מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת פאפ לא תקינה דחוף אני בחרדות!מיטל17/07/2011
שלום
בת 27 עם עבר של קונדילומות שאני מסירה בלייזר . כל בדיקות הפאפ עד כה יצאו תקינות . עשיתי בדיקה לפני שבוע וחצי והיום קיבלתי את התשובה שהיא לא תקינה - מצחיק שבדיוק היום עשיתי את החיסון הראשון של הסרווריקס.
אלו הממצאים:
Epithelial cell abnormality low grade squamous intraepithelial lesion LSIL
67014
83000
הרופא אמר לי שזו הדרגה הנמוכה ביותר.
אני לא הבנתי אותו ! הוא הפחיד אותי מאוד !
הוא נתן לי הפנייה לקולפוסקופיה
1 - אני בחרדות ואני לא מפסיקה לבכות בבקשה הרגיעו אותי
2 - יש לי בן זוג ויספרתי לו ואנחנו לא יודעים כיצד להתנהג כרגע - מותר לקיים יחסי מין אסור??? הוא יכול להידבק ממני במשהו? זה מסוכן לו ???
3 - האם הממצא אומר בוודאות שיש לי סרטן ???
4 - הרופא אמר לי שלא תמיד בדיקות הפאפ הן נכונות וכי יש טעויות ולכן שולח אותי לקולפוסקופיה
אני מאוד חרדה ויש לי סחרחורות כי לקחתי את זה מאוד קשה
אני לא יודעת מה ההשלכות של זה והיותר גרוע הוא שהבדיקת קולפוסקופיה הכי קרובה היא בדצמבר!! המצב לא יכול להחמיר עד אז??
מתנצלת על כל השאלות המרובות
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה דחוף אני בחרדות! - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר18/07/2011שלום רב,
בדיקת הפאפ אינה קובעת אבחנה. גם מה שראו אינו אומר שיש סרטן. עךליך אמנם לעבור קולפוסקופיה ובהתאם למה שיראו אולי גם ביופסיה ואז תהיה אבחנה. אין שום סיבה לחרדה ואין סיבה לא לקיים יחסים. אפשר לעבור קולפוסקופיה גם באופן פרטי תוך זמן קצר.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)