מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cin 3 דחוףבלה20/09/2012
היי אני בהריון שבוע 21 בת 36 עשיתי בדיקת ביופסיה ונמצא שיש לי cin3, הרופאה אמרה ל מי שכרגע עדיף לא לטפל בזה ןלחכות לשבוע 28 ואז לעשות שוב בדיקה לוודא שזה נשאר באותו המצב ואז אפשר לחכות עם הטיפול עד אחרי ההריון. ובמידה וזה מתפתח אז הם ייעשו לי טיפול שבמהלכו ייצטרכו לתת לעובר סטרואידים ולהוציאו בניתוח קיסרי.
מה הסיכויי שזה ייתפתח לסרטן?
האם הסטרואידים מסוכנים לתינוק?
האם זה יכול להשפיע על הבאת ילדים בעתיד?
אודה לכם על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cin 3
ליאת22/01/2014שלום
ליפני שלושה חודשים נימצא אצלי cin3 עברתי קוניזציה חרוט לאחר שבועים קיבלתי תושבה איסטולוגית שיש cin3 בתעלת צוור הרחם
רציתי לדעת אם אני מורידה את הרחם אני מתפטרת מיכול הטיפולים שאני אמורה לעבור
אני בת 36 פלוס ארבע ילדים
אני אמורה לעבור עוד חודש גרידה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcin 3 דחוף - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר23/01/2014בשלב זה של ההריון עדיף מעקב בלבד. המשך הטיפול יהיה על פי הממצאים. הסיכוי שזה יתפתח לסרטן נמוך מאד. יחד עם זה צריך לעקוב ולטפל בזה לאחר סיום ההריון. גם לאחר הטיפול ב- CIN3 אפשר להרות וללדת.
כל טוב,
פרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)