תוצאת ביופסיה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת ביופסיה והריון
    אתי
    17/07/2011

בבדיקת פאפס שבוצעה לפני כחודשיים התקבלה האבחנה הבאה:hpv-low grade sil cin 1,כמובן שבעקבות הממצא נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה לפני כשבועיים בה הרופא אמר שאינו רואה ממצא חריג תחת הקולוסקופ אך למען הסר ספק לקח ביופסיה משני איזורים,הבוקר הגיע התוצאה שכתובה באופן הבא:metaplastic cervical mucosa.....

שאלותיי:

1.מה משמעות התוצאה? (קראתי בכלליות שמדובר ככל הנראה בדלקת,אך אין לי כל תופעה לא של גרד,עקצוץ,הפרשה חריגה ותסמינים שמעידים על דלקת) במידה ולא כך הדבר ובכל מקרה אנא הסבר לי את משמעות התוצאה!

2.עפ"י תאור הממצא של הביופסיה ותוצאותיה כמוזכר לעיל,האם hpv קיים?? אין כל התייחסות לכך בתשובה הכתובה,מה זה אומר אם כך? יש? אין?

3.מה הטיפול המקובל לנוכח ממצא זה והאם ממצא זה אמור לעכב טיפולים לקראת הריון???

4. האם ישנן בדיקות נוספות שעליי לעשות כדי לאשש או לשלול את נושא ה-hpv?

אני מוזמנת לפתיחת תיק להפריה חוץ גופית (ישנם בעיות נוספות אך לא בכך עסקינן),האם לנוכח ממצא זה הטיפול יידחה או יעוכב???

מיואשת,אנא תגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת ביופסיה והריון

הוספת תגובה

• תוצאת ביופסיה והריון - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    18/07/2011

שלום רב,
    הבדיקה תקינה ואין צורך בשום בדיקה נוספת.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו