך השניה: רואקוטן ממשיך לגרום לרגישות לשמש עוד מספר חודשים אחרי שמפסיקים, לכן חשוב להמשיך לשים הגנה נגד השמש.
לגבי הצלקות בפנים: אין טיפול שניתן לעשות מיד לאחר טיפול ברואקוטן.
באופן כללי, ניתן לטפל בצלקות אקנה בפילינג (פילינג כימי או בלייזר), אבל יש לחכות שנה מסיום נטילת רואקוטן לפני שמותר לעשות פילינג. אפשר לעשות דרמבריישן, שיוף עור, אך גם צריך להמתין לאחר טיפול ברואקוטן.
טיפול (יחסית חדש) לצלקות אקנה הינו דרמה רולר. הדרמה רולר הינו טיפול להגברת יצירת קולגן בעור, המשטיח ומעלים את הצלקות. תוצאות הטיפול טובות מאד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בידיםאלי שאלתיאל02/12/2011
ד"ר שלום רב היה לי ארנב למספר ימים והוא מת כנראה ממחלת סקביאס הארנבים ולפני מספר ימים התחיל אצלי גירוד חזק מאוד בידים ובבת השחי רכשתי משחה (אינוטיול) האם יש משחה יעלה יותר או שעלי לגשת לרופא עור תודה על היעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בידים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/12/2011אינוטיול הנה משחה נדבקת שמתאימה למניעת דלקות עור באזור ההחתלה של תינוקות.
פנה לבדיקת רופא עור ואם האבחנה הנה סקבייס, תירשם לך תרופת מרשם מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ליפשיץ, ד"ר פרידמן, ד"ר סופרמרב01/12/2011
ד"ר ליפשיץ, ד"ר פרידמן, ד"ר סופר!!! אשמח לקבל עזרה!!!
שלום, לפני כשבוע בעלי חש עקצוץ באשכים, כשבדקתי, לא מצאתי שום סימן (כתם, אודם, פצע). לאחר יומיים פסק העיקצוץ ועל הפין הופיעו שלפוחיות שהגירו נוזל שקוף ללא כאבים או גרד. הלכנו לרופאת עור והיא בדקה ואמרה שהיא לא יודעת מה זה וייתכן שזוהי אלרגיה. היא לא הסכימה לקחת משטח לשלוח לבדיקה אלא רק בדיקת דם,היות שבעלי סובל לעיתים רחוקות מהרפס בשפתיים. הבדיקה אכן קבעה שהוא נשא של הרפס סוג 1 ואין לו הרפס גניטלי סוג 2. המצב אכן השתפר. עברו כבר 10 ימים ועדיין יש שלפוחית קטנה אחת. כמו כן לפני 3 ימים גיליתי כ-6 נקודות שחורות קטנטנות (כ- 1מ"מ) על שק האשכים. הטיפול שהרופאה נתנה: לרחוץ את המקום פעמיים ביום עם דרמקס ולאחר ייבוש למרוח SOL EOSIN 2% לייבש ולמרוח משחת פוסידין. צילמתי את השלפוחיות. אני מאוד מודאגת ורוצה לדעת מה זה היה. מודה מראש על תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליפשיץ, ד"ר פרידמן, ד"ר סופר - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/12/2011שלום מירב,
עליך להפנות את השאלה לרופאת העור שלכם. אין לנו דרך לדעת את התשובה ללא בדיקת בעלך בעת הופעת הפריחה על איבר המין שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכנסקלירו ודחוף בבקשה!אאא29/11/2011
שלום רב, להלן כמה שאלות, אודה לתשובתכם בדחיפות,עקב מצבי הגרוע:
1. מה הנזק שמשחות סטרואידיות עושות לעור והאם הוא הפיך (ניתן לשיקום)?
2. עפ"י הסטטיסטיקה 2% מהחולות נוטות לפתח סרטן הפות - האם ידוע אם שמוש או אי שמוש במשחות סטרואידיות עשוי למנוע התפתחות סרטן זה?
3. האם המחלה יכולה להתפרש גם לפנים הגוף (שופכה,רחם וכד') או שהינה חיצונית בלבד?
4. דר' אכי פרידמן הזכיר בעבר אפשרות של ניתוח לפתרון המחלה- באיזה ניתוח מדובר?
5. ואחרון חביב-אם ברצוני לפגוש מומחה בתחום לאן עלי לפנות???
(במכבי ישנה גניקולוגית אחת המתמחה בכך, ואני מחפשת מומחה לעור לחוות דעת נוספת.רופאת העור שלי לא מתמצאת בזה וגם לא ידעה למי להפנות אותי....בקיצור
ה צ י ל ו - עלי להתיעץ ולהעזר ואיני יודעת איפה למצוא זאת)
תודה רבה מראש לתשובותיכם המפורטות ועזרתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי
ענת30/11/2011גם חולה בליכן סקלרוזיס וגם עשיתי מחקר ענק וכל מה שאני יכולה לומר זה .
1.שומר נפשו ירחק מדרמובט כי הנזק ממנו בלתי הפיך.
רופאת עור אמיצה גם כתבה את זה הנה המאמר שלה .
RE: אטרופיה סטרואידית
מחבר: דר ליאונה פישר פלד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך: 11.6.2003
שעה: 09:40
רמי שלום,
בדרך כלל אטרופיה של העור היא מצב בלתי הפיך לצערי. תלוי בדרגת החומרה, לפעמים העור משתקם מעט מעצמו. כיום לא ידוע לי על טיפול יעיל באטרופיה.
דר ליאונה פישר פלד
2.רופאי העור מסתירים את המידע הזה - כי אין להם תרופה
או אין להם בכלל תרופות למחלות עור.
3.שום מומחה שתלכי אליו לא יביא לך בשורה או תרופה כי אחרת
גם רופאים אחרים היו מודעים לקיומה אם היתה כזו.
4.אני משתמשת כעת במשחה טבעית שעושה לי הקלה של ממש בגרד ומסתקםת בזה בלי לסכן את עצמי בהחמרה שאין ממנה מוצא אם הייתי מורחת את הדרמובט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה כבר שבוע למה לא עונים?????
אאא06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכנסקלירו ודחוף בבקשה! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/12/20111. תופעות הלוואי של המשחות הסטרואידיות תורמות להקלה על תופעות המחלה כוון שהן הופכות את העור המעובה באזורי הנגיעות לדק יותר וגמיש יותר
2. הנטייה לפתח ממאירויות גבוהה יורת במצבי דלקת ממושכת או כיבים ממושכים. לא ידוע לי על אינפורמציה המפרטת את השפעת המשחות הסטרואידיות על הסיכון לממאירות
3. המחלה פוגעת באזורי עור שמקורם העוברי הנו אקטודרמלי כלומר באזורי עור וכן בחלקים הרחוקים (קרובים כלפי חוץ) של השופכה, מבוא הערייה ואולי גם של פי הטבעת
4. כירורגיה ישימה רק כאשר קיימת נגיעות אזורית מזערית יציבה (כריתת העור הנגוע) או שנדרשת עקב היצרות מוצא השופכה או היצרות מבוא הערייה או הצטלקות אזור עורלת הקליטוריס
5. רופאת הנשים במכבי שעוסקת בהתמחות על במחלות של אברי המין הנשיים מתמצאת מאוד במחלה והשלכותיה ואני ממליץ מאוד להיות אצלה במעקב. איני בטוח שייעוץ נוסף של רופא עור יועיל לך במידה ואינך סובלת מעורבות של אזורי עור שאינם באזור איבר המין הנשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מה זה אקטודרמלי? האם
אאא08/12/2011זה חיצוני או גם פנימי (כלומר וגינה וכו)?
ולגבי תופעות הלוואי - התופעות הן לדבריך: עור דק ועדין יותר - אם כך - אין זה מזיק כלל הלא כן?? - סברתי שהעור הופך להיות ניווני(אטרופי) בעקבות המשחות ולכן שאלתי, כי אני חוששת שללא שימוש במשחות העור לא יוכל לרפא את עצמו עקב השמוש בהן... תודה מראש על תשובתך המפורטת.
ורק עוד 2 שאלות אחרונות...:
1. האם המחלה יכולה לדבק (דרך אמבטיה, מגבות וכו)אני מאוד חוששת להעביר לילדי
2. האם המחלה יכולה/נוטה לעבור גם למקומות אחרים?
- אני, אגב, הפסקתי עם המשחות כי זה נתן הקלה רגעית ואחכ המצב החמיר עשרות מונים, אלא שזהו סבל מתמשך ואני אובדת עיצות...
תודה רבה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' י. ליפשיץ-בהמשך לתשובתך עוד 2
אאא18/12/2011שאלות למעלה, אשמח אם תענה בכ"ז, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' י. ליפשיץ אודה לך אם תענה לשאל
אאא21/12/2011לשאלותי הנוספות לעיל. בהמשך לתשובתך-שאלתי מס' שאלות נוספות לפני כמה שבועות מס' פעמים ולא עונים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים לבנים באיבר המיןגיא29/11/2011
שלום,
אני בשנות ה20 לחיי וזקוק לעזרה דחופה.
שמתי לב אתמול לשני פצעונים לבנים ובולטים באמצע איבר המין שלי. הם כמעט צמודים וקטנטנים, כמילימטר קוטר כל אחד אבל בולטים למדי.
איני חש בהם כלל ואין שום תסמין אחר בו אני חש. הם מזכירים
קיימתי לפני כשלושה חודשים יחסי מין לא מוגנים.
האם מה שתיארתי הוא מחלת מין? מחלת עור? האם יתכן והבעיה תחלוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים לבנים באיבר המין - תגובה
ד''ר אהוד סופר04/12/2011גיא שלום, ללא בדיקה לא ניתן לאבחן. פנה לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזיאהיעל24/11/2011
אובחנתי ע"י רופא העור שלי בפיטריאזיס רוזיאה. הנגעים הקטנים החלו להופיע לפניי כיומיים. האם הם ימשיכו להופיע לכל אורך תקופת המחלה או שאלו שהופיעו ישארו וזהו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזיאה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/11/2011רק הזמן יספר לנו האם ומתי תגיע מחלתך לשיאה ויתחיל שלב ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה יש פתרון מעולה
עינת25/11/2011אם הייתי מחפשת בגוגל פיטריאזיס רוזאה היית מוצאת את הפתרון
כפי שאני עשיתי ולא הסתפקתי בהכרזה של רופא עור קונבציונלי
כי " אין לנו תרופה "
קיים טיפול שאת מקבלת קוקטייל צמחי שמחסל את הוירוסים שגורמים
לפיטריאזיס רוזאה זה וירוסים שייכים למשפחת ההרפס
הטיפול הזה חיסל לי את המחלה תוך ימים בודדים פחות משבוע.
תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה
ותגיעי למידע זה לא כל כך מסובך.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה במרפקניצן24/11/2011
הי, במשך שנים יש לי מעין פטריה או משהו דומה במרפקים המתבטאת במין שניים שלושה עיגולים אדומים וסוג של יובש ועור מתקלף. איני חשה כאב או גירוד זה פשוט מציק. האם יש למישהו מושג מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך פטריה
דני24/11/2011בסבירות גבוה שיש לך פסוריאזיס לאור התאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה במרפק - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/11/2011נשמע כמו פסוריאזיס.
פני לבדיקת רופא עור. אם השערתי נכונה אזי מדובר בתופעות מועטות ולכן במחלה חסרת חשיבות ומשמעות מבחינה מעשית וקיימות אפשרויות טיפול מצויינות לתופעות מחלה כאלה שמוגבלות בהיקפן ובמיקומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בזמן זיקפהפישפריקוס22/11/2011
שלום יש לי כבר זמן מה יובש באיבר המין שלי כשהוא רפוי אז הוא כמעט לא נראה לעין ולא מורגש אך בזמן זיקפה היובש מתגבר וניהיה ממש יבש עד כדי התקלפות של העור כמובן שבזמן סקס זה מתגבר יותר שורף וגורם לי בעיות בתפקוד המיני
רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בזמן זיקפה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/2011הסיפור מתאים לנגע דלקתי על עור איבר המין אך לצורך יעוץ מוסמך והתאמת טיפול נדרשת בדיקה קלינת. פנה בהקדם לבדיקת רופא עור בקופת החולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישחה לטשטוש צלקות אקנהנדב22/11/2011
נישארו לי צלקות אקנה כתוצאה מפצעי בגרות כמו חורים כאלה בין הגבות רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המישחה קלו קוט או שצריך לפנות לרפואה האסטית לעלמת צלקות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישחה לטשטוש צלקות אקנה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/2011שלום נועם,
לצערי משחות וקסמים לא ימחקו צלקות אקנה שקועות.
להעלמת הצלקות נדרשות פעולות מתחום הכירורגיה האסתטית שניתן בעזרתן לטפל בצלקות ובעור סביבן וכך להפחית את נראותן.
פנה לייעוץ רופא עור העוסק בדרמטולוגיה אסתטית ליעוץ לגבי הטיפול המתאים לצלקות על פניך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןמירב21/11/2011
שלום
רציתי לדעת כמה זמן אחרי מגע מיני לא מוגן יש לבצע בדיקות למחלות המועברות במגע מיני (עגבת, זיבה, כלמידיה....) ? לגבי איידס, ידוע לי כי מחכים חודשיים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/20111-5 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
מירב23/11/2011זאת אומרת שאם יש מצב של הידבקות באחת ממחלות אלו, ניתן לראות זאת כבר לאחר שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לטיפול ברואקוטןנדב20/11/2011
מותר לקחת רואקוטן ביחד אם ערכת OIL FRR של קרליין שכוללת מי פנים סבון פנים ויבוש הקשורים לאקנה והאם מומלץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לטיפול ברואקוטן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/2011במהלך טיפול ברואקוטן ניתן גם להשתמש בתכשירי לחות שמנוניים. על אחת כמה וכמה בכאלה שמותאמים לעור שמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכים לטיפול בפניני פיןסתיו כהן20/11/2011
היי, רציתי לשאול אם יש דרך לטיפול בפניני פין. הבעיה מפריעה לי כבר הרבה שנים, למרות שאני נימול, כבר שנים יש לי פניני פין. אני יודע בוודאות שזה לא קונדילומה או משהו אחר.
רציתי לדעת
-האם יש תכשירים ספציפיים שאתם יכולים להמליץ לי כדי לטפל בבעיה? אפילו ברמה שם של שם המותג החברה והמוצר וכ'
-כמה עולה הטיפול בלייזר CO2 וכו'? אם זה יקר אני מעדיף להשתמש בתכשירים ולחסוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכים לטיפול בפניני פין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/2011אם מדובר ב Pearly Papules of the Penis אזי מדובר בוריאנט של הנורמה שאינו מפריע לתיפקוד ואין כל התוויה לטפל בו.
מכל מקום, לא ידוע לי על אמצעי טיפול יעיל להעלמת הפפולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות סביב כיפת הפיןאייל דביר18/11/2011
צוות המומחים שלום רב,
אני בקרוב בן 18, אני מאונן באופן כרוני למדי מגיל 14, כ 3-4 פעמים ביום אפילו יותר. חומר הסיכה שאני משתמש הוא הרוק של עצמי, כל הזמן הזה. מעולם לא קיימתי יחסי מין או התנשקתי לכן איני חושב שעברה אליי מחלת מין כתוצאה ממגע מיני כלשהו (כי לא קיימתי).
בגיל 14 הופיעו בחלק הקדמי של כיפת הפין (ליד הכיפה, לא עליה) מס' נקודות לבנות, כיום הן גדולות בהרבה, ומכ 4 נקודות לבנות כיום יש לי כ8 נקודות לבנות באיזור זה בגדלים שונים. בנוסף לפני כמספר חודשים החלה להיווצר לי אדמומיות בחלק האחורי של כיפת הפין (איפה שפעם היה ורוד). ומן האדמומיות הזאת, בחלק התחתון באיזור האחורי של כיפת הפין יש לי שורה של נקודות לבנות, שמאוד מזכירות את הנקודות שליד קדמת הפין שכבר יש לי שנים.
איני מרגיש כאב מהנקודות הללו, אני חש גירוי לא נעים בזמן האוננות ואחריה בגלל זה, אך לא מגרד לי. אני חושב שזה קשור לאוננות, מכיוון שאני רואה שהנקודות מתאימות לאופן האוננות שלי.
הנקודות הן בולטות, לא כואבות, הן לא עושות רושם של חצ'קון אלא יותר כמו של עור מת, אבל לא ניתנות לקילוף או גירוד. הן קטנות, והן גדלות עם הזמן ומקבלות צבע לבן יותר (קצת כמו עור מת) ככול שהזמן עובר (ואני ממשיך לאונן). (אין לי הרפס בפה, לפעמים יש לי "אפטות" אבל הן עוברות מהר מאוד).
1) האם תוכלו להמליץ לי על דרך טיפול כלשהי בבעיה זו?
2) הם תוכלו להמליץ לי על משחה או תכשיר שניתן להשיג בבתי המרקחת ללא מרשם?
3) מה לדעתכם יש לי? אני מזכיר שמעולם לא יצרתי מגע מיני.
אודה לכם מקרב לב אם תוכל לסייע לי בבעייתי, אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות סביב כיפת הפין - תגובה
ד''ר אהוד סופר19/11/2011אייל שלום ,
קרוב לודאי שיש לך pearly penile papules שהינו מצב לא מסוכן ולא בעייתי.
על מנת לקבל אבחנה מדויקת אתה צריך להיבדק על ידי מומחה לרפואת עור
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הסתכלתי באינטרנט וזה כנראה זה
אייל דביר19/11/2011ראשית תודה רבה שהקדשת את הזמן לסייע לי בבעייתי,
שנית, האם תוכל להמליץ לי על תכשיר כלשהו שיוכל לעזור לי לטפל בבעיה?
ניסיתי טיפול בוזלין אך זה לא כל כך עזר (כבר כמה שבועות), האם יש לך תכשיר אחר שתוכל להמליץ עליו?
בתודה מראש, אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)