שאלה לגבי סרטן צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סרטן צוואר הרחם
    שרון
    25/04/2012

לפני כשנה היו לי שתי ציסטות על איבר מיני הלכתי לרופאת עור כדי שתבדוק את העניין והיא פשוט אמרה שהיא הולכת להוריד את זה עם הספריי שמקפיא את המקום ולאחר שבוע הם התפוצצו ומאז לא חזרו. היום בן זוגי לשעבר התקשר אלי לאחר שהיה אצל רופא עור ואמר שמצאו אצלו פפילומה ויכול להיות שהיא סרטנית כי עוד בזמן שהיינו ביחד הוא סיפר לי שיש לו דבר הדומה למה שהיה לי ובאמת ששמרתי לא לקיים יחסי מין איתו ללא אמצעי הגנה לאחר שהוא הוריד את הציסטה שהייתה לו המשכנו לקיים יחסי מין מוגנים אך אולי היו פעמיים שהיו ללא קונדום. יש לי תור לרופא נשים ביום ראשון אבל שאלתי היא האם עלי להיות לחוצה כי אין לי סימפטומים(דימום, כאבי אגן,צריבות), האם יכול להיות שהוא נדבק ממני למרות שהורידו לי אותם לפני קיום יחסי מין איתו?
    אשמח לקבל מענה בהקדם
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סרטן צוואר הרחם

הוספת תגובה

• שאלה לגבי סרטן צוואר הרחם - תגובה

פרופ' עמי פישמן
    29/04/2012

שלום רב,
    אין סיבה ללחץ. יתן לענות בברור על מגוון השאלות רק אחרי בדיקה גינקולוגית מעודכנת.
    בברכה,
    פרופ' עמי פישמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו