מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידולים או סרטן צוואר הרחםחגית29/03/2012
לפני שנה וחצי הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי
נלקח פאפ דק
והתוצאות היו
Specimen Adequacy - Satisfactory for evaluation.
Endocervical cells present
Interpetation/Result - Negative for intraepithelial lesion or malignancy.
מזה שלא התקשרו אליי הבנתי שהכול תקין, היא גם עשתה לי אולטרסאונד כי התלוננתי על כאבים בזמן הביוץ והיא אמרה שהכול תקין
לפני כמה ימים היה לי סוג של דימום ורדרד והיום הוא החריף עדיין ורדרד מרגיש כמו מחזור (כאבי גב וכו') אבל לא נראה דימום של מחזור מצד שני
ממישוש של צוואר הרחם אני מרגישה כמה בליטות על שטח צוואר הרחם (מה שהיה גם בפעם הקודמת אצל הרופאת נשים) אבל יחד עם הדימום התחלתי קצת לחשוש
קבעתי תור לעוד שבוע וחצי
ורציתי לשאול - מה הסיכוי לפתח משהו מסוכן תוך שנה וחצי מבדיקה (שאני מקווה שהיא אכן תקינה) והאם בליטות בצוואר הרחם כמו שאני מרגישה יכולות להיות תקינות? אני לא הכי רגועה ושוקלת אולי לנסות להקדים את התור
אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולים או סרטן צוואר הרחם - תגובה
פרופ' עמי פישמן30/03/2012שלום רב,
תשובת הפאפ שעליה דיווחת היתה תקינה.
בכל מקרה של דימום חריג מומלץ לעבור בדיקה גינקולוגית. אבחנה של ממצא פתולוגי בצוואר הרחם תוך שנה - לא סבירה.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי לאחר ביקור אצל רופאת הנשים
חגית09/04/2012אז היא בדקה אותי ואמרה שהכל בסדר
אבל משום מה לא ביצעה בדיקת פאפ כששאלתי מדוע
אמרה לי שזה אחת לשלוש שנים (כנראה בשל בגיל אני בת 32) ואין צורך אלא בפעם הבאה שאני אבוא מאחר שכבר עברתי בדיקה כזו לפני שנה וחצי
האם זה נכון? לא הגיוני יותר לקחת בדיקה כזו כשמטופלת מגיעה אחרי שנה וחצי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)