מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהשיר17/10/2012
שלום
בת 31
אני סובלת מקונדילומות כבר 3 שנים באיזור החיצוני של הפות - מסביב. הן באות והולכות. הייתי במעקב קולפוסקופי חצי שנתי - אח"כ זה הפך לשנתי וכעת התבקשתי לעשות פאפס כל שנה בלבד.
פאפס אחרון מלפני 11 חודש תקין. קולפוסקופיה אחרונה מלפני 3-4 חודשים תקינה. היום הבחנתי בקונדילומה באיזור הפות - השפתיים החיצוניות - אבל בחלק הפנימי שלהן - איזור שאף פעם לא היה לי שם..... הרגשתי צריבה קצת בשתן וגם במגע מיני ולכן הסתכלתי לראות מה מציק לי שם והסתבר שיש שם מן פצעון כזה שנראה כמו קונדילומה.... התור לרופא צוואר הרחם הוא לא עוד שבועיים - האם זה בסדר לחכות לתור או שצריך ללכת לפני כדי להסיר את זה? מה זה אומר קונדילומה באיזור הזה? או שזה אותה משמעות כמו הקונדילומות האחרות שהיו לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
פרופ' עמי פישמן21/10/2012שלום רב,
קונדילומות יכולות להתפתח בל איזור אברי המין החיצוניים. בדיקה תוך שבועיים היא סבירה לחלוטין.
בברכה
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)