מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שחלות- אוסטין בסל התרופותמיכאל29/12/2012
בת 40 לפני שנה חליתי בסרטן שחלות דרגה 2C
קבלתי 6 טפולים - לא נמצאו לי גרורות, כרתו לי רחם ושחלות.
טיפול כימותרפי אחרון היה בדיוק לפני שנה תחילת ינואר 2012.
כרגע אני במעקבים גיניקולוגיים, רופא משפחה ובדיקות דם - הכל תודה לאל תקין.
עתה שהאווסטין נכנס לסל התרופות , האם מומלץ לי לפנות ביוזמתי לרופא שלי בכדי לקבלו?
האם זה יכול לנתן לי כתרופת מנע וליתר בטחון?
האם זה ששנה אני במעקב והכל בסדר מעיד על החלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שחלות- אוסטין בסל התרופות - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר31/12/2012עד כמה שידוע לי אושר רק כטיפול ראשוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכאל31/12/2012כלומר האפקט הוא רק אם היה ניתן לי במשך ה6 טיפולים שקבלתי?
המחלה תודה לאל לא חזרה ואני מה שקבלתי זה את הטיפולים הרגילים.
אווסטין לא ניתן כמו תרופות /כדורים שנוטלות מי שחלתה בסרטן השד.
מה סיכויי ישנות מחלה לשלב כמו שלי 2C? האם זה שעברה שנה זה מעיד על משהו בהחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` יוסף מנצ`ר01/01/2013מצויין שעתה הכל בסדר את צריכה להמשיך במעקב כי עדיין ישנו סיכוי (לא גדול) להישנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)