גרורות בריאות וחלל הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרורות בריאות וחלל הבטן
    קרן
    20/03/2012

שלום וברכה, אני מודעת לכך שקשה לענות לשאלות שלי כרגע.ובכל זאת - אמי בת 65(גרה באוקראינה) חלתה בסרטן הרחם לפני 4 שנים. היא נותחה ולא עברה טיפולים נוספים. לפני כחודשיים התחילו לה כאבים במערכת עיכול. לקח חודשיים לאבחן ובסוף נאמר לה שיש לה גרורות בריאה ובחלל הבטן. חוץ מזה אני לא יודעת כלום...היא אמורה לעלות לארץ בעוד כחודש ואני מפחדת שנאבד עוד זמן יקר. נאמר לה גם כי אי אפשר לעשות כרגע טיפולים כימיוטרפיים כי הגוף מאוד חלש. רופאים באוקראינה רשמו לה זריקות ואינפוזיות ל"חיזוק הגוף". אני לא יודעת, אולי זה פשוט כי הם הרימו ידיים והמצב ממש גרוע. בקיצור, אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות בנתיים בארץ? סליחה עם השאלות שלי טיפשיות. אולי יש לכם מה להגיד מהמידע הדל שיש לי כרגע? שוב מצטערת אם זה נשמע לא הגיוני לבקש עזרה ככה, אבל זאת הדרך היחידה כרגע. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרורות בריאות וחלל הבטן

הוספת תגובה

• גרורות בריאות וחלל הבטן - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    20/03/2012

שלום רב,
    כפי שאת בוודאי מבינה אי אפשר לתת עצות מבלי לדעת יותר פרטים. איזה סוג סרטן היה? מה פירוש הגוף חלש? האם יש הוכחה שמדובר באותו סוג סרטן? ועוד ועוד.
    לצערי אין באפםשרותי לעזור.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני אברר את כל השאלות האלה

קרןאור
    21/03/2012

עצם העובדה שהצבת את השאלות - עזרת לי להתקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי יותר פרטים!

קרןאור
    22/03/2012

קיבלתי עוד קצת פרטים - גרורות של אדנוקרצינומה בריאות ובחלל בטן יש גם שינויים בכבד. בדוח של CT כתוב כי יש בכבד נקודות עם גבולות לא ברורים בגודל 35 על 18 מ"מ. (אני מקווה שאני מדייקת כי אני מתרגמת מרוסית). כליות, לבלב, כיס מרה בסדר. אבל יש נוזל במעי הדק. אני מנסה להבין האם זה סרטן קרום הצפק או משהו אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי יותר פרטים! - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    27/03/2012

ברור לך שהמצב לא טוב. הסיכוי לריפוי למעשה לא קיים. יש מקום לטיפול כימותרפי אם המצב הכללי מאפשר וכמובן לטיפול פליאטיבי.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי יותר פרטים!

קרןאור
    22/03/2012

קיבלתי עוד קצת פרטים - גרורות של אדנוקרצינומה בריאות ובחלל בטן יש גם שינויים בכבד. בדוח של CT כתוב כי יש בכבד נקודות עם גבולות לא ברורים בגודל 35 על 18 מ"מ. (אני מקווה שאני מדייקת כי אני מתרגמת מרוסית). כליות, לבלב, כיס מרה בסדר. אבל יש נוזל במעי הדק. אני מנסה להבין האם זה סרטן קרום הצפק או משהו אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו