כמה שאלות לגבי סרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי סרטן צוואר הרחם
    ...
    11/03/2012

יש לי כמה שאלות אבל קודם כל- אני בת 17 וחצי ויש לי חבר כבר 5 חודשים. אנחנו רוצים לקיים יחסי מין אך אמא שלי לא מוכנה לתת לי לקבל את החיסון עכשיו. היא רוצה שאני אקבל את החיסון לקראת צבא כי כל חיסון עולה 500 ש"ח והיא תמיד אומרת לי לא לשכב לפני שאני עושה את החיסון כי החיסון לא ישפיע.
    חבר שלי לא בתול אך קיים יחסי מין עם קונדום תמיד. ואני בתולה.
    אז רציתי לשאול-
    1. אם אנחנו נקיים יחסי מין עם קונדום החיסון ישפיע? בכמה ישפיע אם כן? והאם זה קשור גם בבן זוג כי אולי יהיה אפשר שהוא יילך לבדיקות לראות אם יש לו את הנגיף. ואם אין לא את הנגיף זה אומר שבסדר לקיים?
    2. אני לא רוצה שאמא שלי תדע אם אני מקיימת יחסי מין. ושמעתי שבבדיקות הרופא שואל אם קיימתי וחייבים להגיד את האמת. רציתי לדעת מה בדרך כלל שואלים ואיך עושים את הבדיקה ואיך כל התהליך הולך.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי סרטן צוואר הרחם - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    12/03/2012

1. הקונדום נותן הגנה אך לא מוחלטת. רתוי שתקבלי את החיסון עכשיו. הוא יכול לעשות את הבדיקה ואם הוא לא נושא את הווירוס אז אין בעיה.
    2. דברי עם הרופא לא בנוכחות אימך.
    בברכה,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו