מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סוג הוירוסעדי08/08/2012
שלום רב,
אני בת 33, לפני כשנתיים גילו אצלי את נגיף ה HPV.
מאז מדי כחצי שנה אני עושה ביופסיה אך אין שיפור ולכן הרופא החליט לבצע בדיקת HPV TYPING על מנת לדעת מה המשך הטיפול הרצוי.
בבדיקה של HPV TYPING התקבלה תשובה:
"Negative for intraepithelial lesion or malignancy
The test could not be performed due to low quality of the (DNA produced (two independent DNA extractions performed
אשמח אם תוכל להסביר לי את משמעות תוצאת הבדיקה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוג הוירוס - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר09/08/2012שלום רב,
יש שתי תשובות. 1. ביופסיה שהיא תקינה לחולוטין!
2. של PCR - לא בוצע מסיבות תכניות. לדעתי מיותר לבצע. תמשיכי להיות במעקב עם משטחי PAP.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה נוספת
עדי10/08/2012תודה פרופ',
אני עושה מדי חצי שנה ביופסיה והתשובה שמתקבלת היא "koilocytosis".
הרופא החליט לבצע את הבדיקה של HPV TYPING מאחר ועברו כבר שנתיים ואין שיפור ולכן אמר שאם הזן שיצא בבדיקה הוא מסוכן אז אתחיל בטיפולי לייזר ואם לא אז רק אהיה במעקב. מה דעתך בנושא?
מוזר לי שהתקשרו אליי מהמרפאה של הרופא ואמרו לי שהתוצאה יצאה תקינה.. איך יתכן אם בסופו של דבר הבדיקה לא באמת בוצעה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)