cin 3 דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cin 3 דחוף
    בלה
    20/09/2012

היי אני בהריון שבוע 21 בת 36 עשיתי בדיקת ביופסיה ונמצא שיש לי cin3, הרופאה אמרה ל מי שכרגע עדיף לא לטפל בזה ןלחכות לשבוע 28 ואז לעשות שוב בדיקה לוודא שזה נשאר באותו המצב ואז אפשר לחכות עם הטיפול עד אחרי ההריון. ובמידה וזה מתפתח אז הם ייעשו לי טיפול שבמהלכו ייצטרכו לתת לעובר סטרואידים ולהוציאו בניתוח קיסרי.
    מה הסיכויי שזה ייתפתח לסרטן?
    האם הסטרואידים מסוכנים לתינוק?
    האם זה יכול להשפיע על הבאת ילדים בעתיד?
    אודה לכם על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cin 3 דחוף

הוספת תגובה

• cin 3

ליאת
    22/01/2014

שלום
    ליפני שלושה חודשים נימצא אצלי cin3 עברתי קוניזציה חרוט לאחר שבועים קיבלתי תושבה איסטולוגית שיש cin3 בתעלת צוור הרחם
    רציתי לדעת אם אני מורידה את הרחם אני מתפטרת מיכול הטיפולים שאני אמורה לעבור
    אני בת 36 פלוס ארבע ילדים
    אני אמורה לעבור עוד חודש גרידה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cin 3 דחוף - תגובה

פרופ` יוסף מנצ`ר
    23/01/2014

בשלב זה של ההריון עדיף מעקב בלבד. המשך הטיפול יהיה על פי הממצאים. הסיכוי שזה יתפתח לסרטן נמוך מאד. יחד עם זה צריך לעקוב ולטפל בזה לאחר סיום ההריון. גם לאחר הטיפול ב- CIN3 אפשר להרות וללדת.
    כל טוב,
    פרופ' יוסף מנצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו