מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים בין מחזור למחזוריעל01/11/2012
אני בת 30.כבר 3 שנים מאז לידת בני אני סובלת מכך שכל פעם שניסיתי לקחת גלולות סבלתי מדימומים רצופים כמו כן גם כשלא לקחתי גלולות סבלתי מהכתמות עד דימומים בין מחזור למחזור . עשיתי בדיקת פאפ שיצאה שלילית , בדיקת הורמונים ששללה חוסר איזון הורמונלי וכמו כן נבדקתי בדיקה גניקולוגית רגילה אצל כמה רופאים שונים שלא ראו שום דבר מיוחד ואף הייתי בהריון שוב בתקופה הזאת .( ההריון עבר חלק בלי בעיות מיוחדות והתינוקת בריאה בלידה רגילה )
כרגע אני חודש אחרי לידה ולאחר שהדימום של הלידה הסתיים שוב התחילו להיות לי הכתמות עוד לפני שהמחזור הגיע אחרי הלידה.
הרופא שלי טוען שאם יש גידולים יודעים לזהות סימנים בבדיקת אולטרסאונד ולכן אין לי מה לחשוש והוא ממליץ לי כן להתחיל לקחת שוב גלולות .
השאלה היא האם יכול להיות מצב שבכל זאת הדימומים הללו כן נובעים חס וחלילה מגידול ולא רואים אותו באולטרסאונד רגיל .האם כדאי לעשות בדיקות נוספות ?
ובמצב כזה האם גלולות לא מסוכנות ויכולות אף להחמיר את מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בין מחזור למחזור - תגובה
פרופ' עמי פישמן03/11/2012שום רב,
הסבירות שגידול ברחם הוא הגורם לדימום שנמשך מעל שנה - היא מאד נמוכה, לאור העובדה שעברת בינתיים הריון ולידה רגילה.
עליך לאמת עם הרופא המטפל שהשילוב של הבדיקה הגינקולוגית המלאה + בדיקת פאפ + בדיקת אולטרהסאונד, כולם תקינים.
אם כך הדבר - אין מניעה לחדש גלולות.
בברכה,
פרופ' עמי פישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)